reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witajcie kochane ;)
ja dzis odpoczywać po wczorajszej wycieczce do pamukale.wyjezdzalismy 5.25 a wróciliśmy koło 21 z czego tu jest godzinę do przodu.pedalowalismy w tym upale przez 1.5h przez otwarte pole w nekripolis i hierapolis do pamukale a zapomnieliśmy sie posmarowac filtrem;/ pózniej dwie godziny na samym tarasach- one juz robią wrażenie - wyglądają jak lodowiec na którym są lazurowe oczka wodne.
dzisiaj byliśmy juz tak wymeczeni tym wczorajszym ze nawet nie wstalismy na śniadanie ;) no i siedzimy w cieniu bo troche nam to słońce dało ...

Jak piszecie ze w Polsce juz jesień to mnie przerazacie;(

No wlasnie co z Monilka?? Coś za długo jej u nas nie ma ;(((

Przesylam Wam mnóstwo słoneczka :-):-):-)

Synku (***)
Olguniu (***)
Aniolki (***)

Magdus widze ze zadowolona jestes z wyjazdu, to najwazniejsze,czekamy na zdjecia na fb albo nk
Elomelo tez do nas dawno nie zagladala ...
Monilka my tu czekamy na Ciebie, jak bedziesz gotowa to wroc do nas kochana...

Zadowolona jestem to fakt - potrzebowaliśmy juz troche odpocząć -ten rok nie jest dla nas najlepszy i niech sie skończy jak najszybciej ale ten tydzień jeszcze niech sie troche pociągnie ;) bo jakoś nie mam ochoty wracać do pracy -zmieniło mi sie troche szefostwo i nie wiem jak to bedzie dalej - pewnie dołoża tylko roboty i nic wiecej

Wiecie tu jest strasznie duzo maluchów a my na każdym kroku wspominamy naszego Okruszka jaki by teraz był ,jakby tu z nami siedział,miałby tylu kolegów
patrzę na te maluchy jak nawiedzona aż J mi mówi żebym tak nie patrzyla bo jeszcze ktos pomysli ze ze chce nie daj Boże porwać ale ja po prostu nie umiem -tak strasznie tęsknię ....

Ostatnia edycja:
a my wlasnie wrocilismy od Nikoli i ze spacerku... zrobilismy kilka zdjec, wkoncu sie na nie zdecydowalam, pozniej bede co miala pokazac niuni jak bedzie starsza jak wygladalam z nia w ciazy

Monila ma zle dni wiec musimy poczekac i dac jej troche czasu i sie do nas odezwie

Witajcie dziewczynki jestem w pracy wiec mam net i poczytuje Was -
Frogusiu jak Ci zazdroszcze urlopu fajnie teraz u nas też słoneczko dzisiaj ale jednak rano i wieczorem zimno już.
Monilla dla Ciebie całuski i duzo ciepełka -jak tylko będziesz mogła wracaj do Nas kochana-tęskinimy.

Dla wszystkich mam dużo słoneczka dzisiaj i super poniedziałku- ach te poniedziałki!!!!!!!!!!!!!!!

Dla naszych Wszystkich kochanych aniołeczków milion kolorowych światełek(**************) Kochamy Was bardzo.

Witam i ja sie z samego rana:)

Gdzie wy dziewczyny?? Nie ma co leniuchowac tzn leniuchowac ale z mezami na przytulankach:)

Dla Naszych Maluszków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Cześć dziewczyny

Ja bym chciała poświęcićwięcej czasu dla Was ale niestety nie wyrabiam a jeszcze moja Lidii poszła do szkoły do pięciolatków i obowiązków przybyło.
Gabryś dalej walczy z kolkami nie śpi jego sen to 15 minut i koniec ale mam nowy lek mam nadzieje że pomoże
Do tego masę załatwiania papirków do rodzinnego ech masakra tam z nimi zaświadczen masa i z bezrobocia i ze szkoły i Urzedu Skarbowego z Zusu

Ostatno bardzo przezyłam bo dziwiłam się Malince że nie wjeżdża na cmentarz ze swoją córeczką a tu pewnego dnia zostałam obgadana że jeżdże z noworodkiem na cmentarz a to nie wypada nie stosowne blebleble...wiecie jak mi się przykro zrobilo-ogólnie zaczęłam się wahać czy jezdzić z Gabrysiem ale dalej spacerujemy do Alanka bo pomyślałam jak to możlwie aby oby ludzie mi zabraniali jezdic do synka wraz z jego braciszkiem?
Nie uważam aby to było coś niestosowne i nie uważam abym tym krzywdziła Gabrysia...

Dla naszych Aniołków
[*]
[*]
[*]

reklama
Nie martw się ludzmi oni jak tak gadają to są głupi -ja jak będe miała dziecko też bede z nim chodzić na cmentarz do Wikiego, chociaż u mnie jest ciężkie dojście wiec nie wiem czy bym mogła wjechac wózkiem . Niech sobie oni odpowiedzą najpierw czym jest dla nich cmentarz i dlaczego przychodzą do swoich zmarłych?
Bo chyba ich kochają- i tak samo Ty kochasz swojego synka i teraz Gabryś też będzie go kochał jak zrozumie.
Denerwuje mnie takie gadanie o innych - ja nie lubie tego bardzo - nigdy się tym nie przejmuję tylko czasami przykro jest - ale pamiętaj że oni nie wiedzą co mówią , albo mówią tylko dlatego żeby mówić.
Trochę pokręciłam ale nie przejmuj się - według ich opinii to matka mająca maleńkie dziecko nie może przyjść z nim do swoich zmarłych bo co ????? bo ściągnie jakieś czary mary na nie -okropne.-przesądy.:no:

Ja na kolki mojej julci dawałam infacol-bardzo pomagało i piłam plantex herbatkę -jak ją karmiłam.

Do góry