reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Margo dla Alusi (*)(*) malutka dała Ci znak kochana!!!

(*)(*)(*) dla wszystkich Aniołeczków!!!

Proszę trzymajcie za Markę kciuki!!! Dzisiaj pojechała do szpitala. Zuzia uwzieła sie na bliznę i strasznie na nią napiera, podczas skurczy zaczeła sie rozchodzić, dlatego lekarz podjał decyzję, aby położyć je do szpitala. Dostaje no-spę i kroplówki z magnezem, nogi trzyma u góry i wyciszają skurcze. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w piatek wyjdą do domu. Mam nadzieje, ze Zuzia przesunie sie odrobinkę i posiedzi jeszcze chwilkę w brzuszku!!!

reklama
Wiolus dzieki bardzo za wiadomosc ...

Marka trzymamy za was kciuki bardzo mocno !!! &&& Zuziu kochana daj spokój tej maminej bliznie i siedz grzecznie w brzuszku ;-)

Marka kciuki zaciśnięte. Zuzia siedzieć mi grzecznie u mamy i nie szaleć!

Mika również trzymam kciuki żeby wszystko było ok. U mnie też podejrzewali zaśniad. Lekarze sądzili że byłam w ciąży bliźniaczej i jeden zarodek rozwijał się prawidłowo a z drugiego zrobił się zaśniad. Chcieli zrobić mi łyżeczkowanie ale się nie zgodziłam. Spędziłam 3 tyg w szpitalu i lekarze nie mogli postawić jednolitej diagnozy aż do 10 tyg kiedy to miałam zgłosić się do innego szpitala na potwierdzenie zaśniadu w USG i... okazało się że nie ma żadnego zaśniadu a jest po prostu krwiak, który się po jakimś czasie wchłoną. Trzymam mocno zaciśnięte kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mika-też bym tak zrobila, nic na siłę, a Tymuś na pewno nie będzie miał za złe. Trzymam kciuki &&& aby wszystko skończyło się pozytywnie!!!

Marka leży z nogami do góry, Zuzia chyba troszke odpuściła, bo mówi, ze nawet na pęcherz już tak nie naciska. Musi jeszcze 3 tyg. wytrzymać do cc.

Pomniczka nie poprawili, wczoraj strasznie lało u nas, dzisiaj pojadę po pracy i sprawdzę, moze coś sie zmieni. Mam nadzieję...

(*) Wojtulku

(*) Kubusiu

(*) Aniołki

reklama
Do góry