reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
no niestety dałysmy sie nabrac ... ja mysle ze poprostu mamy zbyt dobre serca i jestesmy naiwne ... szkoda tylko ze ludzie w taki podły sposob to wykorzystuja ...:-(

a z czym dalysmy sie nabrac, bo ja znow nie w temacie jestem??
moj mlody dzis znow ma kaszel ale taki mokry ze szok :/ no a ten kaszel z tchawicy to chodzilo o to ze ma zapalenie tchawicy. u mnie pada i nie mam na nic ochoty w ogole dzisiaj zwracalam , chyba po gruszce bo ja zjadlam na pusty zoladek i w ogole to zle sie czulam bylam w sklepie kupic buraki marchewki i jabkla i zrobilam mi i mlodemu wiadomo do najlepszych smakow to nie nalezy ale jaki zdrowy:) mlodego skusilam pod pretekstem " ze mam magiczny sok farbujacy buzie hehe":)

no ja do tej pory nie moge uwierzyc co z nich za ludzie masakra zeby tylko sobie nie wykrakali tego wszystkiego o czym pisali

u mnie tez z nagrobkiem stoi ponoc caly gotowy tylko na pogode czekaja zeby wszystko skaczyc mam nadzieje ze sie szybko uda i bede mogla zagospodarowac go ladnie i na 15stego bedzie pieknie wygladac

Mamao Natalki u mnie tez jak dobrze pojdzie to w grudniu zaczniemy staranka :) jak narazie lecze zabki po 2szt na kazdej wizycie kazda dziurka bedzie zrbiona :)

marka a jestes na fb w naszej grupie mam anilkowych bo wtedy bys zobaczyla jak nas wykiwala taka laska co jej tak strasznie ciezko bylo w ciazy byla i w spiaczke ja wprowadzili i rodzicow stracila wszystkie jej kibicowalysmy a ona to wszystko wymyslila

Bednarek "Cisza" (Official Video) - YouTube
dziewczyny , kiedys dawalam tego linka , jak uslyszalam ta piosenke , odrazu pomyslalam o Michalku jakby chcial mi cos powiedzial , poprostu uslyszalam ja lzy mi sie za kazdym razem pokazuja i mam takie dziwne uczucia jakby jakies przekazanie bylo, nie pomyslalabym nigdy ze taka piosenka takie emocje we mnie obudzi a Zuzi chyba sie podoba bo jak ja slucham (a dosc glosno to tak bryka ze szok i to od samego poczatku):)

a jak bylam w ciazy z Michalkiem to on bardzo lubial piosenke
ANIA WYSZKONI - Wiem, że Jesteś Tam... - YouTube ale na dzien dzisiejszy ja jej nie moge sluchac bo sobie przypominam jego reakcje na ten utwor

ja ostatnio malo sie udzielam , ale cos mi Wiola wczoraj mowila o Kajotku tak? tylko nas rozlaczylo i nie zdarzylam uslyszec o co chodzi. ja w ogole nie mam fb ja zawsze jak chce kogos obejrzec czy cos to przez meza fb albo mojej mamy:) mialam kieyds fb ale jest pare osob ktore mi dobrze nie zycza i poprostu cuda sie dzialy , zakladaly konta na moje imie i nazwisko , pisaly z lewych kont , jedno blokowalam to nastepne zakladali zeby mi uprzykrzyc zycie chociaz tak naprawde nic im nie zrobilam. wlasnie ci ludzie naleza do ludzi bez zadnych zasad nawet do grupy ludzi ciezko ich przypisac , nie znam nikogo podlejszego.
a co do tej osobnika , to szkoda slow , bezmozgie stworzenie , nikomu tego nie zycze ale zeby kiedys im cos takiego sie nie przytrafilo bo wtedy dopiero bedzie placz i skrucha za to co teraz robila ale na glupote nie ma niestety lekarstwa:no:

patrizia- ja tej piosenki Grubsona juz sie tyle nasluchalam , ze szok najpierw jak znajomy sie utopil po dwoch piwach wskoczyl do wody, a pozniej jak Michas odszedl jak jezdzilam pomiedzy domem a moja mama to bylam wiecznie na sluchawkach i sluchalam wszystkiego zeby tylko przypominalo mi synka naprawde ale ten bednarek zrobil mi normalnie przyjemnosc nagrywajac ta piosenke.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry