reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Hej laski. Ja też piję kawę i jem ciacho:) Zaszalałam i kupiłam sobie kremówkę :)
Jeśli chodzi o terapię, ja wiem, że mnie by ona nie pomogła... Ale nie mam nic przeciwko by inni z takiej pomocy korzystali, są różni ludzie. Tylko dla mnie najlepszym terapeutą okazał się mąż, z nim zawsze mogłam i mogę porozmawiać, wypłakać się i wiem, że zawsze powie mi coś co podniesie mnie na duchu. A jeśli chodzi o psychologów- znam kilka przypadków, w których okazało się jednak że zamiast pomóc to jeszcze zaszkodzili. Ale Wam kochane życzę by te wizyty pomogły i by było Wam lżej.
Dziś pracuję tylko do 14 i zmykam na zakupy z mężem :)

Miłego dnia dla każdej z Was, całuski dla naszych Dzieciaczków :*
[*]
.

reklama
Kochane moje ja też witam się przy kawce..
Co do psychologów.Kurcze ja też nie mam do nich zaufania.Dobrze by było znaleźć księdza psychologa albo psychologa wierzącego ale tak naprawdę. Nasza sytuacja zwiążana jest z wiecznością więc myślę ze to jest niezbędne.

A my nadal zmagamy się z kaszlem Kacpra...

Cześć Dziewczyny
U mnie kawka się skończyła i muszę iść zaraz do sklepu. Co do psychologów, to zgadzam się, że nie zawsze potrafią pomóc.

Gosiu zdrówka dla Kacperka

Wam dziewczyny miłego dnia, a naszym Aniołkom światełka
[*]
[*]
[*]

ja juz po wizycie cytologia pobrana, skierowanie na usg(dopiero termin 29.03) no i pogadalam z doktorem troszke...
a tak szczerz to popsuł mi sie humor troszke ale wiedzialam ze tak bedzie z jednej strony ciesze sie a z drugiej mi smutasno...

Ostatnia edycja:
MALINKAIZI
gratuluje wlasnym oczom nie wierze, kochana tak bardzo sie ciesze.... nudnej ciazy zycze... i szczesliwego zakonczenia :*********
pozostalym zafasolkowanym rowniez zycze nudnej i szczeliwej ciazy... gratuluje :***

staraczkom szybkiego zafasolkowania :*
tule dla aniolkow (*)

Mam nadzieje ze mnie pamietacie

Witam kochane!!!
ja niestety z wami kawki się nie napiję bo nie lubie, ale bardzo chętnie herbatkę!!!
agnieszka ty ranny ptaszek jesteś :)

Dla Aniołków [***]

reklama
dziewczynki ja się biorę za sprzątanie bo "koćki" mi już po podłodze latają :-)
i mężowi obiadek ugotować bo ostatnio go zaniedbywałam...
miłego dzionka :*

Do góry