reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Dziś ważna data dla naszych dzieci. Ich dzień. Dzień dzieci UKOCHANYCH!!!

My z mężem rano puściliśmy do nieba Lampiony dla chłopców...

Dla Kaspianka:
20131015_064510.jpg

I dla Dominiczka:

20131015_064702.jpg

A tutaj przesyłam milion kolorowych baloników dla wszystkich naszych Aniołków... Aniołkowa Bando:

Zobacz załącznik 588214

Chłopcy
[*]
[*]
Wiktorku (*)
Kubusiu (*)
Aniołki (*)

Załączniki

• 20131015_064510.jpg
    20131015_064510.jpg
    2,5 KB · Wyświetleń: 69
  • 20131015_064702.jpg
    20131015_064702.jpg
    3,1 KB · Wyświetleń: 33
Ciężki dzień dzisiaj... 9 miesięcy od śmierci Ali...
Kamieniarz zadzwonił i poprosił żebyśmy przyjechali obejrzeć płytę i szablon z napisami i ostatecznie zaakceptowali wybór... Poryczałam się centralnie w środku tego zakładu. Płyta wygląda pięknie. Ustawią ją na cmentarzu w przyszłym tyg.. stojąc tam i płacząc spojrzałam na zegarek.. była dokładnie 15:00... godzina w której 9 miesięcy temu odeszła moja malutka...

Kubusiu Sylwetki (*)
Aluś (*)
Aniołki (*)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochany Nasz Aniolku :* (*)
Mija kolejny rok bez Ciebie nie ma dnia zebym o Tobie nie myslala...
Chodz odeszlas tak nieoczekiwanie, zanim zdazylismy Cie poznac tak bardzo mocno Cie pokochalismy!
Wierze, ze dzieki Twojej opacznosci 2 miesiace temu urodzila sie Twoja siostrzyczka Pola. Kiedy patrze na jej blekitne oczy wiem, ze odbijaja sie w nich Twoje, kazdy jej usmiech jest Twoim. Opiekuj sie nami swoimi rodzicami oraz Twoimi siostrami. Bardzo mocno za Toba tesknimi... Kiedy nadejdzie nasz dzien, kiedys wszyscy razem sie spotkamy ! Dawaj nam sile kazdego dnia do pokonywania trudow zycia i osusz moje lzy, otul skrzydelkami tesniace i tak bardzo kochajace matczyne serce :(

Spoczywaj Anioleczku
[*]
[*]
[*]

Do góry