reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

własnie szukam na necie o tym ze nie widac zarodka na usg...dziewczyny pisza ze czasami tak jest ze zarodek jest tak mały ze go nie widac...ehh

niemam pojecia co teraz ...musze czekac do jutra...

reklama
Monila tak jak piszą dziewczyny ja kilka miesięcy temu to samo przeżywalam z moją przyjaciółką też nic nie widzieli a dwa razy jej USG robili,wróciła po tygodniu i już było widać wszystko było w porządku ciąża się pięknie rozwinęła .Bądz dobrej myśli proszę cię gdyby to było żadkie to nikt by o takich przypadkach nie słyszał a jednak są . Proszę cię nie denerwuj się biedulko ty nasza
:no::no:

Izunia kochana dziekuje ci bardzo:* i przepraszam ze nieodpisałam ci na eska..ale naprawde byłam przerazona i dalej jestem choc juz troszke mniej...mam nadzieje ze to taki sam przypadek jak u twojej kolezanki... obiecuje ci ze jutro napisze ci eska jak juz bede znała wynik z bety...

Monila dokładnie dziewczyny mądrze piszą nie ma się co załamywać na zapas na początku fasolka się ukrywa,ja mam przczucie że jednak to ciąża ale wczesna jak mnie to wkurza że wy dziewczyny przechodzicie dramat a potem się musicie denerwować żeby dzidzia była :angry:

No coś ty nie przepraszaj rozumiem przecież ze byłaś zdenerwowana teściowie pewnie też. Domyślam się,że cała chodzisz może faktycznie wykonanie testu by cię trochę uspokoiło. Ale nie bój się jakoś czuje,że będzie dobrze;) u mnie w 8 tc nie widać było jeszcze serduszka . Różnie to bywa więc nie martw się na zapas. Chciałabym ci dać jakiś sposób na sprawdzenie tego w 100 % w domu,kurcze.
A ta koleżanka cała w stesie jak ty chodziła załamana aż zal na nią było patrzeć,a teraz już 5 miesiąc zaczęła.

Ostatnia edycja:
dziewczyny kochane jestescie naprawde:* dziekuje wam bardzo za wsparcie;* uspokajacie mnie troszke...i dajecie wilekie wsparcie... stwierdziłam ze spokojnie poczekam do jutra..przeciez to juz niedługo...kochane a powiedzcie mi jaki musi byc wynik bety zeby była ciaza?

reklama
Do góry