reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

dziewczyny całą noc nie spałam bo myslałąm o pomniczku i o tych kamieniach ... nie dawało mi to spokoju ... pierwszym moim pytaniem jakie powiedziałam jak tylko mezus sie obudził było " ktory kamien"? masz powiedział odrazu ten i ja odrazu an to przystałam ... pomniczek bedzie gdzies w połowie pazdziernika gotowy ze wzgeldu na to ze samo rzezbienie aniołka bedzie trwało 1,5 mieisaca

Pietrucha sliczne aniołeczki

reklama
Witam was Dziewczęta
Widzę same dylematy ja też tak miałam ale bardzo chciałam zeby synek miał domek jeszcze przed zimą i tak zrobiliśmy że już był na 1 listopada . w naszej alejce jest grobek dziecka ale oni dopiero po roku postawili pomnik. Ja koniecznie chciałam anioły by strzegły mojego synka Pan od pomniczka był konkretny umówiliśmy się i był. A tera na pomniczku stoją zabawki i coraz to różniejsze aniołki bo jak jakiegoś wyjątkowego spotkam to odrazu go kupuję chociaż tyle mogę dla swoich dzieci zrobić

Kochani ściskam serdecznie szczególnie te zafasolkowane bo mam nadzieję się "zarazić " chociaż nie wiem czy jest szansa .... coś słabo to idzie ale za was Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniołki (*)

Synkowie kochani tęsknię (*)(*)

Czesc dziewczyny :)

pietrucha sliczne aniolki a moja szczepionka to jest na hemofilius influenze na ta bakterie zmarl moj synus nie daje objawow u doroslego bo jest za slaba ale dla plodu smiertelna wiec wole sie zaszczepic na nia a lekarz oglny moze nie miec wiedzy bo to troszke wyzasza polka i moj gin sie z bakteriologami zgadywal odnosnie tej bakterii naszczescie musze ogolnie wziasc 4 dawki a jedna kosztuje 65zl dzieki bogu bo myslalam ze z 200zl bo to rzadka szczepionka jeszcze nie wzielam zapytam sie gina 18stego kiedy moge wziasc pierwsza podwojna dawke

Monila​ jesli moge wiedziec to na jaki kamien sie zdecydowaliscie ?? a ja chyba pojade dzisiaj zagladnac znowu do synusia ciekawi mnie czy zrbili cos wiecej z jednej strony wlasnie sie ciesze a z drugiej jakie to okropne ze trzeba stawiac pomniczek dla takiego malego aniolka :(

Witam

wkoncu moge spac spokojnie pomniczek w całosci dogadany i za pomniczek troszke wiekszy od tych malusich bo bedziemy mieli rzezbionego anioła wiec pomniczek musi byc troszke wiekszy zeby to ładnie wygladało ;-) tak wiec za pomniczek z rzezba , wyłozenie dookoła puzlami i za puzle płacimy 3200 z mysle ze ta cena nie jest zbyt duza ..;-) chciałam cosik utargowac ale dałoby sie jedynie 100zł spuscic ale wtedy nie było by puzli wiec to musielibysmy robic na włąsna reke a tak to bedzie wsio zrobione ;-)

nie wiem jak nazywa sie ten kamien ale to taki jasny popiel z przerostami czarnego super wyglada ;-)

Dziewczyny jutro Was doczytam.Dzisiaj nie mam sily. Czuje jakby zaraz serce mialo mi peknac, a glowa rozpasc sie na miliony czesc. Ja chyba nie potrafie normalnie zyc. Nie nadaje sie miedzy ludzi. Tak bardzo tesknie za moim Aniolkiem...

Wojtusiu, ile mama by dala abys byl z nami... tak bardzo mi Ciebie brakuje Aniolku!!!

Hej dziewczyny...

Kurcze, chyba wszystkie mamy ostatnio spadek formy....

Musimy być silne, chociaż łzy do oczu cisną same, my jesteśmy Mamami, Mamami Najdzielniejszych Aniołków i musimy być przynajmniej w połowie tak dzielne jak Nasze Dzieci!

Życzę Wam pogodnego weekendu pełnego uśmiechu. Trzymajmy się :*

Światełka dla Waszych Aniołków
[*]
Światełko dla Ciebie kruszynko

[*]
Światełko dla Syna Mego
[*]

[*]
[*]
[*]
Stasiu daj mi siłę abym mogła żyć tu bez Ciebie
[*]
[*]
[*]

images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 31
Mamo Natalki pieknie to napisalas az mi sie lezka w oku zakrecila, ja tez jestem zdania ze nasze dzieciaczki chcialyby widziec nas swoje kochane mamusie usmiechniete przeciez wiedza ze cale nasze serduszko jest wypelnione miloscia do nich nie wolno nam sie poddawac trzeba zyc dalej a nasze aniloki napewno sie tam razem bawia i patrza z gory na nas :)

Macie rację...i wiem, ze po każdej burzy zawsze wychodzi słońce...tylko czasem wydaje mi sie, ze to słońce nigdy nie wzejdzie, ale wschodzi i zaczyna świecić tak mocno, ze osusza ostatnie krople deszczu...
Ponakładało mi sie wczoraj wszystko i już zabrakło sił, aby patrzeć z nadzieją w przyszłosć. Zwykle dyskutuję sama ze sobą, wtedy Wojtuś pomaga, rozmawiam z nim i jest lepiej, ale wczoraj chyba go nie słuchałam. Najbardziej żałuje, że podczas takich zjazdów odstawiam chłopców na bok. Oczywiscie wiem, ze tak nie powinno być.,. Ja straciłam synka, a oni brata. Nie muszą jeszcze dodatkowo tracić mamy. A wiem, ze tak czasem jest, zamykam sie w obie, szukam samotności...Walcze z tym i staram sie, aby było tak najrzadziej, ale tak jest...

Juz dzisiaj jest troszke lepiej. Wieczorem pogadałam z koleżanką i dalszą sąsiadką, mamą aniołka...Tak zwyczajnie pogadałysmy o WOjtusiu, potrzebowałam tego. Nienawidzę, gdy każdy sie nie odzywa i udaje, ze go nie było. Był, kochał, robił różne rzeczy śmieszne i te, które nas rozczulały...
Czytałam Wasze opinie o psychologach i psychiatrach. Oni sa tylko ludżmi, czasem na nieodpowiednim stanowisku. A ja znalazłam odpowiedź na zdziwienie tych, którzy nie rozumieją, że mówimy, że mamy dzieci, ale one są w Niebie. Zaczne odpowiadać/; A masz rodziców? A jak odejdą to powiesz, ze nie masz rodziców, czy po prostu powiesz, ze nie żyją? Bo ludzie musza to zrozumieć, mówimy, że mamy ciocię, babcie, mamę, wujka, tylko odeszli, a jak powiemy tak o dziecku to ludzie niektórzy są obużeni, ze mówimy? A nie powinno tak być, mamy wieksze prawo mówić i wspominać nasze dzieci niż każdy.

(*) WOjtusiu
(*) Aniołki

Cześć dziewczynki dawno nie pisałam ale jakoś nastrój mnie opuścił ale za to na bieżąco Was czytam. Ja dalej sobie leżę i od wczoraj czysto na szczęście :) Chyba mi moja fasolka urodzinowy prezent zrobiła i się dobrze zachowuje, musiałam dziś się wyskoczyć z pidżamy i się umalować bo mój kochany mąż kupił piękny tort i zaprosił rodziców i znajomych :) także tyle u mnie :)

Moje wszystkie aniołkowe mamy nasze dzieciaczki na pewno chcą żebyśmy były uśmiechnięte i silne bo chcą wrócić w nasze ramiona...bo one nie odchodzą tylko zmieniają czas swojego przyjścia....pamiętajcie:)* ja w to wierzę:)*

reklama
Eska wszystkiego najlepszego a przede wszystkim dłuuuuugiej i nudnej ciąży i szczęśłiwego potem rozwiązania :**

Margo Tobie również wszystkiego najlepszego, spokoju ducha, miłości i radości i spełnienia wszystkich marzeń :**

Wioluś to jest chyba najlepszy sposób, żeby uświadomić ludziom, że nasze dzieci nie znikają z naszej świadomości po śmierci.

miłego dnia Dziewczynki

Do góry