reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

pietrucha czasem trzeba sie tak zrelaksowac :) u mnie jest tak ze w ciagu dnia jest oki smieje sie zyje nrmalnie ale najgorsze sa dla mnie noce gasnie swiatlo maz idzie spac a ja nie usne nawet jak probuje odganiac mysli o planowaniu jakby to wygladalo teraz to sie nie da zawsze poleca lzy :( ale musze sie chyba nauczyc ze zawsze tak juz bedzie

A jak moj dzien zaraz na zakupki w koncu wyplata przyszla :p :p :p pozniej musze sobie perfekcyjna pościć i moze mnie natchnie na sprzatanie :p no i moze zafrbuje wloski leiej sie poczuje :)

reklama
my dzis po 17:00 jedziemy dogadac sie juz ostatecznie co do koloru pomniczka ... kobitka zrobiła mi wyceny paru kamieni ktore wybralismy i teraz trzeba potwierdzic ktory wybieramy ...potem dam wam znac co i jak cenowo

a ja juz wsyprzatałam całe mieszkanko na błysk , posiele pozmieniałam , pranie rozwiesiła a wieczorem czeka mnie prasowanie ;-)

pietrucha wiec musisz sie tak czesciej relaksowac :tak:

Miłego dnia dziewczyny

Syneczku najukochanszy (*)(*)
Aniołeczki(*)

Patrizia- dobre :-) Z tymi wieczorami tak już jest, za każdym razem, gdy można usiąść i pomyśleć tak sie kończy, ale może sposób pietruchy jest dobry? :-)

Monila- nie przesadzasz? Skad Ty bierzesz energie??? Nie szalej za bardzo :-)

A ja miałam koszmar ostatniej nocy i krwawienie.......
chyba po luteinie mi naczynko strzeliło i lało się tak, że myślałam, że to koniec ale na szczęście zachowaliśmy z mężem zimną krew była już 23 i poczekaliśmy chwilę i przestało, dziś czysto dzwoniłam do ginki mówi, że to możliwe jak najbardziej i kazała mi brać pod język w końcu, ale co się strachu najadłam to moje i powiem wam, że jestem dziś wykończona bo prawie oka nie zmrużyłam....
Pozdrawiam

eska jejciu ale sie strachu najedliscie .. ehh cos o tym wiem ...ale ciesze sie bardzo ze to nic powaznego :-)

Wiola ja cały tydzien sie leniłam na kanapie przed tv wiec cos trza było dzis zrobic :-p a sprzatałąm dlatego dzis bo dzis cały dzien sama a jutro mam wychodne , a w sobote gril na działeczce .... nie martw sie oszczedzam sie cały czas , zawsze jak sprzatam to z przerwami an odpoczynek:tak:

Mamo Natalki ja do psychiatry i psychologa chodziłam przez pół roku. Psychiatra był całkiem ok. Pozwolił mi się wygadać, zadał kilka pytań ale nic co by mnie w jakiś sposób dotknęło. Zdiagnozował zespół stresu pourazowego i przypisał tabletki. Nie sądzę żeby te spotkania w jakiś sposób mi pomogły, raczej chodziłam tam żeby dostać L4 chociaż zarówno psycholog jaki i psychiatra stwierdzili że bez wspomagania tabletkami nie dałabym rady. Bardziej pomogły mi spotkania z psychologiem. Babka była bardzo uważna i starała się w niczym mnie nie urazić. Po wyprowadzce z Polski ciągle mam z nią kontakt i jak tylko poczuję się gorzej mogę do niej napisać maila lub zadzwonić. Może w Twoim przypadku też psycholog będzie lepszy. Trzymaj się kochana.

Monila i jak tam wybraliscie kolor pomniczka??

Mamo Natalki no wlasnie ciesze sie ze tak mi sie z dym dentysta udalo a to jeden jedyny co robi jasne plomby na kase chorych nie wiem czemu tak jest :) mnie czekaja 4 wizyty i powiedzialam mu ze w ciagu 2 miesiecy musze zrobic wszystko i powiedzial ze sie postaramy :D gdyby kolezanka mi na niego namiarow nie dala to nie wiem kiedy bym wyleczyla zeby bo kasy zabardzo nie mam zeby tyle wydac na zeby bo przeciez leki jeszcze badania kontrolne wizyty u gina itd.......

A myslicie ze po szczepionce trzeba odczekac jakis czas zeby zaczac starania?? musze sie gina wypytac ale to dopiero 18stego,

Wlasnie wrocilam od mojego anioleczka z cmentarza w pierwszej chwili przezylam szok ide a tam nie widze krzyza podchodze blizej i co widze ze polozyli mi juz plyte wiec za pare dni bede miec pomniczek gotowy jak go zobaczylam nie wiem dlaczego ale ucieszylam sie strasznie w koncu bedzie mial moj Ksawus pomniczek

reklama
Hej dziewczynki!

Patriza - a jakie szczepienie miałaś? Zapytaj może lekarza ogólnego, może Ci podpowie...

Ja dzisiaj byłam na giełdzie kwiatowej, kupiłam kilka "zabawek" dla Stasia i takie trzy aniołki:

DSCN1476.jpg
A teraz uciekam na cmentarz, mam nadzieję,że będzie ładnie wyglądało i się mojemu Synusiowi spodoba;)

buziaki dla Was

Załączniki

• DSCN1476.jpg
    DSCN1476.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 46
Do góry