reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
Marka powiedz Zuziaczkowi, że ma być grzeczna bo ciotki osiwieją:-)
Mika gratulacje no i teraz nuuuudnej, długiej ciązy
Mika gratulacje no i teraz nuuuudnej, długiej ciązy
wiola20121119
Mika- gratulacje!!! cieszę, sie, ze obeszło sie na strachu
Marka- Ty się nie ogarniaj tylko leż!!!
Marka- Ty się nie ogarniaj tylko leż!!!
Mika cudnie!!! Gratuluję
Marka... co za ulga! Odpoczywaj dużo!
Ja dziś mam dzień sprzątania... i tak od rana się krzątam, porządkuję po trochę z przerwami na BB. Brzuch mnie co jakiś czas ciągnie ale staram sie nie denerwować przypominając sobie że wiele kobiet odczuwa takie różne bóle i klucia w dole brzucha na początku
Aniołeczki Kocham was
[*]
[*] Mama o was cały czas pamięta
Filipku (*)
Kubusiu (*)
Wojtusiu (*)
Aniołki (*)
Marka... co za ulga! Odpoczywaj dużo!
Ja dziś mam dzień sprzątania... i tak od rana się krzątam, porządkuję po trochę z przerwami na BB. Brzuch mnie co jakiś czas ciągnie ale staram sie nie denerwować przypominając sobie że wiele kobiet odczuwa takie różne bóle i klucia w dole brzucha na początku
Aniołeczki Kocham was
[*]
[*] Mama o was cały czas pamięta
Filipku (*)
Kubusiu (*)
Wojtusiu (*)
Aniołki (*)
wiola20121119
a mi się nic nie chce :-( w czwartek był porządek, a dzisiaj jakby tajfun przeszedł przez dom...nic mi sie nie chce...
ponoć dzisiaj mają poprawic pomniczek...zobaczymy
(*) Wojtusiu- dzisiaj skończyłbyś 11 miesiecy
(*) Filipku
(*) Kubusiu
(*) Aniołki
dziewczyny wypoczywać ładnie, wszystkie fasolkowe nogi do góry!!!!
ponoć dzisiaj mają poprawic pomniczek...zobaczymy
(*) Wojtusiu- dzisiaj skończyłbyś 11 miesiecy
(*) Filipku
(*) Kubusiu
(*) Aniołki
dziewczyny wypoczywać ładnie, wszystkie fasolkowe nogi do góry!!!!
Witam was kochane dzis od rana tak strasznie bolałą mnie głowa ze masakra jakas :-( nie wziełam zadnej tabletki ... no i jakos pomału przechodziło ale tak naprawde przeszło dopiero po pary ładnych godzinach wpadli do nas dzis znajomi ale na szczescie juz pojechali haha
a
hh mam dobre wiesci dzowniła dzis do mnie kobitka z kamieniarstwa gdzie robimy pomniczek ze w poniedziałek mozemy przyjechac go zobaczyc bo stoi gotowy jedyne co to litery beda rzezbic ;-) i aniołek jest juz zrobiony jejciu ale jestem szczesliwa :-) po tej wiadomosci odrazu bol głowy mi przeszedł ....o mało co sie nie popłakałam ....
Wojtusiu(*)
Syneczku(*)
Aniołkowa bando (*)
a
hh mam dobre wiesci dzowniła dzis do mnie kobitka z kamieniarstwa gdzie robimy pomniczek ze w poniedziałek mozemy przyjechac go zobaczyc bo stoi gotowy jedyne co to litery beda rzezbic ;-) i aniołek jest juz zrobiony jejciu ale jestem szczesliwa :-) po tej wiadomosci odrazu bol głowy mi przeszedł ....o mało co sie nie popłakałam ....
Wojtusiu(*)
Syneczku(*)
Aniołkowa bando (*)
P
_pietrucha_
Gość
Hej dziewczyny!
wiolu - i jak z pomniczkiem? Poprawili wszystko tak jak chciałaś? :*
monila - czekamy na fotkę pomniczka!!!
Mamo Natalki - śliczne prezenciki dla Twojej córeczki.
Wysprzątałam na cmentarzu liście, dookoła Stasieńkowego grobku i dwóch obok.. no ale taka syzyfowa praca, bo dużo drzew wkoło więc... I najbardziej wkurzają mnie Ci ludzie teraz na cmentarzach. Obudzili się, że ktoś jednak jest na tym cmentarzu i wypadało by coś zrobić.. eh.
Są plusy takie, że przynajmniej raz w roku jest czysto, palą się znicze, są kwiaty.. Będzie pięknie!
A ja już na dzisiaj wypoczywam, jutro o 11 mam wizytę u lekarza i idę po same dobre wiadomości
wiolu - i jak z pomniczkiem? Poprawili wszystko tak jak chciałaś? :*
Wojteczku
[*]
tekla, mika - coś nam leżenie widzę nie wychodzi Dopóki lekarz nie da nam pewnie nakazu, ciężko będzie dupskiem usiedzieć. Zawsze coś trzeba zrobić;p[*]
monila - czekamy na fotkę pomniczka!!!
Mamo Natalki - śliczne prezenciki dla Twojej córeczki.
Wysprzątałam na cmentarzu liście, dookoła Stasieńkowego grobku i dwóch obok.. no ale taka syzyfowa praca, bo dużo drzew wkoło więc... I najbardziej wkurzają mnie Ci ludzie teraz na cmentarzach. Obudzili się, że ktoś jednak jest na tym cmentarzu i wypadało by coś zrobić.. eh.
Są plusy takie, że przynajmniej raz w roku jest czysto, palą się znicze, są kwiaty.. Będzie pięknie!
A ja już na dzisiaj wypoczywam, jutro o 11 mam wizytę u lekarza i idę po same dobre wiadomości
reklama
Podziel się: