reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Cześć Dziewczyny,

Mika gratuluję, a nie mówiłam? :) Trzymam teraz kciuki za spokojne 9 miesięcy.

Przeżyłam wesele. Nie było tak źle. Może dlatego że wesele nie było tradycyjne no i nie było dzieci. Dziękuję za trzymanie kciuków.
Dobrze być w domu.
No i ... zrobili nam już pomniczek. Wygląda tak jak sobie wyobrażałam. Muszę tylko trochę w koło ogarnąć - jak to po robotnikach.

reklama
Margo koniecznie zrób fotkę, czekamy!!!

Monila Ty też!!!

a u nas nie poprawili :-( pan tłumaczyl sie w sobote, ze bardzo chca, ale maja tyle roboty, ze sie nie wyrabiają i jak tylko beda mogli to poprawia...sił już nie mam...

ja ogolnie mam gorsze dni, wiec nie będę Wam marudzić...

wczoraj wybrałam parę zdjeć do wywołania...nie wszystkie, ale parę szt. do ramek

(*) Wojtusiu
(*) Andrzejku
(*) Piotrusiu
(*) Aniołki

Pietrucha trzymam kciuki &&& życzę spokojnych 9 miesięcy

Wiola przytulam mocno mam nadzieję ze wszystko dobrze sie ułoży

Dziewczynki obok mnie mają śliczne znicze takie gliniane z rzeźba aniolka chciałam kupić ale są osrupane a nie mają innych :( no i muszę szukać dalej

Zuziu (*)(*)(*)
Aniołkowa bando (*)(*)(*)

Wczoraj po pracy pojechałam na cmentarz i nic nie zrobili. Wychodziłam przed 17. A o 17:40 dzwoni do mnie Pan, ze poprawili. Ale sie wkurzyłam. Pytam się jak, przecież o 17 byłam na cmentarzu, a ich nie było, jak zaczynali pewnie mnie widzieli i żaden sie nie odezwał, ze będą poprawiać. Przeciez bym poczekała... pognałam dzisiaj rano przed pracą zobaczyć, obcieli jedną kostkę z boku, więc jest symetrycznie, przesunięty i wydaje mi sie, ze jest ok, ale o 7 rano było ciemno, pojadę po pracy to na spokojnie obejrzę.

tablica.jpgpomnik 1.jpgpomnik 2.jpg
wklejam Wam zdjecie pomniczka, dwa pierwsze zrobione są zaraz po zamontowaniu, dzisiaj rano też zrobiłam, ale tak mi się ręka trzęsła, że wszystkie mam rozmazane, ale można zauważyc, ze podłoga jest w końcu symetryczna 4 kostki po lewej i po prawej, a wczesniej było 5 i 4 . Przesunęli troszke w prawo, wiec jest chyba równo.

Załączniki

• tablica.jpg
    tablica.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 127
  • pomnik 1.jpg
    pomnik 1.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 114
  • pomnik 2.jpg
    pomnik 2.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry