reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

a ja postanowilam umyc frytkownice dzisiaj jaki to byl glu... pomysl narazie zalalam ja wrzadkiem aby sie namoczyla a pozniej szorowanie.
bartkowa milego sprzatania i gotowania a co dobrego pichcisz dla mezusia?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam... ja juz od rana na nogach.. po sklepach biegałam...a teraz siedze jak an szpilkach bo dzis mamy szanse wyjsc z tego wielkiego problemu...:-) mezus pojechał załatwic sprawe a ja bede czekac mysle ze na dobre wiesci... na 14 ide do pracy...a tak mi sie niechce...jutro jedziemy do babci ...
wczoraj wysprzatałąm mieszkanko wiec dzis mam luz:-)

monil trzymamy kciuki bedzie dobrze!
ja dzis musze posprzatać ale jeszcze nie mam weny:)
ja tez jade do babci jutro, na msze za zmarłych
dziewczyny chcem zmienic suwaczek i nie wiem jak pomozciok dalam rade zmieniony:)

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny:*

agnieszka
dla Andrzejka
[*]

i dla naszych Aniołeczkow
[*]
[*]

ja z suwaczkiem nie pomoge...

wstalam rano i glowa mnie boli, gardlo chyba znowu jestem chora :(

snilo mi sie ze jestem w ciazy ale ladny sen mialam...
podobno sny sa na opak wiec nie mam nadzieji ze to ja bylam w ciazy ale zawsze trzeba miec dobre nastawienie...

ahhh dziewczyny i jak z tym naszym zamknietym watkiem??ja niestety nie mam pojecia jak sie robi taki watek... moze ktoras potrafi??

bartkowa podaj przepis na tego łosisia ze szpinakiem

z suwaczkiem dalam rade
zamkniety watek zaraz sprawdze
witaminke c polecam na chorubsko i cerutin ja biore zawsze po 2 tabletki i przechodzi
a mi sie snilo ze mama mja dala mi prezent na urodziny... a ona zmarła prawie 4 lata temu...

reklama
Agnieszka ja pamietam jak moja babcia mowiła ze jak sni ci sie ktos zmarły z rodizny albo znajomy to potrzebuje twojej modlitwy...

Agnieszka ale to tylko dla tych najbardzije zaufanych jest?? bo wiesz chodzi o to zebysmy mogły na spokojnie w naszym gronie popisac o tym o czym tutaj nie mozemy pisac... i to raczej ty powinnas pozapraszac dziewcyzny ktore chcesz zeby miały dostep do watku zamknietego.. tak miałysmy na sierpniowkach

Ostatnia edycja:
Do góry