reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam kochane moje :* my jestesmy juz w domu w dwupaku :-) czujemy sie dobrze , wyniki wysżły dobre jedynie do srody musze czekac na wynik z posiewu i tez mam nadzieje ze wsio bedzie ok ;-)

pozniej was nadrobie ;-)

dziekuje za trzymanie za nas kciukow :tak:

Syneczku kochany(*)
Aniołeczki(*)

reklama
Monila super! Bardzoooo bardzo się cieszę:*

wiola - a co się dzieje, że mroczki przed oczkami? Wypoczywaj!

Światełka dla Was Aniołeczku
[*]
[*]
[*]
[*]Synusiu. Kochamy Cię. Musisz pomóc rodzicom - wiesz w czym ;-)
[*]
[*]
[*]

Monila- tak sie cieszę!!!!! :-):-D:-D:-D
Nie mogło byc inaczej!!! Daj ode mnie maluszkowi ogromnego buziaka!!!!!
I dla Ciebie też!

Pietrucha- migrena, ale o dziwo myślałam, ze głowa rozboli mnie na maksa, a tu prawie 16, cały dzień przed komputerem i jest ok, boli leciutko, a te mroczki dalej pozostały w oczach :-( juz rano raziły mnie światła aut z naprzeciwka.

(*) Stasiu światełka dla Ciebie, wspomagaj rodziców....Wy juz wiecie w czym
(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

Alexia dawno CIe nie obyło ... opowiadaj co tam u Ciebie słychac ?? jak tam dolegliwosci ciazowe sa ?? a wiesz termin ci wypada akurat w moje urodziny :-p hahah

Wiolcia tak wiec trzymam kciuki za to aby msza była momentem zaciazenia :-)

Syneczku kochany (*)
Wojtusiu za wczoraj (*)(*)(*)

Mamo Natalki i jak dzisiaj? Mam nadzieję,że nieco lepiej...

Co u Was dziewczyny?
Cholerka, coś martwię się o kojotka..co u niej... Ktoś coś wie?

Aniołeczki Nasze. Dzieci najukochańsze
[*] Tęsknimy za Wami!!!

nie, maz pytal o nią na FB i tez sie nie odzywa...\boje sie, ze miala wieksze ataki i musieli ją w śpiączkę wprowadzic :-( pod tlen lub respi podlaczyć...martwie sie o nią strasznie

u mnie dzisiaj tak sobie...bywalo lepiej...ale pracuje nad tym

Wiolu : głowa w górę. Jakoś damy radę:* może idź do Wojtusia jutro i pogadaj, doda Ci sił:*

Mam nadzieję,że z Kojotkiem ok.. Wiem właśnie, że mąż o nią pytał wczoraj dlatego się zastanawiam co u niej.. Oby było dobrze...

buziaki dla Was kochane:*

reklama
Do góry