reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Gosiu - myślę, że to na tle nerwowym :( Organizm musi odreagowac tak wielki stres i ogromny psychiczny ból. Podobno każde dolegliwości związane są ze stresem ...

Kinguś - przykro mi bardzo ... Kiedyś ta @ w końcu nie przyjdzie, ale na pewno tak trudno Ci czekać na ten moment ...

Taka jakaś byłam ostatnio przygnebiona, słyszy się o tylu nieszczęściach, dramatach ... Jakiś wyjątkowo trudny ten rok ...

Januszku, Kubulku, Filipku, Karolku, Wiktorku, Alanku, Piotrusiu, Andrzejku, Michałku, Amelko, Nikolko, Iskierko Gosi, wszystkie nasze Aniołeczki (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Iwonko wszystkiego najlepszego.Duzo pokoju w sercu,zdrówka oraz szczęsliwego porodu zakończonego przeogromnym szczęsciem i zdrowiutkim maluszkiem.

Alanku (*)

Marka ja musze Ciebie jeszcze nadrobić bo mam zaległości w czytaniu. Wczoraj wreszcie sobie popłakałam wieczorem bardziej.

Kochane moje Przyjaciółki jeśli którejś nie odpisałam na smsa to bardzo przepraszam.Tak duzo pisałyście że mogłam któregoś przegapić.Bardzo Wam dziękuję za Waszą troskę,miłość....Pan Bóg niech Wam to wynagrodzi...najlepiej w dzieciach.:tak:

a co tutaj tak pusto dzisiaj??
a ja mam jakis nie taki dzień, boli mnie glowa ale zadnych lekow przeciwbolowych nie biore bo sie boje, mam nadzieje ze to od tej zmiennej pogody

Dla Aniołeczków Naszych Kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Ty, Panie tyle czasu masz,
Mieszkanie w chmurach i błękicie
A ja na głowie mnóstwo spraw
I na to wszystko jedno życie.
Ja się nie skarżę na swój los
Potulna jestem jak baranek
I tylko mam nadzieję, że...
że chyba wiesz, co robisz, Panie.

Edyta Geppert
Tak mi ciężko, coraz ciężej po prostu nie umiem z tym żyć.......................wszystko co robię i o czym mówię prowadzi do Wiktorka.
Gosiu wiem jak jest Ci ciężko, płacz pomaga na chwile a ból i żal nigdy nie zniknie z naszego serca- to okropne uczucie ale czasami roznosi mnie od środka chcę wyć z bólu, ale nasze starsze dzieci dają nam dużo siły - i za to trzeba dziękować Bogu Ty za synka a ja za córkę że ich mamy, bo bez nich byśmy się totalnie załamały.

Dla naszych wszystkich Aniołków (*)

reklama
Domi współczuję bólu głowy.
Ja jak biorę jaką tabletkę albo robię coś czego w ciązy nie wolno to w pierwszej chwili łapię się na tym że nie wolno. Nie mogę się przestawić.

Napisz jakie masz wyniki tokso.

Do góry