reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Hej dziewczyny, co tu taka cisza,co?:)

Monila - ja właśnie wczoraj przeglądałam internet i nic właśnie ciekawego nie znalazłam. chyba za dużo wymagamy... może ktoś w końcu zacznie produkować jakieś dziecięce znicze, może samochodziki?:) I również po przylocie pojadę na giełdę, pewnie mówimy o tej samej w Tychach ;)

Dzisiaj pięknie świeci słoneczko i jest ciepło, czekam na męża aż wróci z pracy,może namówię go na jakiś spacer?:)

A w ogóle Kojotek - nasza ściemniara usunęła profil na forum BB?

Światełka dla Was, Aniołkowa Bando
[*]
Światełko dla Ciebie Stanisławie
[*] Synu
[*]

reklama
Hej

Oj tak i ja muszę czegos poszukać.Masz rację Pietrucha za dużo wymagamy bo wszystko wydaje nam się zbyt mało ładne dla naszych dzieci.

Kojotek ma profil ale nie zagląda.Może zagląda ale się nie loguje.

Miłego dnia:-)

Pietrucha tak o tej samej giełdzie myslimy :-) w tamtym roku kupiłam tam cudne zinicze na swieta BN takie choinki zielone .. z saniami i siwetym mikołajem z reniferami .. z szofoka takie akurat dla maluszka .. no i dorwałąm tez znicz w kształcie mikołaja ;-) oczywiscie zniczy szkoda mi było wyrzucic bo " co jesli w tym roku takich juz nie kuupie " ?? wiec schowane sa w piwnicy razem z choineczka ktora stała koło grobka ;-) w tym roku damy juz mniejsza choinkeczke bo pomniczek bedzie stał wiec juz nie bedzie tyle miejsca ...

no pogoda piekna włąnsie przed chwilka wrociłam z cmentarza i ze spacerku ;-) na cmentarzu latał wokoł mnie sliczny motylek .. i tak sobie myslałąm ze to moj synus...

Ostatnia edycja:
MAmo Natalki- ja własnie walczę z grzybkami, bo wczraj nazbieralismy 10 l wiaderko prawdziwków, podgrzybków i maślaków, a dzisiaj chłopcy poszli i nastene, ale tym razem samych podgrzybków, więc do octu chcę wsadzić. U nas opieniek na razie nie widać, a też je uwielbiam :-)

Pietrucha- zdfrowiej nam szybko

Niunia- jak szybko zrobią? Ja już czekam 2 miesiące i coś mnie trafia :-(

Monila- Ty to szalejesz z tymi porządkami. Mam nadzieję, ze Twój kamieniarz będzie bardziej słowny nić mój!

U nas też dzisiaj słoneczko, a wczoraj znalazłam takie ładne rodzinki podgrzybków...po 5 :-) no i Wojtek pomagal, naprowadzal, bo bez niego nic bym nie znalazła...naprawdę, zawsze gdzieś mi te grzyby uciekają, a wczoraj jeden za drugim wpadał mi w ręce

(*) Wojtulku to juz 9 miesięcy bez Ciebie!!! Tak bardzo Cię kochamy
(*) Oliwko
(*) Kaspianku
(*) Aniołki

Cześć dziewczyny zapuściłam się strasznie ostatnio ale Was non stop czytam jakiś taki miałam tydzień rozmyślań okropny, może przez to pół roku,które dziś wypada dziękuję Wam za światełka dla mojej córeczki na forum na fb, jutro mam wizytę i powiem wam, że trochę się stresuję :)

A tak to pozdrawiam Was i całuje i stawiam się do pionu:)*

Wiola my zamawialismy na koniec sierpnia i w połowie września już stał ale jak pisałam wcześniej wybraliśmy prosty. Więc kamieniarz wyrobił sie w trzy tygodnie.

A ja nie mogę sie doczekać kiedy Wiki będzie zdrowa i moze uda nam sie załapać na grzybobranie.

Eska kochana przytulam cie bardzo mocno :* ciezki dzien dzis masz ... trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte &&& bedzie dobrze :)

Swiastełko dla twojej corci (*) Oliwciu opiekuj sie rodzicami i daj im duzo siły ...

Syneczku (*)

niunia - jak będziesz gotowa,pokaż nam domek dla Twojego maleństwa:*
eska - kciuki mocno zaciśnięte za jutrzejszą wizytę :*

Światełka dla Was Aniołeczki
[*]
[*]
[*]
[*] Powoli kończcie dzisiaj imprezkę, bo już późno - pora spać Aniołkowa Bando
[*]
[*]
[*]

reklama
Witam u mnie słoneczko swieci ale z rana było tak zimno brrrr..

a to dla naszych małych mężczyzn w niebie

2b9f6fc347b9e8aaadcb9a72e9c143ff.jpg

Syneczku kochany(*)
Aniołeczki(*)

Do góry