reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Ja nie piję drugiej bo mi coś pierwsza zaszkodziła. Ciśnienie chyba mam jakieś wyższe.
U mnie dzisiaj tylko pomidorówka.

Jeju jak zimno. W dodatku się wkurzyłam bo dvd nam wysiadło a właściwie łącze. S. dzisiaj wszędzie jeździł żeby kupić ale dowiedział się tylko że nigdzie tego nie dostanie. I....żeby właczyć dziecku bajki albo obejrzec jakiś film,jednym słowem zeby działało dvd trzeba sobie kupić nowe. i co z tego że ono jest ok jak nie można głupich 10cm kabla dostać?Ten postęp mnie wykończy;-)

reklama
Gosia- my jak mięliśmy dvd i coś się zaczęło psuć to poradzono nam żeby kupić nowe bo naprawa będzie kosztowała więcej niż to warte... Śmieszne to jest.
A skusiliśmy się i kupiliśmy Playstation3, tam oprócz gier można oglądać filmy w super jakości, słuchać muzyki, oglądać zdjęcia. Fajna sprawa, a nie boli kieszeń bo wzięliśmy sobie na raty ;) Bo na raz nie mielibyśmy skąd wziąć 1700zł...

No a moim kolejnym zakupem będzie ten ekspres :-D

a u mnie dzisiaj szczawiowa i gulasz:)

z tymi rzeczami to tak najczesciej jest ze taniej jest kupic nowe niz naprawiac stare... mi sie tez marzy ekspres:)

Dostałam taką odpowiedz od lekarza:
Witam! Bardzo współczuje z powodu utraty ciąży. Najprawdopodobniej zaczyna się u Pani miesiączka. Jednak po sytuacji, która Panią spotkała możliwe jest też, że krwawienie spowodowane zostało zaburzeniami krzepnięcia. Jest to stan, który powinien być zdiagnozowany aby uniknąć ewentualnych poważnych powikłań. Dlatego lepiej dmuchać na zimne i udać się do ginekologa. Dobrze też by było zrobić wcześniej badania laboratoryjne morfologii krwi oraz układu krzepnięcia i dopiero z wynikami udać się do lekarza. Zaoszczędzi to trochę czasu i specjalista od razu będzie mógł stwierdzić co jest przyczyną krwawień. Na pewno wykona też podstawowe badanie ginekologiczne. Aby w kolejnej ciąży uniknąć problemów, konieczne jest dokładne określenie przyczyny niepowodzenia i określenie ryzyka powtórzenia się takiej sytuacji. Umożliwi to eliminowanie przyczyn chorobowych powodujących problemy w przebiegu ciąży i odpowiednie jej kontrolowanie. Pozdrawiam

Nie opisywałam dokładnie sytuacji,tzn.że to moja 3ciąża itp. Ni pisałam o clexanie a szkoda. No nic. Dzisiaj i tak piątek.czekam nadal. Nie marnując czasu napisałam jeszcze do jednego.

Dziewczyny ale dvd jest sprawne.Tylko kabelek łączący z tv szwankuje:szok:

Gosia i kabla nie można kupić... ? Coś mi się wierzyć nie chce. No ale mąż pewnie się dowiadywał tam gdzie trzeba i to prawda. A na allegro nie patrzyliście? To jest kabel "euro" czy hdmi, może jakieś inne wtyki ma? Dvd stare czy jedno z nowszych?

A jeśli chodzi o lekarza, odpowiedział bardzo dyplomatycznie według mnie. Zaburzenia krzepnięcia? Ale przecież ciebie "oczyścili" w większej części, więc jak myślę, że najbardziej prawdopodobna jest @. Ale oczywiście mną się nie sugeruj. Myślisz o zrobieniu tych wyników i pójściu do lekarza?

Nati no właśnie nie można.To jest euro/hdmi.Z jednej strony to z drugiej to. Mówią ze tylko z wyposażeniem. Na allegro tez szukaliśmy.SONY.mamy już jakieś 7/8lat.

edit. Na razie czekam co mi drugi odpisze. Najwyżej pójdę w poniedziałek bo w środę m pracuje. Badań chyba nie będe robić. Nie wiem. Nie chce mi się w ogóle z domu wychodzić.
Jeśli to @ to b. skapa ale tak też chyba może być.

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio do playstation kupowałam hdmi i zdaje się, że widziałam takie jak opisujesz. To było w media-ekspert. Macie taki sklep w pobliżu?

Mamy.Zobaczymy w takim razie.

Dodam jeszcze że gdyby to były zaburzenia krzepnięcia to byłoby tego sporo a tak nie jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie, pomyślałam o tym samym.

edit: @ może być skąpa bo przecież nie tak dawno miałaś zabieg i być może błona śluzowa nie nagromadziła się w większej "ilości". Tak mi się wydaje, mało czasu upłynęło od zabiegu

Ostatnia edycja:
Do góry