reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Monila - ależ się cieszę:))) :*:*

Syneczku kochany, trzymasz kciuki cały czas?
Wierzę, że tak. Szepnij tam Stasiu komu trzeba .. :)
Ależ Cię Kocham Mój Aniele.
Może nie ma Cię przy mnie, ale i tak nie potrafiłabym już żyć "bez Ciebie"..
tak bardzo lubię rozmawiać z Tobą i uśmiechać się do Ciebie..
Mój najdroższy, najdzielniejszy Syn. Kocham na zawsze :*

[*]

[*]

[*]
Milion jaśniutkich światełek dla Ciebie. Już jutro mamusia będzie na grobie u Ciebie skarbie
[*]

[*]

[*]

Wiola mam to samo z pomniczkiem czas wykonania mial byc miesiac czyli ok 17 wrzesnia mial stac ale postawili tylko polowe juz sie cieszylam i jezdze codziennie zerknac czy juz zrobiony i tak mnie zwodzili do tamtego tyg pojechalam do nich i sie pytam kiedy bedzie kniec a oni ze czekaja na ladna pogode i do konca tyg bedzie dzis mamy czwartek i jak nagrobku nie bylo tak nie ma a juz mnie pogoda nie splawia bo mieli caly czas sloneczko wiec dzisiaj jade popoludniu i jak nie bedzie to jutro sie do nich przejade

pietrucha ja znalazlam mnóstwo takich wiankow na allegro bardzo ladnie na pomniczku moga wygladac postaram sie jednak sama cos stworzyc ale moze wspomoge sie jakim wzorem wlasnie :)

Monila aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no widzisz synus chcial zebys sie dowiedziala :) pol kilo szczescia strasznie sie ciesze ze wszystko z nim dobrz a imie jakies macie czy jeszcze nie wybraliscie ?:)

Mi zaproponował, ze w sobotę zrobi podłogę, ale co mi po podłodze, nie chce, aby robił coś na raty, ma przyjechać raz i zrobic wszystko, zwłaszcza, ze sam powiedział, ze to pół dnia pracy...ale juz nie odpuszczę i w sobotę do nich zajadę, kawałek mam, ale chcę na własne oczy zobaczyc na jakim sa etapie, zamawialam u producenta, wiec hale mają z boku...poza tym musze wybrac kamien na podloge, bo cos mi o jasnym mowil, wrecz bialutkim, a ja mam watpliwosci, kamien jest troszeczkę ciemniejszy taki szaro-fioletowy

Mamo Natalki to dobrze ze wizyta jednak sie udala, ooo to jak skaczysz bombki to pochwal sie z mila chcia poogladam :) ja tez te zabki caly czas lecze wizyty mam niestety co 2 tyg teraz 10-tego wlasnie ide mam nadzieje ze moj plan odnosnie staran sie jednak spelni i w grudniu bedziemy mogli juz zaczac myslec :)

Monila ciszę się, że z malutkim wszystko w porządku, trzymam kciuki żeby tak już do końca.

Wiola ja mam koleżankę, która nie odzywa się do mnie od stycznia, od śmierci mojej małej. Nie rozumiem tego bo przecież nie byłyśmy jakimiś tam sobie koleżankami. Mieszkałyśmy razem przez 7 lat do czerwca 2012 roku, kiedy to wyprowadziła się do swojego chłopaka na drugą stronę ulicy. Po śmierci Ali napisała, że jej przykro i urwała kontakt. Dziewczyna skończyła psychologię i pracuje w różnych fundacjach pomagając ludziom. Wygląda na to, że moja sytuacja ją przerosła.. Po tym wszystkim została mi jedna koleżanka, która nie nigdy nie unika tematu mojej Ali. Zawsze mogę do niej zadzwonić i pogadać. Śmierć dziecka weryfikuje wszystkie przyjaźnie.

Dziewczyny ja też dzisiaj wybieram się na cmentarz sprawdzić, czy już płyta stoi czy jeszcze nie. Mam nadzieję, że już jest bo teraz tam u mojej małej to tak ponuro, ani kwiatka, ani wiązanki, nic poza zniczem nie mogę postawić.

patrizia nad imieniem mysli maz ... choc kiedys wspominałąm mu ze bardzo podoba mi sie imie Aleksander ... no i wczoraj sam cos napomniał o Alexie ;-) ale to jeszcze długa droga ;-) myslałąm nad drugim imieniem i waham sie czy dac Karol czy Damian po tatusiu ... hmmm ...

Pietrucha pewnie ze Stas trzyma kciuki !!!! i ja tez &&&

Hej dziewczyny!!

Jak Wam mija dzień?
Ja wylądowałam w Pl...ale tuuu zimno!!!

Mam pytanie : czy któraś z Was - najlepiej ze Śląska ma może do odsprzedania 4 tabletki duphastonu? Kurcze... skończy mi się w sobotę, a lekarz jest dopiero w poniedziałek... :(

EDIT MAM duphaston :)))))))) DZięki :*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Minila Aleks fajne imie :) ciekawe czy zostanie takie do konca ;)

pietrucha niestey nie mam i nie pomoge :(

Ja wlasnie wrocilam z cmentarza i oczywiscie nic nie zrobione jutro przejade sie do kamieniarza wkurza mnie juz to ze nie dotrzymuja terminu ehh....

Do góry