reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Wiola weekend się zaczął to dziewczyny gdzieś poznikały :) U mnie słoneczko ładne tylko strasznie zimno +5 C.

Mamo Natalki to kłucie to z nerwów i stresu. Też tak miałam i ciągle mam gdy się bardziej zdenerwuje.

Pietrucha
a może to jakieś zatrucie?

reklama
Pietrucha zdrowka zycze ;-)

a ja dzis wysprzatałąm całe mieszkanko na błysk , posciele przebrałam, poprałam i wieczorkiem bede prasowac :-) tak wiec jutro mam wolna sobote ... i chyba pojade z tesciem po tesciowa na wies ;-)

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Hej dziewczyny aa u mnie od paru dni am szpital w domku wszyscy sie po przeziebialismy tylko i kupa chusteczek

Pietrucha zdrowka życzę
MamoNatalki to napewno z nerwów tez tak czasami mam

A my pomniczek już mamy i wybraliśmy taki prosty tablica z serca a płyta z falą z przodu i postawili mam w 3 tygodnie od zamówienia i cieszę sie ze teraz go zamowilismy bo za rok nie wiem czy bym dała radę wybierać.

Miłego dnia i weekendu

pietrucha jak tam samopoczucie??

Mamo Natalki ja tez czesto chodze ale to maz mnie wyciaga bo ja bym nie wstawala tak sama od siebie hihihi juz cos tam pobakiwal zeby jutro isc o boziu jak ja wstane :D

niunia my tez mamy prosty z plyta w kształcie serca a w g lownej plycie mamy wyciety otwor taki trojkat na kwiatuszka albo teraz na zime to zasypie kamyczkami i poloze aniolka no ale caly czas stoi polowa kurcze kiedy mi to skacza mowili ze czekaja na ladna pogode bo juz wszystko jest a ja jezdze codziennie z nadzieja ze juz stoi

Witam

Pietrucha jak sie czujesz ?? mam nadzieje ze juz choc troszke lepiej ;-) zdrowka kochana :*

Mamo Natalki ja jak byłam dzieckiem to zawsze chodziłam z dziadkami na grzyby , jagody a teraz mam do tego wstret hahah do lasu jedynie na spacer albo na zadne zbieranie czegokolwiek :-pa jak zobacyzłabym pajaka gdzies w poblizu to juz wogole masakra .. hahah ja z tych co sie boja wszelkiego robactwa :-p

jejciu ja mam tylko nadzieje ze u nas dotryzmia słowa i ze pomniczek bedzie stał na 1 listopada .. u nas to tak długo trwa bo rzezba ponoc duzo czasu zajmuje ;-) jestem ciekawa efektu

Syneczku najukochanszy(*)
Aniołeczki(*)

Dzień dobry :-)

Wpadam życzyć Wam miłego dnia i przesłać trochę słoneczka
usmiech_to_taka_krzywa_ktora_wszystko_prostuje_0.jpg

Załączniki

• usmiech_to_taka_krzywa_ktora_wszystko_prostuje_0.jpg
    usmiech_to_taka_krzywa_ktora_wszystko_prostuje_0.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 27
Hej dziewczynki:*

Dzięki wielkie, dzisiaj nieco lepiej, ale kolejna noc z bólem głowy, wczoraj cały dzień zdychałam.. eh:/
Ale widzę, że tutaj więcej chorowitek, zdrówka dla Was i waszych rodzin:*
Mamo Natalki - ostatni raz byłam na grzybach "za młodu" z rodzicami, bo oni uwielbiają chodzić, no i przez to ja teraz nie bardzo lubię chodzić ;) Ale kiedyś się wybiorę;p
Nie martwcie się, pomniczki zaraz będą u Was stały i będziecie szczęśliwe;)
mika - obyyyyyyyyyyyy,oby:) Teraz nasz kolej na zafasolkowanie;)
gosiulek - i Tobie miłego dnia :*
I jakie plany na weekend?

Ja jestem jeszcze w UK, w przyszłym tyg lecę do domku i w końcuuu pójdę na cmentarz do synusia, jejku jak ja za tym tęsknię...

Światełka dla Was Aniołeczki
[*]
Światełko dla Was dzieciątka. Synu mój najukochańszy
[*]
[*]
[*]

Witam :-)

Mamo Natalki no niezły wysyp ;-) jak aj nie lubiałam pozniej robic z tymi grzybami ,,, wrrr :-p hahah moja babcia potem zaprawaiał grzybki w słoikach , suszyła i mroziła ... nie cierpialam tego :-p

teraz mam o tyle dobrze ze tesc jak idzie na grzybki to przyniesie i nam zawsze miske ;-) wiec tez z niechcecia ale robie z tym haha :-p

Syneczku kochany(*)
Aniołeczki maluskie(*)

Hej dziewczynki.

Mamo Natalki ło ale grzybków nazbieraliscie tez bym sie przeszła na grzybki ale niestety córcia nadal chora. Bardzo lubię chodzić po lesie i zbierać grzybki ale potem nie lubię ich robić ani jeść więc przeważnie je wydaje.

Zuzie kocham Cię (*)
Aniołkowa bando (*)

reklama
jej dziewczyny juz niedługo bedzie 1 listopada ... rozgladacie sie juz za zniczkami ?? ja ostatnio zaczełam sie pomału rozgladac ale u nas tutaj i tak nie ma nic fajnego wiec jak co roku pojade na giełde kwiatowa ... przykre jest kupowanie zniczy z mysla ze to dla twojego dziecka :-( ale coz jedynie tyle co mozemy im dac ...

ciekawa jestem jak wyjdzie pomniczek ... juz nie moge sie doczekac

Do góry