reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Wiolu już nie musisz mnie poganiać. Już się rozsypałam
Mała Lena urodziła się 27 maja 2014 r 52 cm szczęścia i 3470 g słodkości. od 16:06 na świecie

Cięzko było ale trafiłam na super lekarzy i położne więc poszło bardzo sprawnie.

Teraz będzie tylko już dobrze

Dziewczynki przepraszam , że nie wiem co się dzieje jak doczytam w wolnej chwili to się odezwę

&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki mamuśki i zafasolkowane.\

Aniołki (*)(*)(*)
Chłopcy moi kochani dziękuje (*) (*)

reklama
Wiolu - dziękuję ;) Niech rośnie i się nie spieszy z wyjściem ;-) A Ty jak się czujesz?

Dorka - SERDECZNIE GRATULUJĘ! Witaj Lenko na świecie! Rośnij zdrowo dziecinko!
kartki-okolicznosciowe-12056058_1308123621.jpg
Kolorowe światełka dla Was, Aniołkowa Bando
[*]
Stasieńku, syneczku! Bawcie się pięknie - dzisiaj Wasze święto dzieci
[*]
[*]
[*]

images.jpg

Załączniki

• kartki-okolicznosciowe-12056058_1308123621.jpg
    kartki-okolicznosciowe-12056058_1308123621.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 68
  • images.jpg
    images.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 64
Piertucha gratulacje! Dbaj o was.

Wiola trzymaj sie w dwupaku grzecznie do lipca.

Dorka super wiesci. Najlepsze zyczenia dla ciebie i Lenki.

Ja ostatnio mam gorsze dni. Jutro wizyta i dowiem sie czy moj synek grzecznie czeka na porod. Ostatnio dzien przed wizyta przekrecil sie pupa w dol, a dzien po wizycie byl juz spowrotem na dobrym miejscu. Przez prawie miesiac byl ulozony glowkowo, ale przez ostatnie dni juz wariuje i sama nie wiem gdzie jest. Wogole to troszke sie sypie psychicznie, tlumacze to sobie hormonami, no i zblizajacym sie porodem. Ehhhh juz bym chciala byc po...

Cześć dziewczyny,

Dawno mnie tutaj nie było.

Dorka, Alexia GRATULUJĘ wam!!!! Niech maluszki się zdrowo chowają.

Ciężarówką życzę bezpiecznego dokulania się do terminu. Ja 9 czerwca mam sie zgłosić na oddział i najpóźniej 17 czerwca Tymek będzie na świecie. Juz sie nie mogę doczekać.

Chłopcy
[*]
[*]
Aniołkowa bando (*)(*)(*)

Niebo przyjmuje kolejnego Aniołka...
Serce mojego malucha przestało bić...
Jutro mam zabieg....

Boże jak mi ciężko...

reklama
Pietrucha... mój Boże... nie mam słów, bo nie ma słów pocieszenia na to jak bardzo cierpisz...
Ogromnie mi przykro... łzy same płyną po policzkach, nie moge, nie chce wierzyć że życie może być aż tak okrutne...
Ściskam Cię kochana i przesyłam dużo sił!
Stasieńku, Aniołeczki pomóżcie mamie przetrwać....

Do góry