reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Wiola no nic tylko pójść i udusić. Mam nadzieję że jednak poprawią pomniczek tak jak powinien być.

Tekla ależ się cieszę :) Trzymam mocno mocno kciuki za spokojne 9 miesięcy i przesyłam gratulacje z zimnej północy. A pomniczek przepiękny. Ja mam nadzieję, że w przyszłym tyg będę Wam mogła pokazać płytę mojej małej.

Dziewczyny trzymajcie za mnie mocno kciuki. Jutro idziemy na wesele znajomych i boję się czy dam radę.

reklama
Hej dziewczynki!!

wiola - mocnoooo przytulam kochana, nie denerwuj się, bo to nic nie da... :* Ale fakt faktem - dupek nie facet... to nie sklep spożywczy kurde, że jak się nie spodoba, to wychodzisz i masz w dupie... Ale najważniejsza sprawa dla nas, kto jak kto, ale facet powinien zrozumieć... mam nadzieję,że pójdzie po rozum do głowy i w końcu będziesz zadowolona!
margo - &&& !:)
tekla - super! Chłopcy są na pewno zadowoleni:)
Mamo Natalki - no tak to już jest, zawsze coś... mam nadzieję, że to już ostatnie ząbki i będziesz mogła zacząć staranka!

A co u reszty, coś tu cisza ostatnio?
mar_dam.gif

[h=5]Dzisiaj ciężki dzień dla mnie.
Dzisiaj miał się urodzić mój Syn.
Dzisiaj, gdyby żył, Staś miałby 4 miesiące.
Bóg chciał inaczej. Potrzebował mojego dzielnego Synusia.
Synu - Kocham Cię, nigdy nie przestanę.
Tęsknię za Tobą niemiłosiernie.
Dodaj mi sił proszę, bądź przy mnie....
[/h][h=5]aniol14.gif[/h]

Załączniki

• aniol14.gif
    aniol14.gif
    24,1 KB · Wyświetleń: 132
  • mar_dam.gif
    mar_dam.gif
    45,9 KB · Wyświetleń: 38
Telka! Bardzo się cieszę! Po cichutku gratuluję i trzymam kciuki za dobry przyrost!

Grobek śliczny..., aż się płakać chce bo to okropne, że musimy wybierać groby dla naszych dzieci :(
Marogo - trzymam kciuki! Dasz radę! Jestem o tym przekonana, najwyżej później zalgniesz z głową pod poduszką i wypłaczesz wszystko!

Witam

tekla pomniczek piekny chłopaki pewnie zadowoleni ;-)

ja dzis juz od 6:00 na nogach wrrr badania musiałam porobic , no i ta nieszczesna glukoza ale dałąm rade az tak strasznie nie było ;-)

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Wiolu co za niekompetentny kamieniami masakra tylko go kopnąć żeby sie do roboty zabrał

Tekla sliczny pomniczek

Pietrucha tule mocno

Wczoraj mialam ciężki dzień minęły 3 miesiące odkąd moja maleńka czuwa nad nami a mi jej strasznie brakuje

Zuziu buziaki od mamusi (*)
Aniołkowa bando (*)(*)(*)

Ostatnia edycja:
(*) Stasieńku czuwaj nad mamusią Pietrucha przytulam!!!

(*) Zuziu opiekuj sie rodzinką

Margo-trzymam kciuki- mam nadzieję, ze spokojnie wytrzymasz!!! Jak będziesz miała gorszą chwilę poproś Alę o pomoc...na pewno wysłucha

Monila- dzielna nasza-przetrwałaś, ja nie znoszę tego badania

Mamo-Natalki- Ty to sie masz z tymi zebami, mam nadzieję, ze sie w końcu uporasz z nimi!!!

Tekla- piekny!!!

Mika- co u Ciebie???

(*) Wojtusiu
(*) Szymonku
(*) Aniołki

hej dziewczyny, ja juz w domku , puscili mnie ale oprocz wtorkowego usg i ktg wiecej nic nie zrobili nawet jak wychodzilam teraz nawet krwi nie badali , troszke mnie to przeraza , ale za tydzien mam sie pokazac u gin, Zuzia wygina smialo cialo, az czasami jej mowie zeby troszke sie uspokoila bo takie dziwne uczucie mam w miejscu blizny jak tak daje czadu, padam na twarz , maz pojechal do pracy to sie przespie troszke , dziekuje wam dziewczyny za kciuki , pomogly:) Wiolu:*
odezwe sie jak sie ogarne troszke :)

reklama
Mika kochana wiec moge smiało Gratulowac ??? no to Gratuluje!!!!:-D ciesze sie bardzo :tak: ojj ruszyło sie nam tutaj na watku ostatnio :-) ciaze wychodza jak grzyby po deszczu i bardzo dobrze !!!!;-)

Marka fajnie ze juz was wypuscili , trzymam kckiuki zeby Zuzinka była grzeczna i siedziała grzecznie w brzuszku mamusi;-)

Do góry