reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Pietrucha nie ma slow by okreslic to co teraz przezywasz, nie ma pocieszenia i nie ma sensu... to takie niesprawiedliwe... Przytulam cie i zapalam kolejna swieczke dla Twoich Aniolkow.

reklama
Mika gratulacje
(*) dla Tymusia

a my w domku, ostatnie 3 dni w szpitalu, bo bolala mnie blizna po cieciu, ale po kroplowkach przeszlo, mam nadzieje, ze jeszcze dwa tygodnie uda nam sie dolezec

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

reklama
Mika gratulacje. Ciesze sie, ze sie udalo, trzymam kciuki, zeby zoltaczka szybko przeszla. Swoja droga u mnie tez niedlugo minie rok od odejscia Naszego Aniolka, a tu na ziemii braciszek czeka na szczesliwe rozwiazanie.

Wiola za ciebie tez kciuki zacisniete. U ciebie bedzie cc?

A ja juz nie moge sie doczekac porodu. W nocy nie spie, bo czekam az wody odejda, bo skurcze mnie nawiedzaja, choc sa nieregularne. Mial byc prezent dla tatusia, ale sie nie zapowiada, a tak liczylam.;-) Jutro mam ktg, choc chcialabym nie dotrwac, szyjka ponoc juz miekka, male rozwarcie jest, wiec nadzieje mam. :-)

Ostatnia edycja:
Do góry