reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

dasia na wypisie miałam napisane że mam się zgłosić po 6-ciu miesiącach, ale postanowiłam zadzwonić dzisiaj i okazało się że już są i pewnie już dawno były...

dla Piotrusia
[*]

reklama
Dzień dobry mamuśki i śliczne aniołeczki
[*]
[*]
[*]
Ja na 10 mam wizytę ale w przychodni to nawet badana nie jestem więc idę tylko zobaczyć swoje wyniki z krwi o moczu i po zwolnienie.Mam zamiar podejść też do internisty bo już nic mi na ten kaszel nie pomaga a męczy mnie strasznie Vanessa już uszy zatyka jak tylko zaczynam ,zobaczymy czy mi pomoże.
Gosiu te wszystkie badania odbiorę dopiero 2 marca bo specjalnie nie będę jeżdzić dopiero przed wizytą .
Aga świetny miałaś pomysł z tym kalendarzykiem,kochana Ty nasza.;*

Dasia ale właśnie fb powiedziało mi że będę miała jedno dziecko.A mam dwoje:-D
Malinka czekamy na wieści.
A ja idę zrobić sobie kawusię.

Hej Kochane. Jestem z Wami, nie mam jednak sił by się udzielać. Boże, jak mi jest źle... Dziękuję Wam za pamięć o Piotruniu kochane, bardzo Wam dziękuję:* Już się zbieram do kupy bo męczy mnie to że taka otępiała jestem. Staram się myśleć pozytywnie, bardzo się staram ale nie zawsze mi to wychodzi. Poczytam Was dokładnie i napiszę coś konkretnego.

Całuski dla każdej z Was, światełka dla Aniołków
[*] i powodzenia dla każdej :* !

reklama
Z chęcią bym się skusiła Gosiu ;) Ale niestety nie ma szans, za daleko a urlopu nie wezmę bo nawał pracy mamy. Ale mój mąż już powziął kroki żeby mnie do pionu postawić, więc miejmy nadzieję, że będzie co raz lepiej :wink: Dziękuję jednak za propozycję, hi hi:** Gdyby to było możliwe, żeby spotykać się z Wami raz na jakiś czas... ech.... Fajnie by było Kochane, co?

Do góry