reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

przepraszam was ze sie nie odezwałam... Izunia wybacz ze nie odpisałam.. ale jestem tak zmartwiona..:-( otoz lekarz robił usg i stwierdził ze ciazy nie widzi ale nie moze jej wykluczyc.. bo niestety miałam nie regularne okresy wiec dni połodne tez były nieregularne... jutro rano mam wstawic sie u niego w szpitalu zrobi mi badanie na Bete..i wtedy zobaczymy .. wspomniał tez cos o ciazy pozamacicznej.. na wszelki wypadek kazał mi sie spakowac do szpitala...:-( ehh dziewczyny nie mam dobrych przeczuc:-( po powrocie ryczałam jak dziecko... bo wszystko to co złe ciagle spotyka mnie mam juz dosc... nie mam pojecia co ja jutro zrobie jesli okaze sie ze to ciaza pozamaciczna..:-( najchetniej bym wogole tam nie jechała jutro... niech sie dzieje co chce...:-(na jutro załatwiłam wolne w pracy... maz tez... dziewczyny ratujecie!!!:-(

reklama
kochana ostatnia @ miałam 26 stycznia...trwała 7 dni....

Dosia a powiedz mi kochana jak wysoka powinna byc beta przy ciazy? i czy przy ciazy pozamacicznej beta tez wzrasta?

kochana test robiłam dokładnie w poniedziałek tydzine temu... wyszły dwie kreski z czego jedna była troszke jasniejsza.... ale z Karolkiem tez tak miałam...

i potem już testu nie robiłaś? jak masz w domu to zrób go teraz.Będziesz miałą jasność. Jesli będą dwie grube krechy to znaczy że ciąża jest.
Wysokość bety zalezy od tygodnia ciąży.

Gosia nie robiłam juz potem testu..bo dla mnie było jasne ze to ciaza...niestety nie mam w domu testu...:-(kochana a powiedz mi test tez wykrywa ciaze pozamaciczna?

Monila wyczytałam coś takiego
moja koleżanka była w takiej sytuacji,trzymali ja w szpitalu 2 tyyyygooodnie!!!!szok,nie mogli zlokalizowac pęcherzyka,ale beta przyrastała dobrze,wiec nie mogli nic zrobic i też jej sie cos w jajniku działo jaks torbielka.
obserwowali,ona szykowała sie psychicznie na pozamaciczną a tu przy któryms usg pecherzyk...pojawił siecały i zdrowy.!!!!
urodziła slicznego chłopczyka ale przeszła swoje w tym szpitalu
Zazwyczaj problemy ze znalezieniem pęcherzyka są przy nieregularnych cyklach.

reklama
Monila nie denerwuj się jeszcze czasem się tak zdarza że ciąża jest jeszcze wczesna ja tak miałam z Alanem ciązy najpierw nie było widać i lekarz powiedział że to być może hormony buzują ale dla pewności wysłał mnie na bete i okazało się że wzrosła.Potem ponownie pojawiłam się na USG i była już fasolka.Tą ciąże co straciłam była pozamaciczna ale oznaką było krwawienie a ty tego nie masz więc poczekaj do jutra zrób bete a dziś posłuchaj dziewczyn i zrób jeszcze raz test ciążowy test daje 99 % pewności i się napewno nie myli.

Do góry