reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
hallo hallo jest tu kto???

a ja niestety zandych zdjec nie mam z ciazy..

jak tam wam dzionek minoł? ja juz wrociłam z pracy:-)

kolacyjkę mężusiowi zapodałam:-) i zaraz idziemy spac bo poprostu padamy na mordeczki.. nie dosc ze weekend mielismy taki ze mało spalismy to wczoraj tak samo...a kiedys trzeba odespac...:-):-p
takze spijcie dobrze i nich sei wam przysnia wasze aniołki...Dobranoc

ja tez juz Was dziewczyny nadrobilam:)

tak jak Monila zycze milych snow bo widze ze zadnej z was dziewczynki nie ma...

Malinkazi ja tez ci zycze blizniakow a nawet trojakow:) czekam z niecierpliwoscia na zdjecie

dziś 18.01. i własnie na dziś miałam wyznaczony termin porodu... dziś pierwszy raz przyśniła mi się Amelka... tak bardzo za nią tęsknię... [*][*][*]

Witajcie Kochane
Bartkowa bardzo się cieszę że Amelka Ci się przyśniła.Pochwalisz się jak?
światełko dla Amelki (*)

Kacper miał ciężką noc.Obudził się marudny płaczliwy...i tak jest to teraz.To nie ,tamto nie.
realmad2.gif
Jest godzina 10 a ja jestem zmęczona jak po całym tygodniu.Odstawiam dzisiaj ten wyciąg z bluszcza a zaczynam dawać flavamed.Wydaje mi się że go uczula.
Idę na kawkę.

Miłego dnia

Witam Was dziewczyny, ja siedzę w pracy i piję kawkę i sobie rozmyślam.
bartkowa- światełeczko dla Amelki, ja też bardzo się cieszę, że Ci się przyśniła. Chciała dać mamie znak, że jest obecna, na pewno. Jak Ci się przyśniła??? Możesz napisać? Mnie Piotrek przyśnił się tylko raz, kiedy mijało 7 miesięcy od Jego odejścia. Sam już siedział, miał dwa ząbki i był zdrowiutki. Myślę, że chciał mi pokazać, że nic Go nie boli i jest szczęśliwy... Chcę w to wierzyć bardzo.

Wiecie co? Wczoraj siedziałam sobie z mężem wieczorem, rozmawialiśmy o wielu sprawach, no i temat zszedł na Piotrusia, na to co się wydarzyło. Zaczęliśmy wspominać, opowiadał mi jak to było z pogrzebem bo na nim mnie nie było. Do oczu wiele razy napływały mi łzy, ale po tej rozmowie czuję się znacznie lepiej. Mąż wiele rzeczy mi wytłumaczył, co on czuje i jak czuje. Oczywiście rozmawiamy naprawdę często o tym wszystkim, ale jednak każda taka kolejna rozmowa wiele mi daje.I doszliśmy do wniosku, że jemu nasz Syn częściej "daje znać o sobie". Pewnie z tego względu, że ja codziennie z Nim rozmawiam, mówię do Niego a tacie czasem wypada to z głowy przez pracę i mnóstwo codziennych obowiązków :) Ten Brzdąc wie co i jak zrobić żeby nas rozbawić ;) Dziś czuję się naprawdę pełna optymizmu i wiary :happy2:

gosiulek- dużo, dużo zdrówka dla Twojego Synusia, niech zdrowieje!!!Oj bidulek, buziaki od e-cioci:***

Miłego dnia Dziewuszki:* Dla naszych Dzieci światełko
[*]
.

reklama
Do góry