reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kochane moje wkoncu udalo mi sie wrocic do domu ufff ale mega zmeczona jestem a u nas jeszcze tak goraco jest masakra 28 stopni , czlowiekowi to nigdy nie dogodzi a to za zimno a to za goraco hihih
Nati, Gosiu ale Wy ranne ptaszki dzis jestescie hihi Wydaje mi sie ze taki kabel musi byc gdzies dostepny, nie mozliwe zeby nie bylo, poszukaj Gosiu bo szkoda wyrzucac dvd jak dobre.

reklama
Witam się z rana:)

Gosiu poszukaj w sklepach typu media expert itp, nawet w tesco sa kable wiec moze tam beda

Dla Naszych Kochanych Aniołeczkowych Dzieciaczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

staraczki działać :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej moje kochane:* Ja piję dziś kawkę w domku i zmykam zaraz do pracy, dziś mamy sprzątanie biura więc raczej w ciągu dnia nie zajrzę bo nie będzie jak. Życzę miłego dzionka i przesyłam całuski dla wszystkich, mamusiek i dzieciaczków :*

Dla naszych Skarbów w Niebie
[*]

Goniu daj później znać czy znaleźliście ten kabel:*

Dzisiaj nie damy rady poszukać bo S.pracuje.Dopiero w poniedziałek.Mam nadzieję że znajdziemy...ale skoro nawet na allegro nie ma??? No nic. Mam nadzieję.

Kochane moje*

Ja niedawno zwleklam sie z lozka i nic mi sie nie chce, troszke poleniu****e i musze sie brac za sprzatanie.

Dominika dzieki za kciuki mam nadzieje ze od ciezarnej zdzialaja cuda :)

Nati Ty zagon swoich chlopakow z biura do sprzatania a sama wez kawusie i chodz na BB :) wiem nie zawsze sie tak da,Milego dnia w pracy :)

Gosiu poszukaj adaptera (przejsciowki) z euro na hdmi i powinien problem byc rozwiazany.Pytalam kolegi i to wlasnie on powiedzial mi o tym adapterze bo ja zapomnialam ze takie rzeczy sa hehe

MILEGO DNIA BABECZKI :)

Anioleczki (***)
Fasolinki ***

Kinguś i mi się nic nie chce...
Troszkę posiedziałam na necie bo pisałam do lekarza w sparwie Julki mojej siostry. Dwa dni po szczepionce zaczęła jej czasami drżeć rączka,nóżka główka:-( Jesli będzie się nasilać to mają pójść do lekarza.

Co Ci odpisal ten lekarz w zwiazku z Julcia? mam nadzieje ze to nic powaznego.
Czy to normalny objaw bo ja nigdy o czyms takim nie slyszalam?

reklama
Do góry