reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dla Amelki kolorowy promyczek...
Dla Przedszkolaczków kolorowe promyczki
Nati, pomyslę dziś wieczorem o Tobie. Mimo wszystko wstawaj i walcz. Zycie daje cios, a Ty wstajesz... na przekór.

reklama
Witam przy kawusi...
Moolsza, w którym jesteś miesiącu?
Gosiulek, ale sen... Rzeczywiście, taka "teściowa" jak Iza... Czyżbyśmy mieli małą aniołkowa parę:-)
Kaja- nie panikuj zawczasu. Ja jak dostałam krwiomoczu, już tez byłam przekonana ze raczysko,a w badaniach wyszło ,ze jakieś kamyczki. Także daj spokój i idź do lekarza.
Alekxia- no, no mały kierowca rajdowca Ci rośnie...
Dla Kubulka(*) i Przedszkolaczków

A i jak zwykle zima zaskoczyła nasza słuzbę!!!! Szok, cała W-wa i moja wieś zaśnieżona.Spózniona do pracy !

Ostatnia edycja:
Witam was kochane przy pysznej kawusi...u mnie tak snieg sypie i ze szok.. normalnie sniezyca...;/bo nie dosc ze sypie to jeszcze wieje... wczoraj wieczorek miło spedzilismy mezus mnie zaskoczył... co prawda poszedł an łatwizne ale miło było:-) wrocił z pracy z winkiem i moja ulubiona pizza..:-)było milutko:-D

alexia moisz masz dosc Woli.. hih ja tez nie przepadam za nia ale coz zrobie..;-) Alanek jest cudny:-)

Kubusiu Dla Ciebie
[*]
[*]
[*]
[*] dla naszego aniołkowego przedszkola

Sylwetka dla Kubusia (*)
i dla naszych Przedszkolaków (*)

Alexia pewnie, że możemy się spotkać, Monila i oczywiście z Tobą...jak się ociepli to rowerem na Wole przyjadę :-D do Filipka będę jeżdiła a on niego to już chyba blisko:tak:

Kaja jeszcze długo bedziesz cierpieć, wiem nie jest to pocieszenie, ale po roku nie zmieniło sie nic....ból nadal ten sam, a czasem wydaję mi się że większy....

Dziewczynki zrobiłam tak jak kazał mi pani psycholog, nie myslę o Filipku tak na siłe....nie przypominam sobie tych chwil i powiem wam, że one teraz same przychodzą, Filipek w moich wspomnieniach jest taki bardziej wyrazisty...może to rzeczywiście pomaga?

Mam takie dziwne sny....tzn.....wiem, ze sni mi się Filip ale jak wstane to nic nie pamiętam, ale wiem, że był w moich snach...

Bibianka ja będe mieszkać w Tychach to przyjedziesz do mnie na rowerze:-):-)

Monila mam dość Woli mieszkałam tu całe życie i przeprowadziłam się tu z Tychów 8 miesiący temu i żałuje.Ale uciekam z stąd tu nic nie ma jedynie tanio możesz wynając mieszkanie lub kupić...
światełko dla wszystkich aniołków.

Alexiaa a gdzie w Tychach będziesz mieszkać?
Moje koleżanka z pracy mieszka na Woli, i dojeżdza do Tychów do pracy, a jak jej się auto zepsuje to autobus rzadko jeździ, ale na pewno spokój i cisza jest

reklama
właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka, która starała się o dzidziusia 2 lata poroniła:no:. Biedna, mam nadzieję, że z moimi bagażem doświadczeń będe wstanie jej choć troche ulżyć

Do góry