reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
ticker.php

mi tez mowili ze mam Oliverka to bede miala mniej zachowan tego typu ale tak nie jest gapie sie jak jakas nawiedzona na kobietki z brzuszkami i brzuchami , wczoraj widzialam kobiete z blizniakami malymi i z brzuchem i w myslach obliczalam ile te male moga miec ze ona jest juz w takiej wysokiej ciazy (moze dlatego ze sama chce jak najszybciej sie starac) jak ktos naprawde by mnie czasem obserwowal jak sie zagapiam na takie kobiety albo noworotki to pomyslalby ze ze mnie jest cos nie w porzadku

Molsza ja na klki Filipkowi podawałam Lefax, lekarstwo cudowne,kolki przeszły....

Dobrze, że Gabryś rośnie, mamusia ma co dzwigac:tak:

Gosiu ja też często odwracam głowę gdy idzie mama z dwulatkiem, a na widok kobiety w ciąży bardzo przykro mi sie robi....a teraz cały czas słyszę kto jest w ciąży....ech.....

Monila a Ty gdzie????

dziewczyny powiedzcie mi czy to mozliwe zeby pod koniec pologu (jestem 5 tygodni i 5 dni po cesarce)miec owulacje wczoraj tak sie przyjzalam to widzialam troche przezroczystego sluzu zmieszane wiadomo z lekkim brazem , i bylam w szoku czyzby owulacja teraz??

Dziękuje dziewczyny wypróbuje -mam nadzieje że nam pomoże.

Dzisiaj mi tak smutno ...
Gabryś jak się wyśpi wybierzemy się do Alanka na spacerek

Ciągle musze mieć pokręcone życie...dobrze że ma dwójkę kochanych dzieciaczków to tak lżej ze wszytkim i nie myślę o problemach

reklama
moolsza czekalam na takie wiadomosci:) wkoncu nacieszysz sie maciezynstwem

Iwonko wszystkiego naj naj naj... a najbardziej to zycze ci tylko jednej malutkiej pociechy i zebys juz nie dlugo tez pisala ze jestes nie wyspana:)

gosiu wynikow z lublina jeszcze nie mam, beda w poniedzialek-wtorek

bibi kochana wiem ze i ty wkoncu bedziesz chodzic z brzuszkiem i nie dlugo cieszyc sie malenstwem

Wierze w to ze wkoncu kazda z nas bedzie miala te swoje upragnione malenstwo przy sobie i juz za rok wszystkie bedziemy marudzily na nieprzespane nocy itp

Do góry