reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Mika cudnie!!! Gratuluję ;)

Marka... co za ulga! Odpoczywaj dużo!

Ja dziś mam dzień sprzątania... i tak od rana się krzątam, porządkuję po trochę z przerwami na BB. Brzuch mnie co jakiś czas ciągnie ale staram sie nie denerwować przypominając sobie że wiele kobiet odczuwa takie różne bóle i klucia w dole brzucha na początku :sorry:

Aniołeczki Kocham was
[*]
[*] Mama o was cały czas pamięta
Filipku (*)
Kubusiu (*)
Wojtusiu (*)
Aniołki (*)

a mi się nic nie chce :-( w czwartek był porządek, a dzisiaj jakby tajfun przeszedł przez dom...nic mi sie nie chce...:no::no::no:

ponoć dzisiaj mają poprawic pomniczek...zobaczymy

(*) Wojtusiu- dzisiaj skończyłbyś 11 miesiecy

(*) Filipku
(*) Kubusiu
(*) Aniołki

dziewczyny wypoczywać ładnie, wszystkie fasolkowe nogi do góry!!!!

Witam was kochane dzis od rana tak strasznie bolałą mnie głowa ze masakra jakas :-( nie wziełam zadnej tabletki ... no i jakos pomału przechodziło ale tak naprawde przeszło dopiero po pary ładnych godzinach :wściekła/y: wpadli do nas dzis znajomi ale na szczescie juz pojechali :-p haha

a
hh mam dobre wiesci dzowniła dzis do mnie kobitka z kamieniarstwa gdzie robimy pomniczek ze w poniedziałek mozemy przyjechac go zobaczyc bo stoi gotowy jedyne co to litery beda rzezbic ;-) i aniołek jest juz zrobiony jejciu ale jestem szczesliwa :-) po tej wiadomosci odrazu bol głowy mi przeszedł ....o mało co sie nie popłakałam ....

Wojtusiu(*)
Syneczku(*)
Aniołkowa bando (*)

Hej dziewczyny!

wiolu - i jak z pomniczkiem? Poprawili wszystko tak jak chciałaś? :*
Wojteczku
[*]
tekla, mika - coś nam leżenie widzę nie wychodzi;) Dopóki lekarz nie da nam pewnie nakazu, ciężko będzie dupskiem usiedzieć. Zawsze coś trzeba zrobić;p
monila - czekamy na fotkę pomniczka!!!:)
Mamo Natalki - śliczne prezenciki dla Twojej córeczki.

Wysprzątałam na cmentarzu liście, dookoła Stasieńkowego grobku i dwóch obok.. no ale taka syzyfowa praca, bo dużo drzew wkoło więc... I najbardziej wkurzają mnie Ci ludzie teraz na cmentarzach. Obudzili się, że ktoś jednak jest na tym cmentarzu i wypadało by coś zrobić.. eh.
Są plusy takie, że przynajmniej raz w roku jest czysto, palą się znicze, są kwiaty.. Będzie pięknie!
A ja już na dzisiaj wypoczywam, jutro o 11 mam wizytę u lekarza i idę po same dobre wiadomości ;)

reklama
Do góry