reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
tekla mnostwo swiatelek(*) (*) (*) (*)

Sylwetka
poprostu Cie przytulam
pocieszacz.gif

Monila ja wlasnie najpierw chcialam kupic dla siebie do domu ale jakos mysle ze dla synka bedzie lepiej go wziasc a na allegro jeszcze znalazlam takie podobne ale sa dwie rece wiec moze to sobie kupie do domu no nie wiem im wiecej szukam tym wiecej chce kupic * Dom * Figurka aniołek [02] * Cherubin * na dłoni (3521798450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Witam

Patrizia piekny Aniołek :-) moj Karolek na grobku ma chyba z 5 aniołkow bo zawsze od kogos dostanie to od chrzestnej , chrzestnego od baci od nas ;-) jak na razie wszytkie sa ładne wiec nie wymieniam na inne ale na wiosne bede chciała juz postawic inne i tez sie pomału rozgladam ..;-) jest tego bardzo duzo i trudno sie zdecydowac bo wiadomo chcemy miec jak najładniej u naszych skarbów ;-)

jej ja dzis dentyste przezyłam :-) a jutro na 18:30 prenatalne oby wsio było ok ...

Karolku syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Hej dziewczyny!
Ja jak przylecę - mam zamiar pojechać na Giełdę kwiatową i poszukać czegoś dla mojego Syneczka.. Ciekawe czy będzie coś fajnego. W sumie Wszystkich Św zbliża się wielkimi krokami, więc coś nowego powinno się pojawić. A więc zobaczymy;)
A dzisiaj jakie macie plany? ja standardowo czekam na męża aż wróci z pracy, zrobię jakiś obiad.. później mamy oglądać jakiś film, więc się okaże;)

Mamo Natalki - to chyba dobra decyzja, żeby przestać chodzić po "pomoc". Wydaje mi się, że bardziej cierpię jak idę do lekarza i muszę opowiadać o wszystkim niż normalnie. Wszystko sobie przypominam, roztrząsam i na nowo łapie dołki.. Na razie jednak muszę chodzić, jestem na L4,bo do pracy za cholerę nie wrócę:(
Monila - uff, dentysta za Tobą:) A prenatalne na pewno będą w porządku :* Już się Karolek o to postara :*

aniolek.png

[*]
[*]
[*]
AniołkowaBando
[*]
[*]
[*]

Przyjdźcie do nas dzisiaj, usiądźcie na ramieniu,
otrzyjcie łzy i namalujcie uśmiech nam na twarzy.
Dodajcie nam sił dzieci najukochańsze!

Załączniki

• aniolek.png
    aniolek.png
    49,7 KB · Wyświetleń: 32
dziewczyny zapomniałam wam z tego wszystkiego napisac ze rano jak podeszłam do samochodu to na szybie było przyklejone małe białe piorko .. i tak sobie pomyslałam ze to Karolek je zostawił tak dla pocieszenia abym wiedziałą ze jest obok i abym sie nie bała ;-)

Mamo Natalki aj tez mysle ze jesli przestaniesz tam chodzi to bedzie ci troszke lepiej .. bo cały czas rozdrapujesz ta rano i tak naprawde ona nie ma kiedy sie zagoic choc wiadomo ze nigdy nie zagoi sie całkowicie ... Przytulam Cie kochana :*

pietrucha ja mam identyczny plan jak ty :) tyle ze zdazylam juz umyc okna bo slonko juz do mnie nie docieralo ;) ;)

monila jaki piekny znak od Karolka :) a na prenatalnym bedzie wszystko dobrze i bedziesz mogla dluzej poogladac kruszynke :)

A ja od poniedzialku wracam do pracy :szok::szok::szok: musicie trzymac kciuki bo boje sie jak cholerka no ale musze wrocic wiedzialam ze kiedys ten dzien nastapi niestety

Patrizia kciuki bedziemy trzymac napewno :* a ty kochana nie stresuj sie tym powrotem ... wiadomo ze na poczatku lekko nie bedzie ale dasz rade :*

ja dzis znowu mam dzien lenistwa ...obiadek został z wczoraj wiec dzis tez zjemy pyszny zurek;-) zaniedługo musze isc do warzywniaka po ziemniaki bo rano niechciało mi sie :-p a teraz tez mi sie niechce i w dodatku oczy mi sie zamykaja :-p

reklama
Monila piekny znak od małego

Pati aleś Ty robotna u nas dzis zimno i brzydko

Pietrucha pamietasz o mnie jak pójdziesz na giełdę???

Mamo Natalki może bez tych wizyt będzie lepiej

A ja dzisiaj poszłam zanieść L4 do pracy i dostałam od mojej kierowniczki pięknego anioła rózowego pokaże wam tylko zrobie fotę....

Do góry