reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Ja własnie sciągnełam szwy, ponoć one troszkę ciagnęly, dostałam lekarstwo i jest troszkę lepiej.
Ale i tak jakaś dziwna i nieswoja dzisiaj jestem.
Moze to pogoda?
Pada, zimno i do domu mi się już chce.

no i jestem po wizycie wszysciutko jest w porzadku szyjka piekna zdrowa :) teraz tylko czekac na te wyniki z posiewu jesli wyjda oki to nie musze sie na wizyte stawiac no i szczepionke moge juz wziasc nie musze czekac na wyniki odczekam pozniej 2 miesiace i znowu szczepionka i tak za 1-2tyg mozemy zaczac staranka :) tak sie ciesze bo myslalam ze starac bedziemy mogli sie dopiero gdzies w marcu a tu jak dobrze wszystk pojdzie to pd koniec roku juz bedziemy mieli zielone swiatlo :) n to tyle jestem bardzo zadowolona z wizyty a jeszcze gin mnie poprosil czy wykupie mu recepte (apteka 5min od niego ) i wizyte wzamian za to mialam za darmo :D

Hej dziewczynki Witam się i ja dołączyłam do grona Aniołkowatych Mam

Podczytuje was jakiś czas ale jakoś ostatnio odważyłam się coś napisać choć nie było mi łatwo podziwiam was dziewczynki wszystkie jesteście takie dzielne silne z was babki mam nadzieje że będę mogła czasami tu z wami pogadać tak od serca

_pietrucha_ światełko
[*] dla Stasia tule mocno

[*] dla waszych Aniołków

Zuziu Kocham Cię
[*]

Wiecie co najtrudniejsze dla mnie było powiedzieć Wikci że nie ma siostrzyczki. Ona mnie pytała gdzie jest to jej powiedziałam że z Aniołkami w Niebie a Ona mnie się spytała czy tez jest Aniołkiem a ja jej powiedziałam że Zuzia jest Aniołkiem a ona moim Skarbem

Ostatnia edycja:
Niunia- łzy lecą każdej z nas, gdy kolejna mama do nas dołacza. (*) światełka dla Zuzi.
Moment, gdy trzeba powiedzieć starszemu rodzeństwu, że braciszek lub siostrzyczka został aniołkiem jest najtrudniejszy. Twoja Wiki jest jeszcze mała, ale też ma pewnie mnóstwo pytań, w końcu czekała na siostrzyczke. Mój najstarszy do tej pory śpi z wielkim misiem, którego kupił Wojtusiowi. Młodszy cały czas wspomina, ze Wojtuś powinien sie z nimi bawić... Ale to też jest w dzieciach cudowne, że rozmawiają o rodzeństwie bez oporów.
czy jesteśmy silne i dzielne? Tego nie wiem, staramy sie, ale nie zawsze nam to wychodzi :no:
Wszystkie uczymy sie żyć razem z bólem, tęsknota i pustką, które nasze aniołki zostawiły. jednak wierzymy, ze nasze skarby dają nam mnóstwo znaków i jak tylko ich posłuchamy kierują nas na właściwą droge.

Pisz ile chcesz i co chcesz. Tutaj wszystkie doskonale sie rozumiemy, bo wszystkie czujemy to samo.

(*) Zuziu
(*) Aniołkowa Bando

(*)(*)(*) Wojtusiu- dzisiaj skończyłbyś 10 miesięcy...Jak inaczej wygladałoby nasze życie, gdybys był z nami...
Tesknimy kochanie, pamietamy i bardzo kochamy!!!

56.jpg

Witajcie:*

niunia - jesteś tak samo dzielna jak każda z Nas. Przed nami druga droga, pełna łez i cierpienia ale także uśmiechu i miłości.
Jeszcze życie się do Nas uśmiechnie. Mamy Swojego Anioła Stróża, on nad nami czuwa:*
Mamy jeszcze grupę wsparcia na fb, jakbyś chciała dołączyć daj znać:*

mika - piękny napis. Prosimy o zdjęcie pomniczka jak już będzie gotowy;) Mam nadzieję, że coś ruszyło i niedługo zobaczysz dwie kreseczki na teście ciążowym:* Kto wie, może będziemy razem się uśmiechać niebawem :))) OBY!!!!

[*] Wojtusiu
[*] 10 miesięcy to już duży chłopczyk z Ciebie:* Dzisiaj zapewne wysyłasz dużooo sił dla rodziców:*
Światełka dla Was Aniołeczki
[*]
[*]
[*]
[*] Światełka dla Was moje Dzieci. Kocham, kocham, kocham!!!!
[*]
[*]
[*]

Jak mnie dawno tu nie było,ale tak ciężko witać kolejną mamę przechodzącą przez tą tragedie.
niunia102 witaj aniołkowa mamo i zapraszamy rozgośc się ,wygadaj to pomaga ja tak mam już przeszło dwa lata:(
sylwetka ty to potrafisz pisać pamiętaj,żeby jeden z pierwszych wydań twojej książki trafił pod mód adres;)
Mama Aniołeczka Natalki mam nadzieję,że ci pomoże nasz psycholog się niestety nie sprawdził:(
_pietrucha_ dla Stasia
[*]
mika.k jak już projekt macie to i z kamieniem szybko pójdzie-napis piękny. Trzymam kciuki,żeby się "zadziało"&&&
Dla Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Dla staraczek &&&&&&&&
Dla zafosolkowanych buziak w brzusio;**

reklama
Do góry