reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Kaju to miłe, że masz takie koleżanki,

A ja jeszcze napiszę coś, była u mnie siostra z czwartku na piątek z dzieciakami, Tobiaszek jak zwykle bawił sie magnesami z lodówki(śa tam też zdjęcia Filipka) noi zabrał jedno zdjęcie i mówi "Bibi moge zdjęcie Lilipka?" zanim zdążyłam coś powiedzieć odezwał się Seweryn " nie nie możesz bo to zdjęcie jest od Bibi" a ja mówię " możesz Tobisiu, możesz" a on " dziękuję, od dziś to będzie moja pamiatka" uśmiechnęłam się, a Tobiś chodził ze zdjęciem i powtarzał " teraz to moje zdjęcie prawda?" powiedziałam to wczoraj mojemu mężowi, a on mi mówi" chłopcy zapinają Filipka w pasy" a ja "co?" a on mi mówi, ze jak siedzą w fotelikach to po srodku jest wolne miejsce i tam zapinaja pasy i mówią" Lilipek tez musi być zapiety.....uwielbiam tych chłopaków.....

fajnie ze tak pamietaja o twoim Kubusiu z tymi aniolkami fajna sprawa tez tak zrobie , ja mam tak ze nawet jak w telewizji mowia" Michal" to samo w srodku mi sie goraco robi ... jak patrze na mojego jak spi to chocbym widziala malego naprawde i potrafie sie wpatrywac , duzo mnie tez chyba trzyma Oliverek ze jest... ale po miescie chodzic to jest cos okropnego wczoraj bylam z moja mama to ciagle do mnie mowila " ty nie slyszalas co mowilam pewnie ..." " ty jestes bo mnie chyba nie sluchasz " albo szlam nawet nie zauwazylam ze mama wchodzi do sklepu dopiero jak zaczela wolac to sie zorientowalam... nie wiem dlaczego tak mam ze momentami jakby jestem nie obecna

aniolkowa mamusiu przytulam mocno wiem co czujesz naprawde ja tak oczekiwalam zanim zaszlam w ciaze z Michalkiem i pomyslec ze tak bede miala znow przy kolejnych staraniach to juz sie boje. trzymaj sie mocniutko buzki dla Ciebie:*

Marka daj sobie czasu, u Ciebie ta rana jest jeszcze świeża. Zawsze serce będzie boleć, ale w końcu zaczniesz w miare normalnie żyć i się uśmiechać, choć teraz wydaje Ci się to niemożliwe.

Bibi, ale fantastycznych chłopaków ma twoja siostra. No i ta twoja koleżanka to też musi być równa babka, dobrze mieć takich ludzi koło siebie.

reklama
Do góry