reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Bibiana ja nie mam żadnego ubranka w które była ubrana moja malutka dostałam ją do przytulenia w pieluszkę tetrową zawiniętą a ubrałam ją tylko jeden -jedyny raz w sukienusię białą do trumienki.
aga_cina boje się,że jak będą leżeć to już ich nigdy nie wyciągnę
Ale macie rację poczekam jeszcze- jutro moja mama jedzie w worki próżniowe popakować,żeby nic się z tym nie stało. Nie dośc,że musimy tak dużo wycierpieć to jeszcze po czymś takim musimy znaleść wiarę,że jeszcze będzie dobrze,że jeszcze będziemy się uśmiechać.
aga_cina boje się,że jak będą leżeć to już ich nigdy nie wyciągnę
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Wiem,że przeżywa dla tego boję się,że nie spróbuje więcej starać się o dziecko. Tak mi jej szkoda gdy widzi jak płaczę tak staram się być dzielna przy niej ale jak pomyślę jaką ona jest kochaną matką -też chcę jeszcze raz nią zostać;(
Moze kiedys podejmiesz taka decyzje. Decyzje o nastepnym dziecku. Ale bedziesz musiala byc silna psychicznie i fizycznie.
Mnie mysl o nastepnym dziecku trzymala i trzyma przy zyciu. No moze jeszcze moj eM i kot ;-) ich kocham ponad zycie.
Mnie mysl o nastepnym dziecku trzymala i trzyma przy zyciu. No moze jeszcze moj eM i kot ;-) ich kocham ponad zycie.
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Aga przeczytałam Twojego bloga i zastanawiam się skąd kobiety biorą tyle sil,żeby to wszystko dzwignąć i jeszcze móc dawać tyle pocieszenia i otuchy innym.
maqnio
Mamusia Różyczki
malinkaizi boze Słonko, Lipcówko Kochana..brak mi słów, zeby wyrazic moj zal, ze spotkało Cie takie nieszczescie..przytulam Cie mocno do serduszka , Swiatełko dla Twojego Aniołka... (*)(*)
Moze to zabrzmi troche dziwnie, ale jestem o wiele silniejsza kiedy rozmawiam z Toba, kiedy moge Cie w jakis sposob pocieszyc. I widzisz? Nawet Ty probujesz pocieszyc mnieAga przeczytałam Twojego bloga i zastanawiam się skąd kobiety biorą tyle sil,żeby to wszystko dzwignąć i jeszcze móc dawać tyle pocieszenia i otuchy innym.
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
maqnio witaj kochana lipcóweczko przepraszam,że się nie pożegnałam z Wami ale musiałam zmienić forum nie chcialam was martwić kiedy cieszyłyście się z narodzin maluszków swoich.
aga_cina więc będziemy razem płakać i potem się pocieszać.
aga_cina więc będziemy razem płakać i potem się pocieszać.
reklama
Podziel się: