reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Marka ojj pamietam Pam tez z dziewczynami zastanawiałsymy sie czy to nie jest czasami ta sama osoba ...

oo matko u mnie grzmi :szok:

wiecie co ja jak slucham teraz o tych Aniolkach(*)(*)(*) ktore sa juz tam gdzie ich nic juz nie boli ... mowie o tych historiach Nadii i reszcie maluszkow , to mnie normalnie trzesie co to za bestie:(
caly czas pamietam tez wlasnie piosenke juz ma troche lat
Peel Motyff - nie jest tak źle (NAJLEPSZA WERSJA) - YouTube
ludzi ktorzy krzywdza takie malenstwa poprostu bym solila i ciela :wściekła/y:

Cześć Dziewczyny... Wszystkie dałyśmy się podpuścić. No ale cóż w obliczu utraty dziecka traci się również czujność w takich przypadkach... Człowiek jest bardziej ufny i naiwny... szkoda gadać... ech... Ja też czekam na płytę dla mojej Małej.. w zakładzie kamieniarskim powiedzieli nam, że ok 4-5 tyg więc za jakiś tydz może 2 powinna być. Już się nie mogę doczekać. Bo teraz to nic nie mogę tam zrobić, ani kwiatków posadzić ani nawet w doniczce zanieść.

nasz kamieniarz sie opóźnia i zaczyna mnie to drażnic, pomniczek miał być około 15 gotowy, a mamy 26 i nawet rzeźba nie jest skonczona...szkoda gadac, ale zloszcze sie juz na nich...
zamawialismy pod koniec lipca, a juz sie wrzesien konczy

Mamo Natalki no niestety troche mam tych zabkow zaniedbanych i zostalo mi jeszcze 2 wizyty czyli 4 zeby ale ciesze sie ze w koncu sie zmobilizowalam i je wszystkie lecze :) no grudzien bedzie nasz :D :D

tez sie ciesze ze jest taka zamknieta grupa bo na swoim profilu ogolnym nie mam zadnej informacji o tym co sie stalo nie potrzebuje wspolczucia a znajomi mnie nie zrozumieja tak jak Wy zdjecia z ciazy tez usunelam...
No to w niedlugim czasie bedziemy mialy pare nowych nagrobkow no ja mam nadzieje ze sie u mnie ruszy pan powiedzial ze do konca tyg pwinni juz skaczyc w koncu bo tak lyso jest ani kwiatka ani aniolka tylko znicze zaraz obok codziennie jezdze i sprawdzam czy juz wszystko stoi

a co tu dzisiaj tak pusto?????
Mamo Natalki długo by opisywac, ale efekt jest podobny, nie potrzebuję, aby zawistni i złośliwi ludzie oglądali mój profil...cześć z czystej ciekawości, aby poxniej obgadać to robiło :-(

reklama
Hej dziewczyny!

Ja wczoraj zaczęłam się dziwnie czuć.. później wieczorem bardzo bolała mnie głowa i całą noc nie spałam,tylko wymiotowałam:( Dziś głowa nadal boli..kurcze :(

Do góry