reklama
alexiaa27
Fanka BB :)
Monila wyślij męża po test ciążowy zrób go teraz apteka u nas czynna do 21 bo do jutra oszalejesz a tak będzie mieć jasny umysł.
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Monila tak jak piszą dziewczyny ja kilka miesięcy temu to samo przeżywalam z moją przyjaciółką też nic nie widzieli a dwa razy jej USG robili,wróciła po tygodniu i już było widać wszystko było w porządku ciąża się pięknie rozwinęła .Bądz dobrej myśli proszę cię gdyby to było żadkie to nikt by o takich przypadkach nie słyszał a jednak są . Proszę cię nie denerwuj się biedulko ty nasza

Izunia kochana dziekuje ci bardzo:* i przepraszam ze nieodpisałam ci na eska..ale naprawde byłam przerazona i dalej jestem choc juz troszke mniej...mam nadzieje ze to taki sam przypadek jak u twojej kolezanki... obiecuje ci ze jutro napisze ci eska jak juz bede znała wynik z bety...
alexiaa27
Monila dokładnie dziewczyny mądrze piszą nie ma się co załamywać na zapas na początku fasolka się ukrywa,ja mam przczucie że jednak to ciąża ale wczesna jak mnie to wkurza że wy dziewczyny przechodzicie dramat a potem się musicie denerwować żeby dzidzia była 

Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
No coś ty nie przepraszaj rozumiem przecież ze byłaś zdenerwowana teściowie pewnie też. Domyślam się,że cała chodzisz może faktycznie wykonanie testu by cię trochę uspokoiło. Ale nie bój się jakoś czuje,że będzie dobrze
u mnie w 8 tc nie widać było jeszcze serduszka . Różnie to bywa więc nie martw się na zapas. Chciałabym ci dać jakiś sposób na sprawdzenie tego w 100 % w domu,kurcze.
A ta koleżanka cała w stesie jak ty chodziła załamana aż zal na nią było patrzeć,a teraz już 5 miesiąc zaczęła.
A ta koleżanka cała w stesie jak ty chodziła załamana aż zal na nią było patrzeć,a teraz już 5 miesiąc zaczęła.
Ostatnia edycja:
sylwetka74
Monila nie denerwuj się na zapas, słuchaj się naszych Dziewczyn.
dziewczyny kochane jestescie naprawde:* dziekuje wam bardzo za wsparcie;* uspokajacie mnie troszke...i dajecie wilekie wsparcie... stwierdziłam ze spokojnie poczekam do jutra..przeciez to juz niedługo...kochane a powiedzcie mi jaki musi byc wynik bety zeby była ciaza?
kaja2010
Monila ja też uważam, że nie masz co na zapas sie denerwować. Sama mówisz, że @ masz nieregularnie, więc pewnie fasolka dopiero się ujawni. Przytulam...
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Trudno powiedzieć jaka powinna być beta....Ilu dniowe miałaś cykle?
Podziel się: