reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tzn. że chciałąbyś rodzić na Karowej..
Moja siostra właśnie dzwoniła.mała już ułożona główką w dół,szyjka jakaś tam....Czekamy teraz na malutką po tej stronie.

reklama
Mi jest obojętne najważniejsze,żebym nie musiała rodzić naturalnie a na Karowej mają najlepszy sprzęt dla noworodków dlatego tak mi zależało ,żeby tak trafić. Myślę,że zdecyduję po wizycie na żelaznej czy iść do Czajkowskiego ale będę musiała poprosić Anetkę żeby z nim zagadała bo głupio mi tak dzwonić na prywatny numer i się zapisywać:(
Super to zostaniesz ciocią:) Moja bratowa jeszcze raczej nie szybko przynajmniej tak jej lekarz powiedział po dzisiejsze wizycie. Poczekamy-ma czas do 21:)

Malinka mi się wydaje,nie wiem czy słyszałam o tym itp. że tam ciężko się dostać...tzn.na żelazną.
Dziś już nie dam rady ale jutro mogę zapytać znajomego.Napisałam może go złapię jeszcze dziś.

Ela ma termin na 29 :)

Malinka kolega mi odpisał że trudno się tam dostać.W prawdzie jego żona rodziła tam 10lat temu.łatwiej było gdy korzystało się z ich przychodni (odpłatnie).

Liczę na siłę znajomości mojego K;) Idę na wizytę do ginekologa-położnika ktoremu mój robił zdjęcia na ślubie tak w między czasie porozmawiali sobie o tym co nam się przytrafiło -to było miesiąc po odejściu Nicoli i tamten mimochodem rzucił,że jakbym była ponownie w ciąży to żeby się do niego odezwać no i kiedy pojawiły się problemy z zastrzykami-odezwaliśmy się. Poprosił o wizytę u siebie no i zobaczymy co mi powie.

reklama
Witam

Wpadłam zobaczyć czy są od Monili jakieś wiadomości.Czekam z niecierpliwością
Nati przytulaski dla Ciebie!

Mój m. w czwartek idzie już do nowej pracy nawet nie wiecie jak się cieszę.
A mojej córeczce już pomalutku ból odchodzi i dziś bez krzyku i płaczu się wysikała
Ja jutro wzyta u gina trzymajcie kciuki aby było wszystko w porzadku,bo zawsze przed wizytą ogarnia mnie lęk.

Do góry