reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Monila nie stresuj sie. Wszystko będzie dobrze!!!!!! Kochana nie możesz się martwić tym, że Z Karolkiem mialaś mdłości a teraz ich nie masz. Monila każda ciąża jest inna i nigdy nie ma tak, że jedna kobieta przechodzi to wszystko jednakowo. Głowa do góry kochana i słuchaj się męża

reklama
Gosiulek i Sylwetka mają racje każda ciąża jest inna i na początku nie ma aż tyle śluzu dopiero z czasem więc nie panikuj bo nakręcasz się negatywnie a to źle na ciebie wpływa monila zjedz czekolade połóż się do łóżka obejrzyj film i nyny i nie myśl tyle!

monila naprawde przyda ci sie kopniak bo mnie denerwujesz swoimi myslami!!! wiesz ze nie moze byc zle i napewno nie bedzie... za 9 miesiecy pochwalisz sie nam swoim malenstwem (chyba ze zapomnisz o nas):):):):)

juditka witam, przykro ze i ty musialas do nas dolaczyc:( dla Twojego Aniolka
[*]
[*]

aga z playa raczej nie bierz bo na poczatku jest dobrze a pozniej to nie zaabardzo strony sie otwieraja, chyba ze to tylko moja kolezanka tak ma. ja mam w plusie i jest ok, mialam juz z kilku innych neta ale z plusa jestem najbardziej zadowolona, wiadomo ze z domowego bylby najlepszy

bartkowa fajnie ze mozesz umyc juz domek Amelki ja jeszcze Nikoli nie moge bo u nas zimno:(

kurde dziewczyny serce mi sie polamalo i oczywiscie aniolek zniknal:( zrobilam teraz takie lezace

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]

kochane dziewcyzny moje dziekuje wam za ciepłe słowa:*bez was byłoby mi jeszcze ciezej...

kapiel mnie zrelaksowała:-) nawet troszke pozytywnych mysli mam w głowie...:-) a teraz zmykam nynac bo chce zeby to juz jutro było.. chce juz siedziec u lekarza.. chce juz zobaczyc mała fasoleczke:-) chce juz wam napisac ze wszystko jest wporzadku:-)

kochane trzymajcie jutro kciuki o 15:10 mam wizyte!!!!:-) buziaki dla was

[*]
[*] naszym Aniołeczka

syneczku czuwaj nad mamusia i tatusiem
[*] kocham cie
[*]

odezwe sie jutro jak tylko bede mogła:-) paaa dobranoc;*

zaglądam, ale z tym czuciem to ostatnio różnie. Siedzę w domu i wszyscy wkoło prychają i smarkają się i mam poczęstowali mnie katarem i teraz dodatkowo boli mnie gardło.... muszę iść do lekarza ... ale i tu przerażają mnie kolejki do rodzinnego. Zobaczymy jeśli dziś będzie mało ludzi to się skuszę. Poza tym zaczęłam 27 tydzień - mały aktywnie się udziela zwłaszcza po 22 ale damy radę

Aga nie bierz pleya ja miałam i jest to badna oszustów inernet wolno chodził a już rozmowy na skype można sobie pomażyć nie polecam!!!!i miałam z orenge też nie polecam banda oszustów się zraziłam na całe życie.
Ja mam z vectry tanio i szypko jestem mega zadwolona! wiem że sticker bezprzewodowy też mają:-)

dziewczynki bardzo dziękuję za wszystkie gratulacje :-* :-* :-*
czekam na wieści od monili już od pobudki o niej myślę i trzymam kciuki
aga ja mam internet radiowy od prywaciarzy w domu chodzi non stop 3 komputery i jakoś daje radę...

dla aniołków
[*]
[*]
[*]

Hej Kochane.

Monila- kciuki mam zaciśnięte i czekam z niecierpliwością na wiadomości!!!

A mnie się dziś przyśnił Piotruś... Ale ten sen nie był zbyt wesoły. Śnił mi się pogrzeb naszego Synka... Dziwne, bo przecież na pogrzebie nie byłam i nie wiem jak to się toczyło wszystko (poza tym o czym opowiadał mi mąż). Piotrka trzymała moja mama a nie ja, nie było trumienki tylko był zawinięty w niebieski kocyk (pewnie taki jaki mu kupili mama z mężem), ale pamiętam jak był ubrany, pamiętam twarzyczkę... Był identyczny jak wtedy kiedy Go widzieliśmy (to akurat zrozumiałe). Tylko to się trochę kupy nie trzymało:(
Dziewczyny, powiedzcie, czy mój Syn może mieć mi trochę za złe, że nie było mnie przy Nim w tej ostatniej drodze, w tym ostatnim pożegnaniu??? Dlaczego akurat teraz mi się to przyśniło? Nawet o tym nie myślałam ostatnio, co mój Mały chciał mi powiedzieć??? Oczywiście z samego rana byłam u Niego i chwilkę porozmawiałam z tym Bąblem, mam nadzieję, że już tylko dobrze będzie mi się śnił. Po dwóch latach i trzech miesiącach to drugi raz kiedy przyśniło mi się moje Dziecko...

Miłego dnia Kochane:*
Dla naszych Skarbów
[*]
[*]
[*]

reklama
Do góry