reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Nie słyszałam o fragminie.Moja Biedna i co my zrobimy? Oby szybciej były te badania.A może zadzwoń i zapytaj może już jakieś są.Daleko masz po wyniki i do czajkowskiego?

reklama
No właśnie nie wiem czy mi da pytałam As ale jej w ogóle nie dał bo stwierdził,że nie ma takiej potrzeby. Po wyniki muszę kawałek podjechać bo z Wawy do Łomianek a że to były przeciwciała no i te ....dziwne co mi tłumaczyłaś no to co najmniej tydzień od wczoraj. Na te SSA i SSB też się wkurzyłam bo w instytucie pani obiecała,że prześlą wyniki do Bielańskiego i żeby dzwonić tam w piątek a jak zadzwoniłam we wtorek to się okazało,że tam nic nie wiedzą i ,że u nich się tak nie robi,że przesyłają wyniki z kądś indąd.Już się robi wszystko pod górkę a ja myślałam,że wejście na Giewont to wyzwanie a widzę,że to był pikuś;( Do Czajkowskiego to gdzieś w Wawie a to jaka by dzielnica nie była dam radę i dojadę.

Malinka tyle kłopotów i kłód pod nogi w tej ciąży masz, że napewno zostanie Ci to wynagrodzone :tak:
Gosiu zatem plan jest taki, że za tydzień chwalimy się 2 kreskami, w maju zaokrąglonymi brzuchami a za 8 miesięcy dzieciaczkami :-)

Jak śródmieście to w pół godziny komunikacją miejską dojadę:) Spoko dam radę . Ja codziennie o was z moimi aniołkami rozmawiam,żeby przy rozmowie na kolanach u Pana Boga wspomniały,że tu jeszcze tyle wspaniałych mam na swoje maleństwa czeka,żeby Wam zesłał po małej duszyczce:)

no widze ze nie tylko ja zaczynam staranka:) trzymam kciuki za nas dziewczyny:) a ciebie dasia za slowo z 2 kreseczkami

Malinkazi zobaczysz ze te wszystkie trudnosci beda wynagrodzone kochana tobie, dzwon z tymi badaniami:) i ucaluj fasolke:*:*:*:*

Dla naszych aniołłeczków kochanych
[*]
[*]
[*]]
[*]

reklama
Hej. A ja tak troszkę z innej beczki napiszę. W sobotę byliśmy na ostatkach :) Razem ze znajomymi się wybraliśmy na imprezę, i powiem Wam, że nigdy się jeszcze tak dobrze nie bawiłam! o 4.30 wróciliśmy do domu, do dziś bolą mnie palce u stóp od tańczenia. I dzięki temu wyjściu przypomnieliśmy sobie, że jesteśmy jeszcze młodzi należy się nam zabawa, że między innymi z tego składa się życie. Myślę, że Piotruś też się cieszył widząc, że rodzice są szczęśliwi i nie ma nam tego za złe...

Miłego dnia, całusy dla każdej z Was:*

Do góry