reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
Aniołeczki nasze kochane
[*]
Kubusiu to już dwa lata bez ciebie
[*]
Alu
[*]
[*]
Kubusiu to już dwa lata bez ciebie
[*]
Alu
[*]
wiola20121119
Aniołeczki nasze ukochane (*)(*)(*) Cóż innego możemy Wam dać???
(*)(*)(*)
Kubusiu- dla Ciebie mnóstwo specjalnych światełek na drugie urodzinki!!!
(*)(*)(*)
(*)(*)(*)
Kubusiu- dla Ciebie mnóstwo specjalnych światełek na drugie urodzinki!!!
(*)(*)(*)
Dziś ważna data dla naszych dzieci. Ich dzień. Dzień dzieci UKOCHANYCH!!!
My z mężem rano puściliśmy do nieba Lampiony dla chłopców...
Dla Kaspianka:
I dla Dominiczka:
A tutaj przesyłam milion kolorowych baloników dla wszystkich naszych Aniołków... Aniołkowa Bando:
Zobacz załącznik 588214
Chłopcy
[*]
[*]
Wiktorku (*)
Kubusiu (*)
Aniołki (*)
My z mężem rano puściliśmy do nieba Lampiony dla chłopców...
Dla Kaspianka:
I dla Dominiczka:
A tutaj przesyłam milion kolorowych baloników dla wszystkich naszych Aniołków... Aniołkowa Bando:
Zobacz załącznik 588214
Chłopcy
[*]
[*]
Wiktorku (*)
Kubusiu (*)
Aniołki (*)
Załączniki
basiaa0572
Początkująca w BB
Aniołeczki kochane dla was wszystkich tysiące światełek i baloników.
Karolinko dla Ciebie (*)
Karolinko dla Ciebie (*)
M
Margomari
Gość
Ciężki dzień dzisiaj... 9 miesięcy od śmierci Ali...
Kamieniarz zadzwonił i poprosił żebyśmy przyjechali obejrzeć płytę i szablon z napisami i ostatecznie zaakceptowali wybór... Poryczałam się centralnie w środku tego zakładu. Płyta wygląda pięknie. Ustawią ją na cmentarzu w przyszłym tyg.. stojąc tam i płacząc spojrzałam na zegarek.. była dokładnie 15:00... godzina w której 9 miesięcy temu odeszła moja malutka...
Kubusiu Sylwetki (*)
Aluś (*)
Aniołki (*)
Kamieniarz zadzwonił i poprosił żebyśmy przyjechali obejrzeć płytę i szablon z napisami i ostatecznie zaakceptowali wybór... Poryczałam się centralnie w środku tego zakładu. Płyta wygląda pięknie. Ustawią ją na cmentarzu w przyszłym tyg.. stojąc tam i płacząc spojrzałam na zegarek.. była dokładnie 15:00... godzina w której 9 miesięcy temu odeszła moja malutka...
Kubusiu Sylwetki (*)
Aluś (*)
Aniołki (*)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
niunia102
Mój kochany aniołku bardzo mi brakuje ciebie choć nawet nie zdążyłam cię poznać ale zdążyłam cię pokochać na zawsze będziesz w moim sercu (*)(*)
Aniołkowa bando tysiące jaśniutkich światełek dla was czuwajcie nad swoimi rodzicami i rodzeństwem (*)(*)(*)(*)(*)
Aniołkowa bando tysiące jaśniutkich światełek dla was czuwajcie nad swoimi rodzicami i rodzeństwem (*)(*)(*)(*)(*)
maddlena
Nigdy nie przypuszczałam, że TEN dzień stanie się też ważnym dniem dla mnie...
[*]
[*]
[*] dla mojego Aniołeczka
[*]
[*]
[*] dla Waszych aniołków.
[*]
[*]
[*] dla mojego Aniołeczka
[*]
[*]
[*] dla Waszych aniołków.
reklama
mamolinka90
Kochany Nasz Aniolku :* (*)
Mija kolejny rok bez Ciebie nie ma dnia zebym o Tobie nie myslala...
Chodz odeszlas tak nieoczekiwanie, zanim zdazylismy Cie poznac tak bardzo mocno Cie pokochalismy!
Wierze, ze dzieki Twojej opacznosci 2 miesiace temu urodzila sie Twoja siostrzyczka Pola. Kiedy patrze na jej blekitne oczy wiem, ze odbijaja sie w nich Twoje, kazdy jej usmiech jest Twoim. Opiekuj sie nami swoimi rodzicami oraz Twoimi siostrami. Bardzo mocno za Toba tesknimi... Kiedy nadejdzie nasz dzien, kiedys wszyscy razem sie spotkamy ! Dawaj nam sile kazdego dnia do pokonywania trudow zycia i osusz moje lzy, otul skrzydelkami tesniace i tak bardzo kochajace matczyne serce
Spoczywaj Anioleczku
[*]
[*]
[*]
Mija kolejny rok bez Ciebie nie ma dnia zebym o Tobie nie myslala...
Chodz odeszlas tak nieoczekiwanie, zanim zdazylismy Cie poznac tak bardzo mocno Cie pokochalismy!
Wierze, ze dzieki Twojej opacznosci 2 miesiace temu urodzila sie Twoja siostrzyczka Pola. Kiedy patrze na jej blekitne oczy wiem, ze odbijaja sie w nich Twoje, kazdy jej usmiech jest Twoim. Opiekuj sie nami swoimi rodzicami oraz Twoimi siostrami. Bardzo mocno za Toba tesknimi... Kiedy nadejdzie nasz dzien, kiedys wszyscy razem sie spotkamy ! Dawaj nam sile kazdego dnia do pokonywania trudow zycia i osusz moje lzy, otul skrzydelkami tesniace i tak bardzo kochajace matczyne serce
Spoczywaj Anioleczku
[*]
[*]
[*]
Podziel się: