reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam was moje kochane...
stęskniłam się za wami... wszystkie mamuśki mocno przytulam, u mnie wczoraj minęło trzy miesiące...
dla naszych aniołeczków [*][*][*]

reklama
Dla wszystkich Aniołeczków (*)

Monila jedź, uwierz ludzie nie będą pytać, byłam na 2 weselach i nikt o nic nie pytał....traktowali mnie normalnie...

Malinka dla Fasolina buziak od cioci

Gosiulek a może ten sen to znak, że Nicola i Szymuś mają się ku sobie? :)

Przytulam was wszystkie i całuję

DZien dobry kochane

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I DLA NASZYCH MAŁYCH SKARBÓW ;*

ja włąsnie pje kawusie.. i patze na tv.. zaniedługo bede sprzatac i ide do mojego małego Walentego:-)

gosiulek73 cóż za sen kochana
;-)Ale przyznam ci się,że marzy mi się takie coś jak kapliczka albo raczej grobowiec,zamykamy nie straszny by był śnieg wiatr ani przede wszystko złodzieje mogłabym jej w końcu dać to wszystko co bym chciała.

bartkowa dla Amelki
[*]

Bibiana no nie wiem co na to Iwonka:)) My byliśmy w niedzielę u Iwonki może w tym czasie nasze dzieci też miały spotkanie.

Jutro mam badania na przeciwciała nie wiem czego się po nich spodziewać, w sprawie moich zastrzyków wszystko będzie wiadomo jutro . Nie wiem co mam robić z lekarzami bo obecnie chodzę do dwóch i to wszystko na Kasę chorych nie wiem czy się do mnie o to nie przyczepią. Ale problem mam w tym,że np zwolnienie mam do 22 od lekarza który pracuje w mojej przychodni ,niby ta druga powiedziała,że da mi kontynuację ale nie udało mi się już dostać numerka na 24 i wizytę mam 9 więc chcąc nie chcąc muszę iść do tego pierwszego .Chyba nie bardzo mogę się przy nich przyznać,że mam dwóch lekarzy prowadzących.

ja tez się witam prezy kawusi :-D

Malinka, a nie mogą Cię gdzieś wcisnąć? jak ja byłam w ciąży(też chodziłam z kasy chorych) to gdy zapomniałam się zarejestrować, to dzwoniłam parę dni przed końcem L4 i mówiłam, że kończy mi się l4, a jestem w ciąży i nie było problemu żeby sie umówić.

Gosiulek...ciężko jest....serce boli....ale jakoś przezyjemy ten dzień...

Bibiana owszem mogą ba nawet mam karteczkę od mojej pani gin osobiście przez nią podstęplowaną,że w każdej sytuacji mają mi kartę wyjąć ale problem zaczyna się w momencie,że najpierw są przyjmowane pacjentki zapisane, bez kolejki cię nie wpuszczą bo u niej 80% to kobiety w ciąży a tym sposobem byłam u niej ostatnio na wizycie-czekałam od 15 do 21:(

reklama
witam się przy kawce

Iza przepisy chyba nie zabraniają miec dwóch lekarzy. Te kolejki do przychodni są straszne. jak zapisywałam Igora do ortopedy na kasę to mialam 65 numerek, a lekarz od 16 przyjmuje. Można sobie policzyć o której nam wizyta wypadała, więc poszliśmy prywatnie.

Dla naszych przedszkolakow
[*]

U mnie jutro znowu ciężko będzie, kolejny miesiąc minie...

Do góry