reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

hej,

Niestety beta wyszła 0,00 mIu/ml. Mój gin na urlopie do 16 września, a do innego nie chcę iść więc czekam aż wróci, żeby się umówić na wizytę. Może do tego czasu się coś ruszy. Bardzo bym chciała żeby w końcu ta @ przyszła :-(

reklama
tekla nastepnym razem sie uda :) widze ze u Ciebie podobnie z @ mi sie 3 tyg spozniala ale jakos sie dokulala i teraz sie juz konczy :) no slonko u mnie wyszlo wiec zjem obiadek i smiegam na cmentarz

mamo Natalki jaki piekny domek taki kolorowy napewno sie malutkiej bardzo podoba, a ja tak srednio lubie na grzybki bo zawsze ciezko mi wstac maz mnie wyciaga sila ;) ale teraz nawet fajnie bylo bo duzo kozakow zebralam :D pare maslaczkow wiec jakas jajeczniczka z grzybkami bedzie :)
No zima sie zbliza i kwiatuszki trzeba bedzie sobie odpuścić my bedziemy miec wyciety otwor w plycie wlasnie na jakiegos kwiatka ale na zime zasypie bialymi kamyczkami i poloze na nich jakiegos pieknego aniolka mam nadzieje ze bedzie ladnie wygladac zaraz sie zbieram i jade do mojego synka

a ja kocham chodzić na grzyby a wysyp taki a ja muszę leżakować i nici z grzybobrania :pPPP
Ale priorytet siedzi w brzuchu więc dla niego wszystko :)

Mój mąż uwielbia grzyby, ja nie umiem ich zbierac, gdzieś sie zawsze przede mną schowają :-)
Ale zwykle robię w occie lub do słoików na zupę lub do sosu, chociaz do tego ostatniego wolę opieńki.
Ale ostatnio jakieś mam obawy w stosunku do grzybów, zeby je chłopcom dawać...

Eska- wzorcowe podejscie :-)

Patrizia nie znam takich cieni, moze jakieś w kremie znajdziesz? Ale jak tak reagujesz to moze lepiej w ogole zrezygnuj!!!

Tekla- nastepnym razem sie uda, daj znać co gin powie, w poniedziałek do niego pójdziesz

(*) Wojtusiu
(*) Karolku
(*) Dominiczku
(*) Aniołeczki nasze

Mamo Natalki ja myślałam, aby na zimę iglaki małe w doniczce postawić

Tekla kochana nie martw sie i nie poddawaj !!! nastepny cykl bedzie wasz wierze w to :-)

Mamo Natalki sliczny domek ;-)

Syneczku najukochanszy (*)
Aniołeczki maluskie (*)

Ja mrożę i też robię w occie chociaż 2 lata temu narobiłam 90 słoików rydzy taki wysyp był ale zapas mi się kończy, mąż ma jutro iść ale zapowiedziałam, że co nazbiera sam musi obrobić bo ja jestem niedysponowana:) więc stwierdził, że nie idzie, ach te chłopy:)
Patrizia a z ciekawości jakich używasz tych cieni ???
Wiolu myślę, że prawdziwki czy podgrzybki, rydze mogą śmiało wcinać już są duzi:)
o i w między czasie hej Monila :)*

dziewczyny ale z was zapalone grzybiarki;-) ja mam wstret do grybow i do ich zbierania tak jak do jagod ... ale to dla tego ze od małego w wakacje chodziłysmy z kuzynka razem z dziadkami po lesie na grzyby i jagody :-p

dziewcyzny tak sobie siedze i mysle o tym ze juz za niedługo bedziemy ubierac choinki i znowu na nich zawisna bombki z imionami naszych aniołeczkow ...ojj tak ten czas szybko leci ...

Ostatnia edycja:
reklama
Eska mam palete 98 cieni z ruby rose zawsze ich uzywalam i bylo oki a teraz nie moge kupilam tez pare takich pojedynczych z trenda tez odpadaja dostalam kiedys od szwagierki porzadne cienie ale za cholere nie przypomne sobie nazwy tez po nich mialam wiec dalam mojej mamusce po co maja lezec a tak sie z ciekawosci zapytalam moze ktoras uzywa takich alergicznych ale musze niestety dalej szukac.....

Do góry