reklama
Fionka Gratuluje syneczka
jej ale cie ciesze ze tak ładnie udaje sie nam ;-) oby jak najwiecej takich wiesci ...nasze aniołeczki maja teraz ręce pełne roboty pilnujac swojego rodzeństwa ...:-)
Wiola u nas tez jakos Karolek jest pomijany ... :-( jedni pamietaja inni nie .. ale ja mysle ze najwazniejsze jest to ze my jego rodzice pamietamy .. ojj WIolus u nas wczoraj jeden grobek przybył .. az mnie zamurowało ... :-(
Karolku syneczku nasz najukochańszy (*)
Aniołkowe przedszkolaczki (*)
jej ale cie ciesze ze tak ładnie udaje sie nam ;-) oby jak najwiecej takich wiesci ...nasze aniołeczki maja teraz ręce pełne roboty pilnujac swojego rodzeństwa ...:-)
Wiola u nas tez jakos Karolek jest pomijany ... :-( jedni pamietaja inni nie .. ale ja mysle ze najwazniejsze jest to ze my jego rodzice pamietamy .. ojj WIolus u nas wczoraj jeden grobek przybył .. az mnie zamurowało ... :-(
Karolku syneczku nasz najukochańszy (*)
Aniołkowe przedszkolaczki (*)
Margomari
Fanka BB :)
Gratuluję mamusiom i maluszkom. Fajnie że wszystko się wam ułożyło.
Długo zastanawiałam się czy wrócić na forum. Wróciłam choć nie wiem na jak długo. Chciałam Wam wszystkim pogratulować i powiedzieć że bardzo się cieszę że Wam się udało.
Ja ciągle nie mogę sobie miejsca znaleźć i muszę pogodzić się z tym że komplikacje które ciągną się za mną po ciąży i porodzie powodują że raczej nie będę już ziemską mamą...
Długo zastanawiałam się czy wrócić na forum. Wróciłam choć nie wiem na jak długo. Chciałam Wam wszystkim pogratulować i powiedzieć że bardzo się cieszę że Wam się udało.
Ja ciągle nie mogę sobie miejsca znaleźć i muszę pogodzić się z tym że komplikacje które ciągną się za mną po ciąży i porodzie powodują że raczej nie będę już ziemską mamą...
wiola20121119
Fionka gratulacje
Margo brakowalo nam Ciebie, co sie dzieje?
My zaraz jedziemy do Wojtka, mam nowego aniolka, kwiatki nowe chce posadzic i ogarnac toszke po swojemu...tyle czasu mnie nie bylo, tatus jezdzil z braciszkami, ze pora na nowe porzadki
Margo brakowalo nam Ciebie, co sie dzieje?
My zaraz jedziemy do Wojtka, mam nowego aniolka, kwiatki nowe chce posadzic i ogarnac toszke po swojemu...tyle czasu mnie nie bylo, tatus jezdzil z braciszkami, ze pora na nowe porzadki
P
_pietrucha_
Gość
Fionka - serdeczne gratulacje! Niech rośnie zdrowo :*
Margomari - witaj po przerwie! Jak będziesz chciała pogadać, pisz śmiało!
Ja czekam na pomniczek dla Stasia. Już zamówiony..
Mam nadzieję, że wyjdzie pięknie!
Obok Stasia powstał nowy grobek..
Jedyne co mnie zdziwiło, że na tabliczce jest zawsze imię i nazwisko.. A więc jest nazwisko.. a imię ANGEL...
I tak się zastanawiam czy to nie po poronieniu...
Margomari - witaj po przerwie! Jak będziesz chciała pogadać, pisz śmiało!
Ja czekam na pomniczek dla Stasia. Już zamówiony..
Mam nadzieję, że wyjdzie pięknie!
Obok Stasia powstał nowy grobek..
Jedyne co mnie zdziwiło, że na tabliczce jest zawsze imię i nazwisko.. A więc jest nazwisko.. a imię ANGEL...
I tak się zastanawiam czy to nie po poronieniu...
Stasieńku najdroższy. Kocham Cię tak mocno!
[*]
[*]
[*]
Dzieci moje, tęsknię niemiłosiernie!
Kolorowe światełka dla Was Aniołkowa Bando
[*]
[*]
[*]
[*]
Dzieci moje, tęsknię niemiłosiernie!
Kolorowe światełka dla Was Aniołkowa Bando
[*]
pietrucha super ze domek dla Stasia w przygotowaniu a jaki model wybraliście ???
jedni rodzice zrobili bardzo podobny pomniczek do naszego tylko bez serducha ale tez z aniołek tylko troche innym ... i jakos tak powiem wam szczerze ze twarz tego anioła wogole mi sie nie podoba taka jakby niedopracowana ... nie wiem ale ja bym na takiego anioła sie nie zgodziła ... a jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam ze robili ten pomniczek tam gdzie my ....
Syneczku kochany (*)
Aniołeczki (*)
u nas w tamtym tyg tez przybył jeden grobek niestety :-(
jedni rodzice zrobili bardzo podobny pomniczek do naszego tylko bez serducha ale tez z aniołek tylko troche innym ... i jakos tak powiem wam szczerze ze twarz tego anioła wogole mi sie nie podoba taka jakby niedopracowana ... nie wiem ale ja bym na takiego anioła sie nie zgodziła ... a jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam ze robili ten pomniczek tam gdzie my ....
Syneczku kochany (*)
Aniołeczki (*)
u nas w tamtym tyg tez przybył jeden grobek niestety :-(
P
_pietrucha_
Gość
hej
Monila - robiliśmy według własnego projektu.
Z tymi aniołkami tak to jest.. mi właśnie większość się nie podoba, bo ich buzie są po prostu brzydkie, zniekształcone .. :/
Bardzo podoba mi się pomniczek.
Jestem szczęśliwa, bo jest pięknie!
Oby mój dzielny rycerzyk był zadowolony, bawiąc się na chmurkach
Tak wygląda:
Zobacz załącznik 636586
Jeszcze tylko biały lampion. Kupimy go z mężem za tydzień ;-)
Monila - robiliśmy według własnego projektu.
Z tymi aniołkami tak to jest.. mi właśnie większość się nie podoba, bo ich buzie są po prostu brzydkie, zniekształcone .. :/
Bardzo podoba mi się pomniczek.
Jestem szczęśliwa, bo jest pięknie!
Oby mój dzielny rycerzyk był zadowolony, bawiąc się na chmurkach
Tak wygląda:
Zobacz załącznik 636586
Jeszcze tylko biały lampion. Kupimy go z mężem za tydzień ;-)
Margomari
Pietrucha piękny pomniczek. Twój maleńki na pewno jest zadowolony skoro mama się uśmiecha.
My niestety nie mogliśmy mieć pomnika. Tu takie zwyczaje że tylko płyta stojąca/bądź leżąca jest dozwolona przed tym prawdziwym miejscem gdzie maluszek jest pochowany. Tak więc nad Moją małą rośnie trawa, a płyta leży w jednym rzędzie z innymi. Jakoś nie mogę się do tego przyzwyczaić no ale cóż nie mam wyjścia. Dobrze że chociaż płyta jest ładna, a kamieniarz wyrył na niej ładnego małego aniołka.
My niestety nie mogliśmy mieć pomnika. Tu takie zwyczaje że tylko płyta stojąca/bądź leżąca jest dozwolona przed tym prawdziwym miejscem gdzie maluszek jest pochowany. Tak więc nad Moją małą rośnie trawa, a płyta leży w jednym rzędzie z innymi. Jakoś nie mogę się do tego przyzwyczaić no ale cóż nie mam wyjścia. Dobrze że chociaż płyta jest ładna, a kamieniarz wyrył na niej ładnego małego aniołka.
Pietrucha piekny domek Stasia ... napewno Stas jest bardzo zadowolony
u nas na szczescie udało sie zrobic buske aniołka cudowna taka dziecieca naturalna z czego jestem bardzo zadowolona ;-)
Margomari kochana a cop u Ciebie słuchac ?? dawno tutaj nie zaglądałas ....
Syneckzu kochany (*)
Aniołeczki (*)
u nas na szczescie udało sie zrobic buske aniołka cudowna taka dziecieca naturalna z czego jestem bardzo zadowolona ;-)
Margomari kochana a cop u Ciebie słuchac ?? dawno tutaj nie zaglądałas ....
Syneckzu kochany (*)
Aniołeczki (*)
reklama
wiola20121119
Pietrucha piekny pomniczek, poczatkowo tez o takim myslalam, ale pozniej w jednej chwili zdecydowalam sie na ten ktory jest z aniolem, chociaz balam sie i od razu powiedzialam kamieniarzowi, ze jak mi sie nie spodoba aniol, to nie wezme, mi najbardziej nie podobaly sie nosy i oczy. Pomniczek sliczny i piekny jasny kamien, jaki to? U nas nigdzie takiego nie widzialam.
U Wojtka zrobilam porzadki, ale w tym tygodniu chce pojecgac, kupic doniczki i posadzic w nich male tuje, aby rosly po obu stronach, do tego na pomniczku postawie stroik, tylko gabke musze dokupic. Ale aby to zrealizowac musze do ogrodniczego pojechac, mam nadzieje, ze mi sie uda.
Margo ciesze sie, ze jestes. Jak tesciowa?
(*) Wojtusiu
(*) Aniolki
U Wojtka zrobilam porzadki, ale w tym tygodniu chce pojecgac, kupic doniczki i posadzic w nich male tuje, aby rosly po obu stronach, do tego na pomniczku postawie stroik, tylko gabke musze dokupic. Ale aby to zrealizowac musze do ogrodniczego pojechac, mam nadzieje, ze mi sie uda.
Margo ciesze sie, ze jestes. Jak tesciowa?
(*) Wojtusiu
(*) Aniolki
Podziel się: