reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Bartkowa daj znać Kochana
Dla Piotrusia (*)
Nati gdzie jesteś?
Dla Piotrusia (*)
Nati gdzie jesteś?
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
dzieki aga
Dla Piotrusia
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
i dla Naszych Aniołeczków Kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Dla Piotrusia
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
i dla Naszych Aniołeczków Kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Dzień dobry mamuśki i śliczne aniołeczki
[*]
[*]
[*]
Ja na 10 mam wizytę ale w przychodni to nawet badana nie jestem więc idę tylko zobaczyć swoje wyniki z krwi o moczu i po zwolnienie.Mam zamiar podejść też do internisty bo już nic mi na ten kaszel nie pomaga a męczy mnie strasznie Vanessa już uszy zatyka jak tylko zaczynam ,zobaczymy czy mi pomoże.
Gosiu te wszystkie badania odbiorę dopiero 2 marca bo specjalnie nie będę jeżdzić dopiero przed wizytą .
Aga świetny miałaś pomysł z tym kalendarzykiem,kochana Ty nasza.;*
[*]
[*]
[*]
Ja na 10 mam wizytę ale w przychodni to nawet badana nie jestem więc idę tylko zobaczyć swoje wyniki z krwi o moczu i po zwolnienie.Mam zamiar podejść też do internisty bo już nic mi na ten kaszel nie pomaga a męczy mnie strasznie Vanessa już uszy zatyka jak tylko zaczynam ,zobaczymy czy mi pomoże.
Gosiu te wszystkie badania odbiorę dopiero 2 marca bo specjalnie nie będę jeżdzić dopiero przed wizytą .
Aga świetny miałaś pomysł z tym kalendarzykiem,kochana Ty nasza.;*
gosiulek73
mama K&K&A
Dasia ale właśnie fb powiedziało mi że będę miała jedno dziecko.A mam dwoje
Malinka czekamy na wieści.
A ja idę zrobić sobie kawusię.

Malinka czekamy na wieści.
A ja idę zrobić sobie kawusię.
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Hej Kochane. Jestem z Wami, nie mam jednak sił by się udzielać. Boże, jak mi jest źle... Dziękuję Wam za pamięć o Piotruniu kochane, bardzo Wam dziękuję:* Już się zbieram do kupy bo męczy mnie to że taka otępiała jestem. Staram się myśleć pozytywnie, bardzo się staram ale nie zawsze mi to wychodzi. Poczytam Was dokładnie i napiszę coś konkretnego.
Całuski dla każdej z Was, światełka dla Aniołków
[*] i powodzenia dla każdej :* !
Całuski dla każdej z Was, światełka dla Aniołków
[*] i powodzenia dla każdej :* !
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Aga- piękne to co napisałaś... Piękne!
Bibianka- widziałam na zamkniętym zdjęcie, i się rozpłakałam...
Bibianka- widziałam na zamkniętym zdjęcie, i się rozpłakałam...
gosiulek73
mama K&K&A
Nati przyjeżdzaj do mnie.Odpoczniesz a ja Cię postawię do pionu;-)
reklama
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Z chęcią bym się skusiła Gosiu
Ale niestety nie ma szans, za daleko a urlopu nie wezmę bo nawał pracy mamy. Ale mój mąż już powziął kroki żeby mnie do pionu postawić, więc miejmy nadzieję, że będzie co raz lepiej
Dziękuję jednak za propozycję, hi hi:** Gdyby to było możliwe, żeby spotykać się z Wami raz na jakiś czas... ech.... Fajnie by było Kochane, co?

Podziel się: