reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu ja mam to brać do końca ciąży jeśli napisałam,że do 20tc to coś pomieszałam i przepraszam. W 20 mam mieć konsultację i decyzję czy już mnie nie położyć w szpitalu tak czy inaczej na KTG już mam jeżdzić dwa razy w tygodniu wtedy. Z tym kolegą mojego prawdopodobnie będę miała załatwiona wizytę u chirurga dopiero wtedy uda się coś zmyślić jak będę miała u chirurga wizytę to łatwiej się kłócić,że są wskazania a z pisemkiem od chirurga i moja gin będzie miała podstawę ,żeby dać mi te zastrzyki ze zniżką. Pomieszane to wszystko strasznie;(

Dzień dobry mamusie Aniołkowe coś śpiące się forum robi odezwijcie się kochane co u was jak się czujecie???
Światełeczka dla wszystkich aniołeczków
[*]
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry kochane

Malinka bedzie dobrze zobaczysz..mocno wierze w to ze wszystko bedzie dobrze i nie wolno ci nawet myslec inaczej!!!

a ja ostatnio mam jakis ciezkie dni.. niemam ochoty na spotkania z kimkolwiek..maz zauwazył ze zaczełam coraz bardizje izolowac sie od ludzi... uswiadomił mi to wczoraj...po rozmowie z ciotka ktora juz wstepnie nam zadzwoniła zebysmy załątwiali urlop na sierpniaq bo robi w niemczech impreze urodzinowa wujka (50-siate urodziny) .. a ja odrazu po zakonczeniu rozmowy powiedziałąm ze ja nigdzie nie jade...nie mam ochoty na spotakanie z rodzina.. na ich spojrzenia .. głupie pocieszenia... na przebywamie wsrod tylu ludzi... boje sie takich spotkan..:-(

Monila Kochana zastanów się jeszcze.Ludzie raczej nie pytają.Unikają tego tematu.Powie Ci że to my o tym cały czas myślimy i mamy wrażenie że ludzie też i przez ten pryzmat na nas patrzą.A to nie jest tak...

Malinka nie chcesz pójśc do innego lekarza na konsultację? Wspominałam prof.Czajkowskiego_On jest guru lekarzy (określenie mojego lekarza)w tej sprawie a przy tym bardzo dobrym,przyjemnym człowiekiem. Przyjmuje prywatnie ale bardzo czesto umawia się na Karowej i wtedy robi państwowo badania.
Chirurdzy dają clexan przy złamaniach,operacjach a tacy ludzie też nie mają zakrzepicy.W każdym razie musi być dobrze tylko chciałabym żebyś zobiła wszytsko żeby nie płacić tyle.

Ostatnia edycja:
hej dzziewczyny witam sie z Wami ale w południe:)

Dziękuje w imieniu mojego Kochanego Aniołka:*

Malinkazi mam nadzieje ze jakos da sie zalatwic z zastrzykami zeby mniej kosztowały, ucałuj kochana maluszka ode mnie:*

Kasi naprawde duzo przezylas kochana:*

Monila przytulam skarbie, wiem ze dasz rana :*

Dla NAszych Aniołeczków Kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Dzien dobry

ja tez juz po kawusi a teraz pije herbatke, mezus włąnsie do pracy pojechal...a ja na 14 mam..ale za to jutro wolne:-) myslałąm zeby na jutro zrobic jakas pyszna i mega romantyczna kolacyjke ale mezus cos burknoł ze on cos wymysli... wiec zobaczymy co planuje:-) u nas -17 wrrr zimno strasznie..ale ponoc to ostatnie takie temperatury ...

Monila przemyśl jeszcze swoją decyzję tak jak dziewczyny pisały raczej nikt nie będzie poruszał tego tematu,żeby cię nie urazić,zresztą to nie będzie ani czas ani pora na to rozsądni ludzie to wiedzą.
gosiulek73 ja zaczynam się troszkę obawiać tego,że najbardziej zaszkodzi mi stres związany z różnego rodzaju konsultacjami już powoli chyba wolałabym,żeby zostawili mnie w spokoju i nie męczyli :( Nie wiem czy daje mi spokój ta przesadna nadwrażliwość nad mają ciążą-chcę być normalną kobietą w ciąży-czemu to takie trudne.
Iwonko a ty już na nogach tak wcześnie po wczorajszej imprezie???
Ja ciężko miałam zasnąć w nocy tzn usnęłam zaraz po 20 ale obudziłam się już koło 22 i było po spaniu:( Dziś mija 7 miesiąc od odejścia mojej malutkiej ,znów się śniła Vanesce ależ ona jest zachwycona tą swoją młodszą siostrzyczką;)
Miłego dnia wam życzę dziewczyny a dla naszych Aniołków jak zwykle światełka
[*]
[*]
[*]

reklama
Malinka dla twojego Aniołeczka
[*]
[*]
[*]
[*]

wczoraj cały czas myslałąm o tym co napisały dziewczyny i tak mysle ze chyba macie racje...maz tez mowił mi to samo...

Karolek wogole mi sie nie sni..:-(strasznie przykro jest mi jak tesciowa mi opowiada jak sie jej sni mały...:-( nie wiem dlaczgeo jej snmi sie tak czesto a mi naprawde zadko...:-(

Do góry