reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

marka, Mika - myślę o Was dziewczyny!

ja dziś wreszcie wróciłam do pracy po dwóch dniach.
Mam jeszcze sporo zaległego urlopu, więc stwierdziłam że w dzień taki jak DDU nie będe siedzieć w pracy by powstrzymywać łzy i wzięłam sobie wolne.
Wczoraj miałam wolne by dość do siebie po wtorku ;)

Bardzo ciezko zniosłam ten dzień, ale powiem Wam że cieszę sie że napisałam tego posta do koleżanki na bloga dotyczącego utraty dziecka(wrzucałam nam na FB). Wprawdzie głównie bazowałam na przykazaniach rodziców dzieci utraconych ale i tak wśród szerokiego grona znajomych miało to pozytywny skutek.

Aniołki kochane! Bawcie się dobrze w niebie!!
[*]
[*]
[*]

reklama
HEJ dziewczynki!!

Coś cisza tu nastała!
Jak się trzymacie moje drogie?
Wiola - i jak, dali radę coś poprawić? Czy pogoda nie sprzyjała?
Kasiuchna - skoro się da, trzeba odpocząć, a DDU jest czasem na przemyślenia, wspomnienia.. i masz rację, lepiej odpocząć:* Czytałam Twojego posta.. łezka się zakręciła ;*

W poniedziałek idę do swojego gina, zobaczymy czy już coś widać.. Byłam u lekarza na kasę chorych i niestety mnie nastraszył, jakieś zastrzyki i w ogóle.. Więc o dziwo na spokojnie czekam na poniedziałek i niech mi mój ginekolog powie jak ładnieeee rośnie nasza fasolina;) I wiem, że będzie dobrze! Staś czuwa nad nami;)

Światełka dla Was Aniołkowa Bando
[*]

Światełka dla Ciebie Stasieńku i dla Ciebie kruszynko Weroniczko
[*]
[*]
[*]

Kasiuchna chyba wszystkie ciężko przeżyłyśmy ten dzień...mimo wszystko... ja byłam w kościele, spłakałam się strasznie, ale mi lepiej muszę powiedzieć, trochę ulżyło...

Pietrucha trzymam kciuki &&

Monila - chodzę w Tychach do dr Gwary, ale szukam jeszcze innego lekarza na śląsku, od beznadziejnych przypadków, masz może jakiegoś lekarza fajnego? :*
kindzi - dzięki :* ja również na mszy ryczałam, a na cmentarzu przy grobie dziecka nienarodzonego jeszcze bardziej.. ale cóż. Inaczej się nie da..

nic nie poprawili :-( do dzisiaj mają ostateczny termin, ale nikt nie dzwoni, czyli nic nie robią :-(

zła jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i w ogóle ...

ale za Was trzymam mocno kciuki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

(*) Wojtulku

(*) Aniołki

Witam dziewczyny!

Byłam dziś na becie - wynik 55,91 :-D Po malutku to do mnie dochodzi... jestem szczęśliwa - ale baaardzo boje się cieszyć...

Po 18:00 wstawię zdjęcie pomniczka, Wiola już widziała na FB, rano byłam chwilę przy montażu i zrobiłam fotkę jak jeszcze płyta leżała na aucie, ale wam pokaże już jak będzie w całości żeby zdjęć 2 razy nie wrzucać.

Chłopcy
[*]
[*] Kocham was i tęsknię! Opiekujcie się mamusią i rodzeństwem
Aniołkowa bando (*)(*)(*)

Ostatnia edycja:
reklama
Wrzucam zdjęcie pomniczka, na żywo wygląda pięknie, zdjęcie tego niestety nie oddaje, tym bardziej że nazwisko zakryte, ale nie chciałam tak na ogólnym wrzucać, mogę na grupę dać bez zamazania jeżeli byście chciały zobaczyć w całej okazałości :) Tylko gapa dzisiaj ze mnie i nie wzięłam grabek :zawstydzona/y: rozkopali tam dziś trochę, zagrabili ładnie, ale ja jak ustawiałam po swojemu to zadeptałam i nie miałam czym zagrabić. Jutro chyba przed praca pojadę...

FORUM1.jpgFORUM2.jpg

Załączniki

• FORUM1.jpg
    FORUM1.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 119
  • FORUM2.jpg
    FORUM2.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 78
Do góry