reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Cześć Dziewczyny.. Sylwetko dziękuję za życzenia... a ja dzisiaj siedzę w domu i mam totalnego doła... Rok temu byłam w ciąży... myślałam sobie jak to będzie świętować następne urodziny z dzieciaczkiem a tymczasem siedzę w domu i płaczę.... Mój G pojechał w odwiedziny do swojego chrześniaka. Mały ma 2 urodziny za kilka dni ale dzisiaj rodzice przygotowali mu imprezę urodzinową. Ja nie mogłam pójść.. za bardzo przeżywałam ostatnie spotkanie kiedy jego malutki brat leżał 2 m ode mnie.. Nie mogłam się przemóc... Tak więc siedzę w domu i użalam się nad swoim marnym losem.... Eska najlepszego w dniu urodzin... Miłek niedzieli dziewczyny...

reklama
Eska!!!! Wszystkiego najlepszego kochana!!! Spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania!!!!!! Buziaki!!!

Margo!!! Tobie również życze wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!! przede wszystkim spokoju ducha, zdrowia i aby Twoje ramiona wypełnił slodki ciężar rodzeństwa Alicji :* Ściskam Cię mocno

A ja melduję, ze u mnie @ nadal brak. Pisałam już do gina, ale nie odpisuje... chyba jest na urlopie. Jutro idę na betę. Ale jestem przekonana, że będzie negatywna (test dzis rano negatywny) mimo wszystko jakaś iskierka nadziei sie tli :sorry2:

Kaspianku (*) Dominiku (*)
Aniołki (*)

Witam poniedziałkowo...
Pogoda taka sobie zapowiadają deszcz, przydałby się na kwiatki koło grobu synka...
Kochane wszystkie solenizantki (?) tak się chyba mówi wszystkiego najlepszego a w szczególności spełnia marzeń
Miłego dnia

Aniołki (*)
Antosiu i Michałku moc całusów (*)(*)(*)(*)

Nieco spóźnione - ale WSZYSTKIEGO DOBREGOOOO!! SPEŁNIENIA MARZEŃ DZIEWCZYNY! DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA KAŻDY DZIEŃ:*

U mnie wczoraj byli goście, teściowie właśnie pojechali z rana do domu,bo idą do pracy dzisiaj. Byliśmy wczoraj na cmentarzu wszyscy, ciesze się. Ale serce ścisnęło kiedy dziadkowie jedni i drudzy stanęli nad grobem wnuczka.. Ważne, że Nasz Synuś nie cierpi i na pewno jest szczęśliwy i wczoraj czuwał nad nami i każdy był uśmiechnięty ;-)

Dziewczyny oby ten tydzień był dla nas lepszy, pełen uśmiechu ..
Może któraś ze staraczek zobaczy dwie kreseczki?
A może któraś zaciążona otrzyma kopa z brzuszka?
A może któraś mamusia Aniołka zobaczy Pięknego Motylka? :)
Buziaki i wszystkiego dobrego :)

Światełka dla Waszych Aniołeczków
[*]
Światełka dla Was dzieci moje
[*]
Synu... Kocham Cię
[*] Dziękuję Ci za wczorajsze wsparcie
[*]
[*]
[*]

Witam

ja tez wole chodzic do naszego syneczka albo z mezem albo sama ... czesciej teraz chodze sama bo wiadomo mam wiecej czasu .. uwielbiam tak sobie posiedziec na ławeczce popatrzec na grobek mojego syna porozmawiac z nim , czasami siedze i milcze ...

moj maluszek tak sie rano wypioł ze miałam takie dwie goreczki ;-) jejciu jak ja to lubie .. ale tez i boje sie przyzwyczajac do tego maluszka ...

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki maluskie(*)

Monila- nawet tak nie myśl!!!!!!!!!!!!!!! Na cieżarne sie nie krzyczy i nie nabija madrości patelnią, więc ładnie proszę:-D

Mamo Natalki, Monila- ja też wole isć sama, jak jestem z kimś, to wiem, ze oni zapalą znicz, postoją chwilke i chcą iść, a ja muszę chwilke posiedzieć i czuć, ze nikt mnie nie pospiesza.

Eska-Wszystkiego najlepszego!!!

Margo- przytulam mocno!!! Wszystkiego najlepszego, wierze, ze w końcu Smutek odejdzie, a w sercu znajdzie miejsce Nadzieja jak pisała Sylwetka...

Ja usiłuje pracować, ale nerwa mam na wszystko i coś mi nie wychodzi. Na dodatek w sobotę stuknełam inne auto cofając, usterka malutka, ale zdenerwowałams ie straszliwie, zwłaszcza, ze jechałam z najstarszym i oboje nie widzielismy tego samochodu, stanął tak, ze nie było go widać w tylnym lusterku :-(

Monila sluchaj sie wioli i ja tez Cie bardzo ladnie prosze nie wolno ci tak mowic!!!!

Eska przepraszam ze spoznine ale Wszystkiego najlepszego i czego sobie zyczysz tam gleboko w serduszko oby sie wszystko spelnilo :*

wiola no to stresowa sobota byla ale kazdemu sie moze zdarzyc

A ja dzisiaj rano na grzybkach bylam nawet udalo mi sie cosik tam do domu przywlec :) aaaa mam do Was pytanie bo odkad zaszlam w ciaze pojawilo sie u mnie uczulenie na cienie do powiek i tak mam do teraz dlugo nie uzywalam niczego i wczoraj pomalowalam sie na wyjscie i dzis rano jak wstalam to ledwo oko otworzylam :( nie znacie moze jakis fajnych cienie antyalergicznych albo takich co nie uczulaja macie cos do polecenia???

Dziewczyny bardzo dziękuję za życzenia :)*
U mnie już w porządku ale dalej prowadzę oszczędny tryb życia
Tekla co tam wyszło w końcu mam nadzieję, że wysoka betka:)
Wiola, Monila, Mamo aniołeczka Natalki ja też chodzę sama albo z mężem jakoś mi tak wygodniej :)
Pietrucha będzie lepszy ja w to wierzę:))
Patrzizia ciekawe hmmm kurcze mnie nic nie uczula na szczęście :)))

reklama
No własnie Tekla dawaj znaka co tam u Ciebie??

Ja jutro jadę do mojego aniołka muszę zerknąć jak tam postępy w stawianiu pomniczka miałam jechać dzisiaj ale tak strasznie padało cały czas ze sobie odpuściłam ale jutro choćby nie wiem co jadę.
W końcu zrobiłam porządek z grzybami ale jak ja tego nie lubię :/ chałupkę trochę ogarnęłam i jakoś mi ten dzień zleciał teraz chwila dla siebie :)

Do góry