reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tekla wizyta dopiero na 18:00 wiec cały dzien czekania ale napewno dam was znac co i jak ;-)

ojj ja na szczescie pomniczek mam juz za soba .. a tez miałam ciezka głowe przez to i nieprzespanych pare nocy ...

reklama
Pietrucha byłaś bardzo dzielna...ja też w takich chwilach proszę Wojtka o pomoc, rozmawiam z nim i jakos daje radę...

Ostatnio łapie sie na tym, ze chciałabym przytulić maleństwo, potrzymać, pogadać, ale....bez gapiów, tak sama ze sobą sie zmierzyć...

Ja czekam na tel. od kamieniarza. Mamy podjechać i obejrzeć rzeźbę...tak więc czekam cały czas, ale chyba zaraz do niego sama zadzwonie.

Monia kciuki zacisniete &&&&

Tekla- w końcu :-) ale @ Cie przeciągnęła :-) potowarzyszę Ci, bo i do mnie przyszła :-)

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

pietrucha wazne ze dalas rade na spotkania radosne jeszcze czas wazne ze idziesz do przodu t najwazniejsze :)

Monila oczywiscie bede trzymac kciuki o 18 zaciskam i czekam na wiesci :)

tekla oj jaki ja mialam metlikw glowie nawet nie zdawalam sobie sprawy ze to mnie tak bedzie obciazac milion mysli alb taki albo taki a jak juz wybralismy to sie okazalo ze nazwisko sie nie zmiesci i znowu nowa koncepcja. Nosz ta @ przylazla

wiola psstrykniesz zdjecie rzezby ciekaw jestem jak to wyszlo?? no i u Ciebie tez @ :/

A ja wrocilam z zakupow i mam taki sklep miesny gdzie bardzo dobrze sie znam z paniami ktore tam sprzedaja i znaja tak mniej wiecej moja sytuacje i dzisiaj jedna z nich tak do mnie mowi : Patrycja aaaaa czy tam u Ciebie cos..... czy sie tak poprawilas hahaha a ja ze musialam sie poprawic bo jak narazie nie moge nic w tych sprawach a ona (tez miala podobna historie do mojej) ze ona tez nie mogla i z tego ma teraz Małgosie :) hahaha ze niby wyladnialam :cool2::cool2: tak miol mi sie dzien zaczol :) a teraz bedzie mniej milo bo musze chalupke ogarnac :(

ja tez bede musiala jak do domu wróce :-)

pomnik nie jest gotowy, rzeźba też nie...moze uda sie na następny tydzień :-( a już sie nastawiłam i chciałam zobaczyć jak wyszła...

nauka cierpliwości przez całe życie...

witam was kochane przepraszam ze wczoraj nie napisałam ale byłam tak zagoniona ze masakra ... a wiec syzjka zamknieta i długa maluszke pieknie rosnia usmiechał sie do nas ;-) ale dzis ide do szpitala na pare dni z racji tego ze to 20tc i ze włansie w tym tyg odeszły mi wody ... lekarz chce porobic dokładne badania zeby byc pewnym ze nie ma zadnych bakterii ... tak wiec tryzmajcie kciuki zebym miała badania dobre i zebym wyszła w dwupaku ...

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

monila no czekam i czekam na wiesci i sa super ze wszystko oki no i lekarz tez super ze na badania cie skierowal nic sie nie przejmuj zrobia ci te badania wyniki beda superowe i wracasz do domku oczywiscie w dwupaku daj znaka jak juz bedziesz po badaniach :) no &&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete :)

A u mnie sloneczko wiec zaraz uciekam :) pozdrowionka dla Was kobitki :)

Monila- nie ma innej możliwości, dobry ten Twój lekarz, zapobiegliwy, juz go lubie. Niech Cie obejrzą, zbadają, i odsyłaja do domu. Proszę sie nie denerwować, tylko uspokajać, bo jak Cie tak wybadają, to i powinnaś sie mniej denerwować...mam nadzieję...

A ja mam dzisiaj gorszy dzień...jakaś taka dziwna jestem...ale przejdzie...zaraz jadę do dentystki szwy sciągnąć...coś mnie ta strona po rwaniu zęba pobolewa :-(

zimno strasznie u mnie :-(

Hej dziewczyny!

Monila - bardzo się cieszę, że szyjka długaaa i zamknięta. i tak ma być, minimum do 36 tyg:) Poleż w szpitalu, odpocznij - niech robią wszystko dokładnie wokół Ciebie i do domku - odpoczywać dalej:) Buziaki w brzuszek:*
alexia - dziękujemy i również pozdrawiamy:*

wiola - mam nadzieję, że jak ściągniesz szwy, poczujesz się lepiej. Głowa w górę:*

Dziś mija 3 miesiące jak Cię urodziłam. O 2:15 w nocy widzieliśmy Twoją śliczną buzię po raz pierwszy.
Razem z Tatusiem byliśmy szczęśliwi i przestraszeni jednocześnie.
Ty pewnie też byłeś bardzo przestraszony..
Synusiu mój, pewnie wychodzilibyśmy zaraz ze szpitala do domku, ważyłbyś pewnie już ponad 2 kg..
Zapewne jadłbyś mamusine mleczko prosto z cyca... Oj Stasieńku...
Kochamy Cię mocno Stasiu. Bardzo, bardzo za Tobą tęsknimy...

[*] Czuwaj nad nami maleńki
[*]

Mamusia i Tatuś
indeks.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Do góry