reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Wiolu, przytulam mocno i mam nadzieję,że pojawi się dzisiaj wielki uśmiech na Twojej twarzy, bo zobaczysz jakiś piękny znak, że Wojtuś jest obok :*

Światełka dla Was kochana Aniołkowa Bando
[*]
Światełka dla Ciebie Stasiu. Pomóż mi proszę Aniołeczku. Wstaw się za rodzicami
[*]
[*]
[*]

reklama
Wiolu, Wojtus jest obok nawet gdy masz gorsze dni i napewno da o sobie znac... ja tez dzis mam dzien na bakier:/
bylam u fryzjera sie obciac , mialo zmienic nastroj ale jednak nie pomoglo:/
Michalku(*)(*)(*)
Anioleczki(*)(*)(*)

Hej to i ja sie dolaczam do zlego samopoczucia pomniczek juz stoi ale jak doszlismy do niego to patrze a oni mi wazon prawie na srodku plyty ustawili polowe seca zakrywal nosz kur....... mial byc postawiony na samym dole zaraz obok pomniczka dzieki Bogu byl swiezy klej i oderwalismy go z mezem i przekleilismy tak jak mialo byc patrze na serce i co jest niesymetryczne no normalnie plakac mi sie chce kamieniarz jeszcze nie zadzwonil jak zadzwoni to mu powiem ze albo wymieniaja sece albo ja calej sumy za pomniczek nie zaplace zobaczymy jak to wyjdzie ale suma sumarum nie jestem zadowolona mialam w glowie wyobrazenia odnosnie pomniczka inne

Dziewczyny... przykro mi ze zaliczamy takie dolki :-( nie napisze Wam/nam ze bedzie dobrze bo ja juz nie wierze w to...

Telka na telefonie mam jedno zdjecie pomnika, ciemno juz bylo jak je robilam.

Trzymajcie sie! Aniolko czuwaja!

Załączniki

• 1380988316578.jpg
    1380988316578.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 82
Gosiu masz racja znaki sa codziennie obok nas tylko my czasami ich nie zauwazamy ...

Głowki do gory dziewczyny ;-)

Patrizia noszzz kurde tez bym sie wkurzyła na twoim miejscu ... co oni nie widzieli ze serce jest niesymetryczne ... ja na twoim miejsciu nie czekałą bym an ich telefon tylko sama bym tak zadzwoniła i ich opierniczyła i zapytała co maja zamiar z tym zrobic ...

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Witam sie niedzielnie
Kamieniarz nie zadzwonił...
A ja chora, mam nadzieje, ze szybko sie wykuruję...wiec dzisiaj mnie mao, bo poleze pod kocykiem, tylko jakis obiadek chlopcom na szybko naszykuję.

Już dzisiaj troszke lepiej...Czasem każdy ma chyba taki gorszy dzień...

(*) WOjtusiu
(*) Aniołki

Wiola... to co ten kamieniarz odpierdziela. :angry: Jak ja nie lubię takich niesłownych ludzi...

Dziś miałam ciężki dzień... płakać mi się chce od rana, w nocy spać nie mogłam i łzy leciały jak grochy.
Rok temu 6 października trafiłam do szpitala i rozpoczęła się walka o maluszki. Wszystkie wspomnienia wracają ze zdwojoną siłą. Noc z 5 na 6 października, szpital, zabiegi, poród, oddział neonatologiczny. Smutne daty zbliżają się wielkimi krokami...

Aniołki proszę dodajcie mi siły!

Chlopcy
[*]
[*]
Karolku (*)
Aniołki (*)

reklama
tekla - trzymaj się tam mocno :* Chłopcy na pewno będą z Tobą w tych trudnych chwilach :*

Kaspianku i Dominiku - czuwajcie nad Mamusią, dodajcie jej sił Aniołeczki
[*]

Zdrówka dziewczynki Wam życzę:*
indeks2.jpg
Synu, mamusia Błaga Cię o pomoc.
Boję się maluszku, boję się cieszyć, nie wiem czy uwierzyć...
Stasieńku bądź przy mnie i proszę Cię aby wszystko się udało:*
Kocham Cię Aniołku
[*]

Załączniki

• indeks2.jpg
    indeks2.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 30
Do góry