reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Bibiana ja nie mam żadnego ubranka w które była ubrana moja malutka dostałam ją do przytulenia w pieluszkę tetrową zawiniętą a ubrałam ją tylko jeden -jedyny raz w sukienusię białą do trumienki.
aga_cina boje się,że jak będą leżeć to już ich nigdy nie wyciągnę Ale macie rację poczekam jeszcze- jutro moja mama jedzie w worki próżniowe popakować,żeby nic się z tym nie stało. Nie dośc,że musimy tak dużo wycierpieć to jeszcze po czymś takim musimy znaleść wiarę,że jeszcze będzie dobrze,że jeszcze będziemy się uśmiechać.
aga_cina boje się,że jak będą leżeć to już ich nigdy nie wyciągnę Ale macie rację poczekam jeszcze- jutro moja mama jedzie w worki próżniowe popakować,żeby nic się z tym nie stało. Nie dośc,że musimy tak dużo wycierpieć to jeszcze po czymś takim musimy znaleść wiarę,że jeszcze będzie dobrze,że jeszcze będziemy się uśmiechać.
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Wiem,że przeżywa dla tego boję się,że nie spróbuje więcej starać się o dziecko. Tak mi jej szkoda gdy widzi jak płaczę tak staram się być dzielna przy niej ale jak pomyślę jaką ona jest kochaną matką -też chcę jeszcze raz nią zostać;(
Moze kiedys podejmiesz taka decyzje. Decyzje o nastepnym dziecku. Ale bedziesz musiala byc silna psychicznie i fizycznie.
Mnie mysl o nastepnym dziecku trzymala i trzyma przy zyciu. No moze jeszcze moj eM i kot ;-) ich kocham ponad zycie.
Mnie mysl o nastepnym dziecku trzymala i trzyma przy zyciu. No moze jeszcze moj eM i kot ;-) ich kocham ponad zycie.
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Aga przeczytałam Twojego bloga i zastanawiam się skąd kobiety biorą tyle sil,żeby to wszystko dzwignąć i jeszcze móc dawać tyle pocieszenia i otuchy innym.
maqnio
Mamusia Różyczki
malinkaizi boze Słonko, Lipcówko Kochana..brak mi słów, zeby wyrazic moj zal, ze spotkało Cie takie nieszczescie..przytulam Cie mocno do serduszka , Swiatełko dla Twojego Aniołka... (*)(*)
Moze to zabrzmi troche dziwnie, ale jestem o wiele silniejsza kiedy rozmawiam z Toba, kiedy moge Cie w jakis sposob pocieszyc. I widzisz? Nawet Ty probujesz pocieszyc mnie tez jestes silnaAga przeczytałam Twojego bloga i zastanawiam się skąd kobiety biorą tyle sil,żeby to wszystko dzwignąć i jeszcze móc dawać tyle pocieszenia i otuchy innym.
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
maqnio witaj kochana lipcóweczko przepraszam,że się nie pożegnałam z Wami ale musiałam zmienić forum nie chcialam was martwić kiedy cieszyłyście się z narodzin maluszków swoich.
aga_cina więc będziemy razem płakać i potem się pocieszać.
aga_cina więc będziemy razem płakać i potem się pocieszać.
reklama
Podziel się: