reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
dziewczyny ja już po wizycie... wygadałam się obcemu czlowiekowi, ale żadnej złotej rady nie usłyszałam... dobrze ze się nastawiłam na to że wizyta moze nic nie dać... może troszkę ulgi że wyżuciłam to z siebie za to pan doktor uważa że kwalifikuje się do "leczenia"...poczułam się jak wariatka...

nie usłyszałam nic odkrywczego... do "leczenia" czyli terapi ale u psychologa, podobno systematyczne spotkania maja mi pomóc pogodzić się z obecną sytuacją... nie bardzo w to wierzę, ale postanowiłam że spróbuję tak żeby się przekonać...

mam nadzieje ze ci sie uda, ale osobiscie watpie w to ze obca osoba ktora nie przeszla przez to co my pomoze

ale jak naprawde ci pomoze to ja tez pojde

dominika ja pójdę na tą wizytę ale po dzisiejszej mam wrażenie jakbym rozdrapywała rane a to nic miłego... tak jak napisałam poczułam małą ulgę ale tez podrażniłam się w środku nie wiem czy to dobre w końcu każdy człowiek jest inny i tak jak niektórym terapia pomaga tak niektórym może zaszkodzić... jeżeli na przyszłym spotkaniu znów będę mieć uczucie rozdrażniania to dam sobie spokój... przecież chcem sobie pomóc a nie się dobić...

witam was kochane

co do terapi to ja mam zdania podzielone..jednym pomoze a drugim niestety nie...i ja wiem ze mi nic by nie pomogła...
ja mam dzis wolne ..teraz popijam kawunie a za godzine jestem umowiona z kolezanka i idziemy do kwiaciarni i do Karolka....a potem bede mieszkanko sprzatac:-)

Malinka a ktora ma termin na moje urodziny...22 kwiecien?

Ostatnia edycja:
agnieszka wiec trzymam kciuki za twoja wizyte..i daj znac co i jak:-)

miłego dnia buziaki

[*]
[*]
[*]
[*] naszym Aniołeczka:-)

reklama
Do góry