reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu ja tez pierwszy raz slysze o takich objawach po szczepionce... mam nadzieje ze przejdzie Juli.

dopiero teraz jestem bo sprzatalam gore, dol na dzisiaj odpuszczam:)
wrocilam wlasnie od Nikosi a tam kolejne dwa Aniołeczki:(

reklama
Dzień dobry.Kończę śniadanie i zaraz zrobię sobie kawkę. Dzisiaj do kościoła na 15.30 bo wreszcie wróciła ta msza a S. w pracy więc będziemy mogli wspólnie pójść.

Dziewczyny jesień się robi:sorry:

Olguniu (*)

witam i ja sie dziewczyny z Wami:)

no niestety jesien, ale z drugiej strony sie ciesze bo nie długo listopad i koniec stresu

Dla Olguni
[*]
[*]
[*]

i naszych Kochanych Dzieciaczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

U nas pogoda zupełnie letnia dziś :) Po obiedzie idziemy do Piotrunia na piechotkę, szkoda marnować tak pięknego dnia!

Póki co, jesteśmy po śniadaniu, kawa wypita ale strasznie boli mnie głowa :(

Miłego dnia Kochane, buziaki!:*
Dla Dzieciaczków
[*]
Olguniu, dla Ciebie
[*]

Witajcie kochane,

ja rowniez juz po sniadanku, u nas piekna letnia pogoda wiec sniadanko bylo w ogrodzie, kawka wypita i teraz troszke mozna poleniuchowac :)

Olguniu (***)
Amelko (*)
Maluszki (***)
Fasolki ***

MILEGO DNIA LEJDIS :)

Dziewczyny, martwię się o Monilę... Długo n ie pisze a jej ostatni post był bardzo "smutny"... Nie wiecie co u niej?
Monila- odezwij się proszę i daj znać czy wszystko oki!

reklama
Witajcie Kochane.
U mnie ok, ale padam po pracy na pysk, taka jestem zmęczona.
Gosiu, faktycznie z kablem problem, poszukaj w marketach typu Tesco, real, tam bywaja takie rzeczy nawet tansze.
Nati, też się martwię o Monilę, pisałam do Niej, ale niestety bez odzewu :-(
I zapomniałam co komu miałam napisać :-D

Do góry