reklama
alexiaa27
Fanka BB :)
Pietrucha tak mi pszykro trzymaj się...
dorka895
Zaangażowana w BB
Pietrucha tak strasznie mi przykro ..... ściskam mocno
wiola20121119
hej, jestesmy, nie uciekac dziewczyny!!!
(*) dla naszych Aniołków
(*) dla naszych Aniołków
alexiaa27
Światełko dla aniołków(*)
alexiaa27
Mika.k gratulacje JULA tez miała żółtaczke połóżna kazała wystawiac na balkon i pszeszło powodzenia
wiola20121119
Mika gratulacje
(*) dla Tymusia
a my w domku, ostatnie 3 dni w szpitalu, bo bolala mnie blizna po cieciu, ale po kroplowkach przeszlo, mam nadzieje, ze jeszcze dwa tygodnie uda nam sie dolezec
(*) Wojtusiu
(*) Aniołki
(*) dla Tymusia
a my w domku, ostatnie 3 dni w szpitalu, bo bolala mnie blizna po cieciu, ale po kroplowkach przeszlo, mam nadzieje, ze jeszcze dwa tygodnie uda nam sie dolezec
(*) Wojtusiu
(*) Aniołki
reklama
Mika gratulacje. Ciesze sie, ze sie udalo, trzymam kciuki, zeby zoltaczka szybko przeszla. Swoja droga u mnie tez niedlugo minie rok od odejscia Naszego Aniolka, a tu na ziemii braciszek czeka na szczesliwe rozwiazanie.
Wiola za ciebie tez kciuki zacisniete. U ciebie bedzie cc?
A ja juz nie moge sie doczekac porodu. W nocy nie spie, bo czekam az wody odejda, bo skurcze mnie nawiedzaja, choc sa nieregularne. Mial byc prezent dla tatusia, ale sie nie zapowiada, a tak liczylam.;-) Jutro mam ktg, choc chcialabym nie dotrwac, szyjka ponoc juz miekka, male rozwarcie jest, wiec nadzieje mam. :-)
Wiola za ciebie tez kciuki zacisniete. U ciebie bedzie cc?
A ja juz nie moge sie doczekac porodu. W nocy nie spie, bo czekam az wody odejda, bo skurcze mnie nawiedzaja, choc sa nieregularne. Mial byc prezent dla tatusia, ale sie nie zapowiada, a tak liczylam.;-) Jutro mam ktg, choc chcialabym nie dotrwac, szyjka ponoc juz miekka, male rozwarcie jest, wiec nadzieje mam. :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: