reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
malinka a pamietam jak warjowalas ze nie czujesz fasolinki!!! mowilam ze przyjdzie czas!!! ale super masz pamietam jak ja prawie ze szczescia sikalam ja pierwszy raz synka poczulam to pol nocy nie spalam zeby jeszcze raz sie ruszyl:)
gosia niby nie mozna a ja caly czas lapy na brzuchu mialam i zero skurczy nawet do porodu heh:)

Zgodnie z życzeniem Malinki melduję się :-)

Malinko cudownie, że dzidzia daje znać o sobie.
Dorka będzie dobrze!!!

Kochane zafasolkowane, nie ma innej opcji jak tylko ta dobra. Wszystkie trzymamy przecież mocne kciuki a razem z nami całe przedszkole!!!!

Jestem i ja :) Siedzę w pracy i się nudzę...

Malinka- super, super że dzidzia już daje znaki :)

gosiulek- dzięki za wiadomość :*

dorka- będzie wszystko po Twojej, po naszej myśli :) Nie ma innej opcji Kochanie:*Trzymam kciuki za każdą z Was:*

cześć dziewczynki
malinka tak się cieszę, oby maluszek wiercił się jak najwięcej!!!
dorka ja również trzymam za ciebie kciuki - wszystko będzie dobrze!!!

dla aniołków [*]
[*][
*]

a co do myszkow:) kolezanka opowiadala ze jej mama kiedy kupila sobie futro wiecie elgancja w dawnych czasach futro to rarytas:) no i odmowila cos kolezance w ciazy ubiera ktoregos dnia futro wklada rece do kieszeni a tam stado malych myszek:)

o i bartkowa też z Nami ale się cieszę chyba was zacznę straszyć częściej bo mi się nudzi w domu a nie mam za bardzo co robić tzn robota jest ale ja nie mogę:((
Co do myszy to choć to dziwne przeze mnie też jednej dziewczynie w domu się myszy zaległy. Byłam wtedy w ciąży Ona o tym nie wiedziała a chciała zabrać moje stanowisko pracy jak opowiadała w pracy ,że nie wie skąd bo nigdy tak nie miała i jakaś zażartowała,że musiała nadepnąć na odcisk jakiejś ciężarówce;) Byłam już wtedy po poronieniu i powiedziałam jej o tym,że to przeze mnie te myszy nawet zaproponowałam jej,że wypożyczę jej mojego psa który jej te myszki wyłapie. Teraz jesteśmy bardzo dobrymi koleżankami a w zeszłym tygodniu urodził jej się synek:))) Jak tylko minie mi kaszel to jedziemy do niej w odwiedziny nie mogę się już doczekać:)

reklama
oj tak.. myszy to poważna srawa. jak byłam w ciązy z Kubulkiem to na studiach miałam ćwiczenia z takim fajnym gościem, który przynosilróżne rzeczy na zajęcia żeby zobrazować omawiany problem. Jak omawialiśmy twórcę Red Bulla to przyniósł nam puszkę z napojem a przy Wedlu głośno powiedzialam jak uwielbiam ptasie mleczko :-) Tak go wszyscy myszami nastraszyli, że po przerwie obiadowej cała grupa się raczyła ptasim mleczkiem :-)

Do góry