reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
cześc Dziewczyny

Agnieszka musiala mnie do porządku przywołac, bo ostatnio mało się udzielałam. dołowato u mnie się zrobiło, nawet nie wiem czemu. Na nic nie mam ochoty. ale cały czas myśle o was wszystkich, mocno trzymam kciuki za nasze fasolinki i za wszelakie staranka.

Dzień dobry moje najkochańsze Aniołkowe mamusie:*
Ja wczoraj cały dzień przeleżałam z bólem brzucha całe szczęście ,że dziś już nic nie boli a przy okazji poczułam mają fasolkę:-) tak tylko pojedyńcze puknięcia ale dla mnie to bardzo dużo:) Niestety miałam mieć wczoraj pierwszą sesję brzuszkową i nie dałam rady za to moje dziewczyny mogły się poczuć jak modelki-miałyśmy super zabawę:)
Iwonko mamy dla Ciebie zdjęcia więc musimy się spotkać to sobie zgrasz.
Wiecie uwielbiam kalendarz Agnieszki bo przed napisaniem zawsze zaglądam czy dziś jakiś Aniołek nie świętuje,jeszcze raz Aguś dzięki:*

Dziewczynki ja bym chciała,żeby dziś się tu wszystkie zameldowały plissss

Dzięki dziewczynki za dobre słowa zaglądam i podczytuję tylko nie zawsze mam siłę żeby pisać. Dużo się zmieniło zarówno w waszym jak i moim życiu. Ale nie zakładam innego scenariusza jak tylko optymistyczny . . . . i tak to skreślam tydzień za tygodniem z myślą, oby tylko do przodu. Trzeba leżeć... leżę, trzeba łykać pigułki to łykam czasami porozmawiam z "groszkiem" ale szczerze boję się, gdzieś podświadomie, że coś pójdzie nie tak i ..........., ale nie będę o tym myśleć. Mój talon na nieszczęścia już się skończył.

Dziś okrutnie wieje, jestem sama w domu więc zaglądam do neta i do Was oczywiście nadrabiam tydzień czytania bo przyznaję, że jesteście bardzo aktywne w pisaniu ale jeszcze chwilka i będę na bieżąco. Pozdrawiam serdecznie i jak zawsze myślę ciepło o Was. A dla naszych Aniołków (* * * * .....* *) niech trzymają za nas kciuki.

Może powinnam zacząć planować jakieś zakupy ale nie jeszcze mam czas, nie będę kusić losu....

Moje słodkie już TRZY:))
dorka895 przecież wiadomo,że będzie dobrze i nie bierz wogólę pod uwagę żadnych innych obcji koniec,kropka. Co do zakupów to jak będziesz gotowa rzucisz sie w wir zakupów i na pewno zdążysz a jak nie to na pewno dumna z wózeczkiem udasz się na zakupy,bo wierzę,że Twojemu maleństwu niczego nie zabraknie. Nie wiem czy pisałaś znasz już płeć???
gosiulek73 dziękuję ,że się o mnie martwisz ja też byłam cała w strach mój mnie już do szpitala wyganiała ale ja wiem,że nic mi by nie pomogli myślę,że wszystkie środki zapobiegawcze dostałam co ma być to będzie -a będzie dobrze:)
agnieszka012389 miałam się nie stresować a mimo wszystko ręka cały czas na brzuchu i czy to to.Ech te stresy.

reklama
Do góry