Hej!
Wiem, że zapewne nie chciała źle.. ale wyszło jak zawsze ;-)
Trudno, postanowiłam się do niej nie odzywać pierwsza, skoro ona ma z tym problem...bo ja, skoro się odezwałam - nie mam.
Bardzooo dziękuję za zrozumienie.. każdy inny zapewne powiedział by mi, że jestem głupia i się czepiam..Ale nie Wy ;-)
eska - pamiętam o Tobie, jak będę na giełdzie, zobaczę Aniołeczki dla Ciebie
margomari - spróbuj sam na sam, tak jest najlepiej - najlepiej dla nas
Dzieciątko weźmiesz na ręcę, popłaczesz się milion razy i zapewne będzie Ci lepiej, bo milion osób nie będzie na Ciebie patrzeć. IIIIII Bardzooooooo się cieszę z okazji zmiany - wiedziałam, że mąż na pewno zmieni zdanie.
))
Kasiuchna - nawet my twardzielki, mamy Aniołków czasami nie dajemy rady i musimy się wypłakać. Czasami tak lepiej. Oby każdy dzień był dla Nas coraz lepszy:*
wiola- mam nadzieję, że już dzisiaj jednak powie Ci konkretną datę. Strasznie nie lubię, jak ktoś się deklaruje na konkretny termin i ciągle go przesuwa. Już na prawdę wolę prosto z postu - Panii.... nie wyrabiam się, będzie za miesiąc. Przepraszam.... no i koniec, każdy jest wtedy spokojniejszy, bo sprawdzanie co chwilę czy już jest i później rozczarowanie na pewno jest dla ciebie trudne ;**
I coś jeszcze fajnego znalazłyście na internecie? jakieś inspiracje, ładne Aniołki? Znicze??
Buziaki dla WAS!!!
Światełka dla Was Aniołeczki. Nasza Bandooo Ukochana
[*]
Światełka dla Was dzieci moje! Syneczku Stasiu
[*] Weroniko Kruszynko
[*]