reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Monila u mnie jest tak samo moja córeczka tylko siostry we śnie odwiedza ale ja się z tego cieszę,ja miałam okazję ją oglądać ,przytulać ucałować one nie więc jak widzę ile im te sny dają radości to i dla mnie ogromna radość ale nie powiem chciałabym ją zobaczyć znowu,tak za nią tęsknię:((((

reklama
Malinka ale nasze aniołeczki przeciez nas bardzo kochaja:-) a teraz usmiech na buzce dla nich:-)

mezus dzis po pracy przyniesie mi do domu rowerek od tesciowej i bede jezdziła:-) tesciowa z niego nie korzysta bo nie bardzo ma go gdzie rozłozyc a ja mam tyle miejsca w domu ze niema problemu...:-) wczoraj mezus chciał wyciagnac mnie na łyzwy pojechalismy na lodowisko do Pszcyzny ale tylko poogladac jak inni jezdza ... jakos zrezygnowałam z jezdzenia bo dawno jzu nie jezdziłam a boje sie ze jeszcze sobie cos połamie i bede musiaął na l-4 siedziec...

Malinka- Izuś, ja od 6.30 w pracy! Rodzina rozjechała się po 22. Mam tylko nadzieję, ze Vanesce się podobało?
Mi tez się nie śni mój Szymuś, ba nawet Matys przestał mi się już śnić. Tęsknię za nimi.
Monila- z łyżwami jak z rowerem. Tego się nie zapomina.

Iwonko Vanessa bardzo zadowolona mówiła,że super się bawiła, już mi powiedziała,że ona też chce mieć tam swoje urodzinki no i oczywiście z tymi samymi paniami.Dziękujemy za zaproszenie;**** A i mam nadzieję,że Szymusiowi Aniołka nie ukradną bo nie podpisaliśmy;(

To bardzo się cieszę, ze zadowolona i dzięki raz jeszcze, że przyjechaliście. A jak zdjęcia? Pokasowane?
No wiesz, akurat z tą kradzieżą u nas bywa różnie... Dziękuję w imieniu mojego aniołeczka.
Zobacz dziś Twój i mój 13. Bo Nicoluś z 13 i Kuba dzis kończy 7 lat.

Dla Nicolki od cioci cieplutki buziaczek.

Pozdrawiam wszystkie Mamuśki i życzę weny, bo mi dziś jej brak.

Cześc Dziewczyny

przez ostatnie dni nie mialam weny na pisanie. W sobotę byłam na uczelni, musialam zalatwić zmianę promotora, bo muszę powtorzyć ostatni semestr żeby się obronic. Ciężko było... Najgorzej, kiedy musialam powiedzieć babce dlaczego się nie obroniłam w terminie, strasznie się rozkleiłam. Z jednej strony cieszę się ,zę wyjdę do ludzi, ale z drugiej to jest takie trudne. wiem, że znajomi nie chcą sprawiać mi przykrości, sami nie potrafią się odnaleźc w takiej sytuacji, ale łzy same mi płynęły...

Malinka całuję mocno brzuszek i wierzę, że będzie wszystko dobrze. Nie tylko Nicolka zadba o malinka/malinkę. Całe przedszkole się postara, żeby u Cioci wszystko było jak należy. Dla Nicolki kolorowe światełko
[*]

miłego dnia kochane

malinkaizi będzie wszystko dobrze nawet nie ma innej opcji
Kasia kurczę ale przezyłaś,ale ja też nie wspominam dobrze mojego porodu lekarze i położne masakra z nimi zero zrozumienia że rodzę martwe dziecko.
Monlia skorzystaj z okazji myślę ze nikt nie będzie wspominał,dopytywał aby nie sprawić Ci bólu
Sylwetka to tylko zyczyć Ci wzorowej obrony nie martw się będzie ok

A mnie się synek nie śni jedynie cmentarz,pogrzeb -takie rzeczy:-(zresztą to nie są sny miłe

Poza tym też się martwie o tą ciążę tak bym chciała aby było wszystko w porządku i z ciążą i udanym porodem...

Zapomniałam Wam napisać że którejś nocy snił mi się ...śniło mi się miejsce pochowania Nicolki Malinkowej.Jak to opisać? Hmm Była to taka kapliczka coś w tym stylu.Drzwiczki były szklane. W środku po prawej stronie była pochowana Nicola.Posadzone były tam tuje malutkie.Po lewej stronie było wolne i chyba pomyślałyście z mamaszymusia żeby jej maleństwo tam pochować.I tak zrobiłyście.I później były tam jakieś cegły bez ładu i składu.Tam gdzie był pochowany Szymus.

Moolsza przypomnij w którym jesteś tygodniu?
Sylwetka biedna moja Kochana.Przytulam.

reklama
Do góry