reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Aga-super jesteś...
Nati nie widzę problemu, każda z nas jest co prawda z róznych rejonów. Wystarczy w okresie wiosennym, wybrać środkowy punkt naszego spotkania. A wiosna tuz, tuz... przeciez możemy spotkać się na 1-2 dni. Ba możemy rano się umówić a wieczorem wracać.

reklama
nati87 to liczymy na Twojego męża ,że sam sobie z tobą poradzi bo jak nie to lanie ci się szykuje od nas.
gosiulek73 u ginka luzik stwierdził,że dalej chora jestem więc pisze zwolnienie badania ok brzuch no to myślał,że ja tak jak pacjentka przede mną już tuż przed porodem ale cóż widać taki urok tej ciąży.Na mój kaszel spytał tylko czy palę -jak powiedziałam,że nie to kazał przestać kaszleć
:szok: chcąc nie chcąc zaliczyłam też internistę na szczęście ta podeszła po ludzku dokładnie obsłuchała i przepisała sterydy z inhalatora -poprosiła,żebym nie czytała co pisze na ulotce tylko jej zaufała.Zna moją sytuację więc wiem,że zrobi wszystko żeby mi pomóc a ja zrobię wszystko ,żeby mi przeszedł ten cholerny kaszel:( Oczywiście wszystko z myślą o najważniejszym czyli mojej fasolce.
mamaszymusia2 Iwonko nie pogniewasz się w takim razie jak na twoje barki zwalimy lokalizację geograficzną w celu ustalenia uwentualnego środka naszego zamieszkania??Ja z geografii noga ale obiecuję ,że jak będę wiedziała gdzie to zaangarzuję sie w poszukiwaniu jakiegoś fajnego domku:))

Bardzo sympatyczny ale boję się czy podejdzie do mnie tak indywidualnie wogóle jakoś nie wiem już do kogo się udać dziś byłam u internisty po jakieś leki na ten mój kaszel i niestety muszę brać wziewne jakieś świństwo. Chyba nie będę czekać na wyniki tylko udam się szybciej do Czajkowskiego znów jestem jakaś rozbita;(

Malinka powtarzam! połowa sukcesu to pozytywne myślenie!! NIe jest łatwo ale wiedziałaś że tak będzie, niestety dla Aniołkowej Mamy każda kolejna ciąża jest 200% trudniejsza, zwłaszcza psychicznie do przejścia niż dla przeciętnej kobiety. Jesteśmy-niestety-nieprzeciętne. Ale nie mamy prawa się poddać! A u Ciebie szczęście jest już na wyciągnięcie ręki więc nie pozwól sobie go odebrać i walcz. Sama ze sobą-walcz!
No to udzieliłam rady-bo komuś się łatwo radzi a sama mam doła :-( Zaczęliśmy staranka. Miałam się nie nastawiać i spokojnie czekać na ciąże. Ale nie umiem... Mimo iż do okresu jeszcze prawie tydzień ja już zrobiłam 2 testy, oczywiście są negatywne :-( Niby jeszcze czas i coś może się zmienić ale jakoś trudno mi w to uwierzyć. :-:)-:)-:)-(

Dasia Kochana to będziemy mniej więcej w tym samym czasie testować.Teraz to zdecydowanie za wcześnie.Dopiero dochodzi do zagnieżdzenia więc hormon jeszcze się nie wydziela.Głowa do góry.

Malinka ja chyba bym tych sterydów nie brała.Idz do apteki.Mają syropy typowe dla kobiet w ciąży.Do tego czasu będziesz miała wyniki i pójdziesz do Cz. Jaką dawkę masz clexane?

reklama
dasia82 ,
gosiulek73 to ja już zaczynam ściskać kciuki za wasze staranka no i do tego macie jeszcze dwie piąsteczki mojej fasolki&&&&&&
Gosiu syropki dla kobiet w ciąży wypiłam już trzy całe do tego robiłam sobie sok z cebuli i już nie mam sił nie wiem czy tak miałaś ,że przy kichaniu czasem się popuszcza ja za każdym kaszlnięciem to mam dla mnie to bardzo kłopotliwe bo jak zaczynam pić to robi się z tego koszmar a muszę dużo pić prawda. Z zastrzykami też mam kłopot -biorę Fragmin bo jest tańszy ale robią mi się po nich straszne siniaki wcześniej tak nie miałam i na dodatek boli mnie przez jakieś 10 minut skóra w miejscu gdzie zrobię sobie zastrzyk.

Do góry