reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Iwonko,spelnienia marzen i duzo,duzo szczescia....
urodzinowe020.gif

Alanku (***)
Aniołki kochane (***)
Fasolki,zdrowka ***

reklama
Kochane, zajrzałam do Was na moment. Jestesmy na mazurach i mamy zapełnione całe dni. Pogoda kapryśna, upałów nie ma co mnie cieszy!!!

Kochane, przepraszam ale nie doczytam co napisałyście wcześniej...

Gosiu, Kiniuś, dziękuję za życzonka. Jej aż nie chce mi się wierzyć, zę ten czas tak zleciał... Jedyne życzenie, to by dzidziuś był zdrowy... Oby się spełniło!

A Ty Kiniuś chyba też urlopujesz?

Goniu, mocno Cie przytulam i pamietam. O każdej z Was pamiętam.

Życzę Wam dużo usmiechu na dziś...

Dla każdego Aniołeczka(*)
Dla Fasolinek-zdrówka
Kciukasy za satraczki....

Ostatnia edycja:
dzisiaj bylam na spacerze spotkalam znajoma z dzieckiem, 2 miesiecznym i poprostu serce mi pekalo opowiadala mi jak wstaje jak mala sie smieje ze ja mama wezmie itd. potem mala zaczela troche marudzic ,a znajoma tak nerwowo do niej " boze juz skoncz wyc" a we mnie sie cos ruszylo ze jej powiedzialam co ty mowisz niech poplacze jak ma ci powiedziec ze cos jej nie pasuje , sama wzielam mala na rece ,zaczela sie tak fajnie usmiechac a mi w oczach stanely lzy na szczescie dalam rade je powstrzymac ... masakra jakas niewiem jak dlugo bede miala tak...

Iwonko wszystkiego naj naj, szczęśliwego porodu, zdrowego dzidziusia....buziaki

Ewask kochana nie załamałybyście się, przeciez są jeszcze nasze Aniołki w Niebie, a dla nich też trzeba być silnym, Bóg wybiera tylko najsilniesze kobiety na mamy Aniołów....nikt inny nie podołałby temu zadaniu, taka nasza misja....

Marka do czasu aż swoje dziecko przytulisz.
Zdziwiłam się swoimi reakcjami bo teraz mam podobnie.Odwracam głowę gdy widze kobietę w ciąży albo malutkie dziecko a szcególnie gdy ida rodzice z dzieckiem a matka jest w ciązy. Myslałam że mnie to ominie bo mam dziecko przy sobie.Niestety nie ominęło.

reklama
Bry!

Iwonko to ja życzę szczęśliwego rozwiązania,zdrowej dzidzi i spełnienia wszelakich marzeń!!!

Dziewczyny melduje się że wszystko dobrze jestem bardzo szczęśliwa ale zmęczona nie wyrabiam pomalutku i brakuje mi snu.
Gabryś ma kolki i nie jest z nim za wesoło stosujemy espumisan ale poprawy jak na razie nie widzę a tak poza tym waży już 4100 i taki okragły się robi

Gosia wiedz że jestem cały czas myslami z Tobą!!!

Dla mego Aniołka Alanka
[*]
I dla wszystkich Aniołeczków
[*]

Do góry